یمن ۳ پالایشگاه آرامکو را به آتش کشید قیمت نفت ۱۰۰ دلاری شد، خواب شوم آشوب، سووشون سیریک، ناک اوت و...از جمله تیترهای روزنامههای چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ هستند.
مجلس باید با قوانین محکم ، تکیلف کند که .... دولت به جای فروش و حراج ویرانگر صنایع بی نظیر دولتی ، صدها برج دولتی در تهران را به فروش رساند ! ..... فروش صنایع دولتی کلیدی ، تورمساز است ، اما فروش برجهای دولتی در تهران ، اثر ضدتورمی دارد !
یک مسنول پاسخ دهد ! .... در این وضعیت بحرانی کسری بودجه و تورم .... ، چرا اخیرا شرکت بزرگ دلارساز و بی نظیر آلومینای ایران ، به یک ششم ارزش واقعی واگذار شده است ؟!!
سازندگی بی شعور اسم دفاع ما را جنگ ميگذارد و مدافعان کشور را مدافعان جنگ می نامد!!!!! اصلاح طلبا آی خائنين به کشور! به آرزوتون که تسليم کشور به آمريکا از راه مذاکره است نمی رسيد!!!!! بيخود دست و پا نزنيد بيشتر فرو می رويد
جناب رییس عدلیه ... مهمترین علت نارضایتی مردم و ریشه مشکلات بزرگ کشور ، عدم برخورد قاطع و سریع قوه قضاییه با مفاسد اقتصادی است ! .... که این فاجعه خودش ، عامل ایجاد کسری بودجه ، تورم و سایر نابسامانیها است ... حتی یک علت حمله دشمن به کشور ، حساب کردن روی نارضایتی مردم ناشی از فساد و تورم بوده و هست !
همه پتروشیمیها باید مجددا ملی اعلام شوند ! .... پتروشیمیها ، بزرگترین اموال مسروقه مردم ایران هستند .... که در جریان سراپافساد خصوصی سازی ، غارت شده و به شرکت های خصوصی ویژه خوار هدیه شده اند ! .... و علت مهم کسری بودجه و تورم همین است ! .... حراج ویرانگر پتروشیمیها ....
سلام بر دوستان و یاران در خبرنامه مشرق که آفتابش ☀️ انشاءالله هرگز غروب نخواهد کرد . بیاد دارید که دو یا سه هفته پیش نوشتم از این خوکچه ( پاکستان ) که از نتاج لندن است همانند هند خیانتکار و بی شرم نباید انتظار همکاری داشت . خب ، چند دقیقه پیش خواندم که یک گله از مزدوران ( نظامیان ) پاکستانی برای برنامهریزی حمله به یمن و یاری رساندن به اعراب در عربستان ترکیه بسر میبرند . پاکستان و هند همانند همان زنان ولگرد و هرزه ای انگلیسی هستند که هر کسی پول بیشتری بدهد به همان سمت و سو میچرخند . پیشنهاد میکنم تا مسئولان نظام و نظامیان هشداری برای پیش درآمد به این خودفروختگان ارزان قیمت ( پاکستانی ها ) بدهند .