کد خبر 1601480
تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۳:۴۰
ماهی‌های دودخانه در بندر انزلی

دودخانه های شهرهای ساحلی در شمال کشور در فصل صید ماهی روزهای شلوغی دارند.

به گزارش مشرق، دودخانه در فصل صید ماهی روزهای شلوغی دارد. بعد از رسیدن ماهی‌ها از دل آب، شکم آن‌ها را خالی می‌کنند و در حوضچه‌های آب و نمک و روناس می‌خوابانند و بعد از پر کردن چشم ماهی‌ها از ساقه برنج برای آویزان شدن آن‌ها را با آب سرد می‌شویند و به سیخ های چوبی می‌آویزند؛ تا خشک شوند. در آخرین مرحله ماهی‌ها را در دودخانه قرار می‌دهند تا با سوختن خاک اره دودی شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 25
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۰۴:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۳
    0 0
    تصاویر۳،۹،۲۱
    • IR ۱۱:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۳
      0 0
      منم دلم خواست
    • IR ۱۱:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۳
      1 1
      خوشمزه و عالی شمالی باشی میفهمی چیه
    • IR ۱۹:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۳
      0 0
      هیچکس متوجه منظور کامنت شما نشد متاسفانه
  • DE ۰۷:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۳
    3 12
    ۱۰۰ درصد سرطان زا
    • محمد IR ۱۰:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۳
      3 4
      در مورد سرطانزایی غذاهای دودی تحقیقاق بسیاری انجام شده و کاملا به اثبات رسیده است. اگر علاقمندید مخاطرات PAH را جستجو نمایید.
    • محمد IR ۱۰:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۳
      5 2
      در مورد سرطانزایی غذاهای دودی تحقیقاق بسیاری انجام شده و کاملا به اثبات رسیده است. اگر علاقمندید مخاطرات PAH را جستجو نمایید.
  • IR ۰۸:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۳
    9 7
    بدمزه ترین ماهی که تاحالا دیدم همین ماهی دودی است!!!!!!!
    • IR ۱۳:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۳
      0 1
      خخخخخخخخخ منم همینطور. حیف پول
    • IR ۱۵:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۳
      3 0
      چون نحوه خوردن آن بلد نیستید،یه تکه کوچک این ماهی را باید روی برنجی که در حال دم کشیدن (داخل یه نعلبکی) گذاشت تا با آن پخته بشه و بعد با باقلا خورش و یا میرزا قاسمی و... ذره ذره بعنوان چاشنی خورد شما مثل خیلی ها حتما آن سرخ کردید 😁 که نتیجه اش هم معلومه میشه یه ماهی بد طعم
  • IR ۰۸:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۳
    2 5
    طعمش رو دوست ندارم
  • DE ۰۸:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۳
    3 7
    بهداشت چی پس؟
    • IR ۰۹:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۳
      2 6
      مگر وزارت بهداشت وجود خارجی هم داره؟!!
    • ایرانی GB ۲۱:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۳
      0 0
      الحق که راست گفتین دوست عزیز , بهداشت این اماکن خیلی پایین هست , دیوارهای کثیف , عدم پوشش مناسب کارگران با لباس های مخصوص کار در این اماکن , نپوشیدن کفش های ایمنی و تمیز , استفاده نکردن از دستکش های لاستیکی , پهن کردن ماهی ها در سطح زمین که آلوده گی های میکروبی و ویروسی رو بشدت افزایش میده , و...و..و... این کارگاه , کارگاه تولید ماهی های دودی هست یا تولید و انتشار و تکثیر ویروس و انگل و باکتری ؟
  • IR ۰۸:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۳
    5 1
    خیلی حال میده
  • IR ۰۹:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۳
    4 8
    چقدر هم تمیز و بهداشتی!
    • کیوان IR ۱۲:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۳
      0 1
      بهداشت رو همه جا و با یه چوب نمیرونن !! خدمت شما که، درسته ظاهر کارگاه غیر بهداشتیه،، ولی بدلیل اینکه 1) ماهی در آب نمک خوابانده شده 2) حرارت و دود بهش رسیده و 3) هنگام مصرف باید مجدد حرارت ببینه .. لذا میکروارگانیسم ها از بین رفته، قادر به رشد نبوده و ریسک خطر بشدت کاسته میشه ...مسئله مهم در مورد ماهی دودی اینه که دقت کنید بدلیل رطوبت بالا در گوشت (بدلیل کم حرارت دیدن در مرحله خشک و دودی شدن ... بخصوص در قسمت پشت امعاء و احشاء که تخلیه میشه) قارچ و کپک رشد نکرده باشه که خطرناکه ... کارشناس صنایع غذایی
    • IR ۱۸:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۳
      1 0
      ممنون کارشناس عزیز بابت توضیح. ولی با این تفاصیل آیا اگر محیط تمیز و بهداشتی باشه بهتر نیست و بیشتر به دل نمیشینه؟
  • دیوگو IR ۰۹:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۳
    5 0
    سلام دوستان ماهی دودی را با شیر پلو دم کنی و بعد میل کنید.خیییییییللیییییی هم خوشمزه است .طرز پخت شو بلد باشی خلی خوش مزه است.از اردبیلیها بپرسین اونا این ماهی رو زیاد استفاده می کنن
  • IR ۰۹:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۳
    3 3
    فقط به مذاق خودشون سازگار است.
  • IR ۱۱:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۳
    1 1
    آخ که چقدر دلم خواست
  • IR ۱۲:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۳
    1 0
    به به
  • IR ۱۲:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۳
    2 2
    دلوم مخه
    • IR ۱۲:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۳
      2 0
      بخر و بخور
  • Ashmin IR ۰۰:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۴
    0 0
    می شهر انزلی😍 بنازمممم🙌🏼

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس