کد خبر 1714006
تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۳:۴۹

به گزارش مشرق، امروزه مصرف چای، یکی از اجزای جدایی ناپذیر زندگی عادی مردم در ایران است. شهرستان تنکابن با ۵۰۰ هکتار باغات چای دارای ۶ کارخانه فعال فرآوری چای است که کارخانه چای روستای شعیب کلایه از سال ۱۳۱۷ تا اکنون فعالیت دارد و از قدیمی ترین کارخانه منطقه است.این کارخانه هم اکنون با فراوری برگ سبز چای علاوه بر اشتغال ،چای مرغوب و با کیفیت را در اقلام مختلف به بازار مصرف عرضه می کند.پیش بینی می شود امسال ۷۰۰ الی ۹۰۰ تن چای خشک استحصال شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 15
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۰۷:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۲
    22 2
    به نظر میرسه مربوط به زمانی هست که بهداشت هنور اختراع نشده بود.
    • IR ۱۲:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۲
      4 1
      حالا خیلی سخت نگیر تو آب میجوشه میره
    • IR ۱۳:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۸
      0 0
      چای خارجی(هندی) را ببینی چی میگی ؟ هندی ها هزار برابر کثیف تر از ایران هستند .ایران خیلی تمیزتر از هند است
    • IR ۱۳:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۸
      0 0
      من و خانواده ام چند ساله فقط چای سبز می خوریم . طبیعی و بدون مواد مصنوعی .
    • IR ۱۳:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۸
      0 0
      فکر کردی بقیه دنیا تمیزتره ؟ اگر چای هندی را ببینی برای چای ایرانی سجده می کنی
    • IR ۱۳:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۸
      0 0
      چای خارجی همش رنگ مصنوعی و مواد شیمیایی است . صد رحمت به چای طبیعی ایران
  • IR ۰۷:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۲
    0 8
    چای انگلیسی ها به ایران وارد کردند
    • مهرداد IR ۰۸:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۲
      10 1
      آقا محمدخان قاجار قوانلو قاجار ملقب به کاشف‌السلطنه و مشهور به چایکار (زاده ۱ فروردین ۱۲۴۴ – درگذشته ۳۱ فروردین ۱۳۰۸)، دیپلمات، اصلاحگر، نویسنده، مشروطه خواه دوره قاجار و پهلوی بود. او نخستین کسی است که کشت چای را در ایران رواج داد و به همین دلیل «پدر چای ایران» خوانده می‌شود
  • موریس IR ۰۸:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۲
    10 0
    صد در صد بهداشتی!!!!
  • علی IR ۰۸:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۲
    13 0
    میکروب در این فضا جولان میدهد.
  • IR ۱۰:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۲
    8 3
    بحدی کثیف و غیربهداشتیه که از هر چی چای داخلیه رفتیم
    • IR ۱۲:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۲
      4 1
      اگر مراحل فراوری چای خارجی را ببینی به چای ایرانی سجده می کنی. تازه کلی رنگ و اسانس هم بهش می زنند
  • IR ۱۱:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۲
    4 0
    برخی باکتریها و قارچها با حرارت و دم کردن چای هم نابود نمیشن.بهتره اداره بهداشت یه سری به اینجا بزنه
  • IR ۱۱:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۲
    4 1
    چایی با طعم چرک و کثافت روی موزاییک ها و عرقهای ریخته شده از بدن کارگران
  • IR ۱۳:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۲
    0 0
    چایی مخه م منتهاش پول نداروم بخدا

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس