پخت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان رونق قابل توجی پیدا می کند و کارگاه های شیرینی پزی به تهیه آن اختصاص می یابد.

{$sepehr_album_14647}

عکس: وحید خادمی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۱:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۹
    0 0
    ارزش غذائی صفر
  • علیرضا ۱۱:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۹
    0 0
    به به
  • ۱۲:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۹
    0 0
    مضر ترین خوراکی هنگام افطار
  • ۱۲:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۹
    0 0
    شما ناراحتی نخور
  • ۱۳:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۹
    0 0
    جان بچت نذار اینارو مشرق. گشنم شد
  • فربد ۰۸:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۰
    0 0
    ببینید تو چه حجم روغن سرخ میشه و تو چه حجم شیره ( قند و شکر و آب ... ) فرو میره . واقعا" بعد چندین ساعت روزه داری نیاز بدن با این شیرینی مضر برطرف میشه ؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس