کد خبر 1508032
تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۴۰۲ - ۰۲:۳۵
کشت گلخانه‌ای پاپایا

پاپایا از محصولات گرمسیری محسوب می‌شود که از نواحی گرمسیری آمریکای مرکزی به ایران راه یافته است.این میوه پوستی بسیار نازک و مزه شیرین دارد که علاوه بر مصرف خوراکی قابل استفاده در صنایع تبدیلی نیز است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 4
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۰۴:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۳
    4 0
    عالیه شبیه انبه است احتمالا مزه اش
  • IR ۰۸:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۳
    3 4
    اشتباه استراتژیک .. در کشوری که طالبی . خربزه . هندوانه . با کمترین هزینه کشت میشه کسی سراغ این میوه نخواهد رفت هرچند چندبار مصرف کنه اما دیگه دوباره رو به میوه های بومی خودمون میاره ... مگر اینکه خاصیت دارویی یا مزه خاصی داشته باشه
    • IR ۱۹:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۳
      0 0
      خربزه و هندوانه سالیانه چند میلیون لیتر از منابع آبی کشور رو می بلعد ؟؟؟
  • بهرام IR ۰۸:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۳
    2 0
    سلام. جالبه که این محصول در جعبه موز !!! جمع آوری میشه؟
  • IR ۰۸:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۳
    2 0
    خدا بده برکت. میوه ی مطبوعی به نظر میاد
  • IR ۱۵:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۳
    1 0
    چه مزس؟
  • ناشناس IR ۰۷:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۲
    0 0
    خیلی عالی برای بیماریهای کبد یک پاک کنده و درمان کنده کبد بسیار قوی حداقل برای کسی که مشکل کبد دارد استفاده کند بسیار مفید
  • IR ۱۶:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۳
    0 0
    نهههه بسیار بد مزه هست. صد رحمت به خربزه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس