به گزارش مشرق، فصل تولید کشمش طلایی در استان کردستان آغاز شده است. نحوه تولید این فرآورده باغی در کردستان که به "بولاو" معروف است از روزگاران قدیم در روستای دولاب در دامنه کوه «اوالان» بین شهر سنندج و کامیاران رایج بوده و با این روش سنتی سالانه ۲۰۰ تن کشمش طلایی تولید میشود.
نظر شما
نظرات
- انتشار یافته: 7
- در انتظار بررسی: 0
- غیر قابل انتشار: 0
-
متاسفانه بالای 90 درصدش رو با تیزاب تبدیل به کشمش میکنن که برای سلامتی بسیار زیانباره . مقدار قلیلی آفتاب خشکه
-
به این میگن کشمش تیزابی. برای راحتی و خشک شدن سریع در تیزاب آغشته و سپس در آفتاب پهن میشود. ظاهرش ممکنه خوشرنگ و قشنگ باشه. اما مزخرف ترین و مضرترین نوع خشکبار است
-
بولاویعنی خاکسترواین منطقه کردستان خیلی مقیدبه نظافت ووجدان دارند
-
اینا که دارن میجوشونن انگورا رو
-
خدا برکت بده ،ظاهرا یک قٌل آب جوش خوردن را تازه متوجه شدیم بعد آفتاب میشه . بولاو احتمالا همان نوع عدس پلوئی هست که اتفاقا امروز خریدم کیلوئی صد ه تومان
-
بولاوبه معنی نوعی خاکستر وروغن زیتون جهت تهیه کشمش استفاده میشه
-
-
این نوع انگور ک به کشمش بی دانه معروف هس در آذربایجان و در شهر خوشه های طلایی یعنی ملکان تولید میشه مهد انگور جهان ملکان و دراونجا بوفور تولید میشه خودشم با تیزابی خشک میکنن