کد خبر 1707665
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۶:۲۰
به گزارش مشرق، جزیره هرمز در شرق جزیره قشم و در جنوب بندرعباس قرار دارد. این جزیره از نظر زمین‌شناسی یک گنبد نمکی است و در بخش بزرگی از آن می‌توانید نمک کریستال و همچنین رسوبات آتشفشانی ناشی از فعالیت‌های زمین‌شناسی را ببینید. جزیره هرمز را به نام بهشت زمین‌شناسان هم می‌شناسند. چون انواع خاک‌ها با رنگ‌های گوناگون که محصول رویدادهای زمین‌شناسی متفاوت است را می‌توان در این جزیره پیدا کرد. علاوه بر این، جزیره هرمز موقعیت ویژه و استثنائی در خلیج فارس دارد. به همین سبب هم از نظر بازرگانی و هم از نظر راهبردی بسیار مورد توجه بوده است. حضور استعمارگرانه پرتغالی‌ها و سپس انگلیسی‌ها در این جزیره هم به دلیل اهمیت راهبردی جزیره هرمز است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 16
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • سعیدجلیلی IR ۰۷:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۱
    14 15
    شرطی کردن ممنوع! 🔹اقتصاد کشور را به مذاکرات موکول نکنید.
    • مصر IR ۱۱:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۱
      3 2
      شرطی شد تموم شد رفت! اقتصاد متزلزل و نرخ ارز وابسته به اخبار و شایعات! لذا هر کی رسانه داره، تورم و اقتصاد رو هم تو دستش داره!
  • IR ۰۸:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۱
    5 12
    خانمه حجاب نداره چه فایده...
    • IR ۱۰:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۱
      2 2
      نگران نباش.
    • IR ۱۱:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۱
      4 4
      اگه توبه نکنه اوضاعش در برزخ و قیامت که شاید از همین امروز یا چند روز دیگه براش شروع بشه خوب نیست بالاخره خداوند مهربان یه چی میدونسته در قرانش تاکید کرده دیگه
    • آزاده IR ۲۰:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۱
      1 0
      اون که نشسته آقا هستش نه خانم!!!! یعنی تو این مملکت هیچ چیزی مهم تر از حجاب نیست که دغدغه امثال شما باشه!!؟؟؟؟
  • Masihaa IR ۰۸:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۱
    17 2
    حالا انقدر هرمز رو نشون بدید تا مسافران فاقد فرهنگ و شعور دوباره خاکش رو به توبره بکشن
  • IR ۰۹:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۱
    12 0
    پاینده باشی ایران جان... سرزمین پر افتخار آریایی... هرمزگان زیبا...
  • میرتاج‌الدین انصاری DE ۱۰:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۱
    5 0
    وای ازین دربدری ما خارج نشینان ،داد و بیداد ازین تکه تکه شدن ایران زمین ما😭😭😭😭. این خانه قشنگ است ولی ایران زمین نیست. به امید برگشت همه سرزمین های جداشده ایران زمین 🤲🤲
  • DE ۱۱:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۱
    9 0
    بنظر من کسانی که خاک هرمز را میبرند خیانت به کشور میکنند. اگر هر گردشگری حتی به اندازه یک کیلو خاک با خود ببرد در آینده ایی نه چندان دور جزیره نابود میشه و احتمالا به زیر آب میرود. اگر چیزی مثلا از دوره هخامنشی پیدا شود بلافاصله به موزه میرود با جدیت امنیتی، حالا یک جزیره داریم که در دنیا همتایی ندارد و قدمتش ۴.۵ میلیارد سال است ، آیا نباید حداقل نگهداری ازش بشود تا بدست آدمیان بی فرهنگ از بین نرود. مجلس و دولت بایستی قانون بگذارند ، مثل اهمیت یک ظرف دوره ساسانیان از این جزیره مواظبت ، مراقبت ، اهمیت داده بشود تا قبل از آنکه خاک جزیره را به کشورهای جنوبی خلیج فارس بفروش برسانند. کسی که خاک میهنش را نابود و یا بفروش برساند خائن است.!!!
  • IR ۱۱:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۱
    4 0
    تصاویر مربوط به قبل از ایام تعطیلات است یا بعد از آن؟
  • IR ۱۳:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۱
    3 4
    امان از شل حجابون که همه جا هستشون..
    • پرویز IR ۲۳:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۱
      0 0
      من متوجه حجاب اینها نبودم تا این کامنتها رو خوندم. شما متوجه وضعیت معیشت اینها هم بودید؟ یا فقط دنبال دیدن مو هستید؟ در بیحجابی این عکس چیز دیگری نفهمیدید؟
  • Mahla IR ۱۵:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۱
    3 0
    چه فایده وقتی بی فرهنگا میان خاکشو میبرن؟ اون وقت ماها هنوز ندیدیم اونجارو
  • NO ۱۶:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۱
    4 0
    فراخوان بگذارید که همهی کسانی که خاک هرمز رو بردند حتی مقدار های بسیار کم هم اون رو به دفاتر پست تحویل بدهند تا به جزیره برگردونده بشه... که چه دردناک هست فقر فرهنگی این متاسفانه هموطنان!!!
  • ندا IR ۲۰:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۲
    0 1
    اصلا حیف پول که بخوای بری هرمز ...عیدی من رفتم یه موتور میدادن یک میلیون و پانصد و جایی دیدنی هم نداشت حیف آدم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس