اگر اسرائیل را آرام بگذاریم آراممان نمیگذارد، تماشاچی ویرانهها، آدمکشهای بالفطره، دفاع میهنی، همه مدافع ایران و...از جمله تیترهای روزنامههای یکشنبه ۱ تیر ۱۴۰۴ هستند.
مهمترین وظیفه همه قوا ( مجلس دولت عدلیه ) در شرایط فعلی ، تقویت سرمایه اجتماعی است !! ..... با کاهش فاصله طبقاتی ، اصلاح قوانین ، کاهش انواع رانت ، سرکوب قاطع مفاسد و مفسدین اقتصادی ، گسترش خدمات دولتی با کیفیت در زمینه درمان ، آموزش ، نیازهای اصلی تغذیه ای ، خدمات حقوقی و .... ایجاد عدالت در پرداخت حقوق به کارگران ، بازنشستگان و کارمندان ...... برکناری و برخورد قاطع با مدیران بی لیاقت و عامل ایجاد نارضایتی ...... تکمیل قوانین تامین اجتماعی و حمایت از مردم ..... و کانون و محور اصلی برای قانونگذاری و نظارت بر این موارد ، مجلس است !!
با هدف افزایش رضایت مردم و پایداری اقتصادی بیشتر جامعه ، لطفا مجلس مصوب کند که در شرایط جنگی ، ماهانه ده میلیون تومان یارانه به حساب همه مردم واریز شود . ممنون
با توجه به شرایط اضطراری کشور . برای نجات اقتصاد ، برای شروع ، ملی سازی فولاد مبارکه ، سریعا انجام گردد ..... اگر واقعا برای کشور و پایداری نظام و اقتصاد تعهد دارید ... مجلس سریعا برای ملی سازی فولاد مبارکه اقدام کند !! .... صنایع تاراج شده دولتی به نام خصوصی سازی را سریعا و قاطعانه به مردم برگردانید !! .... وگرنه بعدا با افزایش این کسری بودجه و تورم و مسایل اجتماعی بعد از آن ، پشیمانی سودی ندارد !! ..... فرصت فعلی در شرایط جنگی ، برای ملی سازی مجدد صنایع ، بهترین فرصت است !!