کد خبر 1810536
تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۲۳:۰۰

به گزاش مشرق، معلمان عشایری در دورافتاده‌ترین نقاط کشور، با فداکاری بی‌نظیری تلاش می‌کنند بی‌سوادی را در میان کودکان و نوجوانان کاهش دهند. «آرمان گرگین» معلم دوره ابتدایی در خوزستان، با وجود محدودیت‌های فراوان، هر روز مسافتی طولانی را طی می‌کند تا آموزش را به دانش‌آموزانش برساند و آینده‌ای روشن برای آنان بسازد.

در شرایط جنگی و با وجود ضعف امکانات ارتباطی، او با داشتن تنها سه دانش‌آموز، دو خواهر دوقلو و یک دختر بازمانده از تحصیل هر روز نزدیک به سه ساعت مسیر را طی می‌کند تا از ادامه‌دار شدن محرومیت تحصیلی این کودکان جلوگیری کند. گرگین به قانون آموزش‌وپرورش اشاره می‌کند که بر اساس آن، تشکیل کلاس در مناطق عشایری نیازمند حداقل دو دانش‌آموز است؛ قانونی که او با تعهد و فداکاری به آن معنا بخشیده است.

این تلاش‌های بی‌وقفه نشان می‌دهد عشق به آموزش و انگیزه ساختن آینده، همچنان در دل معلمان عشایر زنده است. «آرمان گرگین» نمونه‌ای از معلمانی است که حتی در دل بحران‌ها نیز با شوق تعلیم و تربیت فعالیت می‌کنند و هدفشان چیزی جز یادگیری و رشد کودکان سرزمینشان نیست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 11
  • در انتظار بررسی: 3
  • IR ۰۰:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۲
    0 0
    خداپشت وپناهت باشه اقا معلم! پشت وپناه خودت ودانش اموزانت.
  • IR ۰۲:۱۸ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۲
    0 0
    چقدر قشنگ...بهترین زندگی با همه سختی هاش
  • IR ۰۵:۲۱ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۲
    1 0
    این چه عملیات روانی هست سردانش آموزان دوازدهم درمیارین؟یه امتحان داخلی برگزارکنین دیپلمشونوبگیرن وهرکسی دوست داشت بره رشته های بدون کنکوربخونه؛اوضاع آرام شد مثل دهه های قبل کنکوربدون شرط معدل برگزارکنین تموم بشه بره دیگه!حالا دوساله شرط معدل وامتحان نهایی اومده وحی منزل نیست که برای اجرایش دارین ملتوزجرکش می کنین!
  • IR ۰۶:۴۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۲
    0 0
    مرحبا
  • IR ۰۸:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۲
    0 0
    دم این معلم گرم.
  • IR ۰۹:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۲
    1 0
    باریکلا.حقوق بیشتر بدید پول بنزین و استهلاک ماشین رو پوشش بده
  • IR ۱۰:۳۱ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۲
    0 0
    کوهستانهای ایران بهشت برین است
  • ... IR ۱۱:۵۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۲
    0 0
    درود بر این معلم دلسوز شیر مادر حلالت اما در بی عدالتی حقوق ها معلم ها بیشتر میسوزن
  • مهدی IR ۱۳:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۲
    0 1
    با تشکر از عکس های ارائه شده، چه لزومی بر ارائه عکس "دست دادن" یک مرد معلم با یک دانش آموز دختر وجود دارد؟
  • سلام IR ۱۴:۱۲ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۲
    0 0
    کیف مدرسه دخترانه که می بینم یاد میناب می افتم ! خدا لعنت کند ترامپ و ناتانیاهو را
  • حسن وثوق IR ۰۹:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۷
    0 0
    درود بر شرافت ، نوع دوستی ، و وطن خواهی این معلم فوق العاده

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس