اگر متوسط برداشت گندم از زمین‌های آبی و دیم کشور را 5/2 تن محاسبه کنیم، مقدار گندمی که صرف سبز کردن سبزه سفره هفت سین می‌شود، محصول ۱۸۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی کشور را در چند هفته نابود می‌کند. تنها دلیل برای اتلاف این مقدار بسیار زیاد از سرمایه‌های کشور، رعایت سنتی است که تأثیری در حال و آینده افراد هم ندارد. همچنین اگر قیمت هر کیلو گندم را ۸۰۰ تومان در نظر بگیریم، گذاشتن سبزه بر سر سفره‌های هفت سین ایرانیان، هزینه‌ای بالغ بر ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان بر اقتصاد کشور تحمیل می‌کند.

{$sepehr_album_11135}

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • سروش ۱۱:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۴
    0 0
    سبزه ای که شادی رو سر سفره های هفت سین به ارمغان میاره آیا درسته که این طوری دور انداخته بشه؟ آیا این کفران نعمت نیست؟ آیا این شیوه در کاهش باران و نعمتهای الهی اثر گذار نیست؟ من سبزه خودم رو در روز طبیعت در مزرعه ای که در کنارش بودیم کاشتم چون به اندازه گندمهایی که صاحب کشتزار کاشته بود شده بود و دلم نیومد این مقدار بزر رو که خوب هم سبز شده بود دور بندازم کاشتم تا دوباره به چرخه برگرده قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود.
  • آذرخش ۲۲:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۴
    0 0
    اسراف و تبذیر و کفران برکت خداوند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس