کد خبر 1765455
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۴ - ۰۳:۴۴
به گزارش مشرق، آغاز فصل صید ماهی در دریای خزر هر ساله از نیمه مهرماه آغاز شده و تا میانه‌های فروردین‌ماه ادامه دارد. در این مدت، بیشترین آمار صید مربوط به ماهی سفید، کفال، کپور، آمور و کولمه است. سالانه حدود سه هزار تُن انواع ماهیان استخوانی توسط صیادان مازندرانی از آب‌های خزر صید می‌شود. صید و ماهی‌گیری در سواحل دریای خزر به روش سنتی «پره» انجام می‌شود. آیینی دیرینه که هنوز در سواحل فرح‌آباد ساری زنده و پررونق است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • بی نام IR ۰۷:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۹
    10 0
    تعداد صیادان از تعداد ماهیها بیشتر است.
    • تحلیل گر IR ۱۱:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۹
      1 0
      صید ترال چینی ها کجا این تورهای خالی کجا !
  • محمد IR ۰۸:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۹
    11 0
    متاسفانه وضعیت روخانه ها خیلی بد شده جایی که ماهی ها برمی‌گردن و تخم ریزی میکنن هم کماب شدن هم به شدت آلوده موانع حرکت آزاد این ماهی ها هم بیشتر.صید بی رویه به شدت تاثیر گذاشته روی جمعیت این ماهیا،حداقل برای خودتون هم که شده اون بچه ماهیان رو برگردونید به آب.
  • م IR ۱۰:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۹
    2 0
    قضیه یکی از اشناهای ماست هی میگفت گاوداری دارم رفتم دیدم تعداد سگهاش از گاواش بیشتر بود!!
  • IR ۱۲:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۹
    1 0
    خدا بده برکت،،
  • US ۱۸:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۹
    0 1
    دریای کاسپین یا مازندران درست هست.خزر قومی ضد ایرانی و ضد اسلامی بودن و متاسفانه این نام رو حیدر علیف در زمان خاتمی به ایران تحمیل کرد.به جز چند کشور معدود باقی دنیا این دریا رو به نام کاسپین میشناسن و حتی اعرابی که نام خلیج فارس رو تحریف میکنن هم این موضوع رو قبول دارن و برای اشاره به این دریا از معرب دریای کاسپین یعنی بحر القزوین استفاده میکنن.
  • مهران IR ۱۸:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۹
    1 1
    دریایی به نام خزر نداریم پس تیتر بزن ماهیگیری در دریای مازندران و یا نام جهانی اون دریای کاسپین. خوشبخنانه قوم وحشی و بی فرهنگ و بیابانگرد خزر سده ها پیش به دست تزارها نابود شد و به زباله دان تاریخ پیوست
  • زهرا IR ۱۲:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۳۰
    1 0
    اونوقت مردم‌بدبخت ایران چه سهمی دارند
  • گیلانی IR ۰۷:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
    1 1
    دست شما درد نکنه عکس ماهی را دیدیم دریا کنار خانه ما هست خدا وکیلی چندین سال است که ماهی دریا نخوردیم پولداران بخورند ما نگاه می کنیم این دیگه چه روزگاریه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • حسن IR ۰۸:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
    1 0
    عدالت کجاست سهم مردم از این همه نعمت خدادادی کجاست... سالی 4 بار هم ماهی تعاونی که سهم خود مردم است نذری بدهید .خجالت هم نکشید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس