کد خبر 1473823
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۵:۱۵
دودی کردن ماهی به روش سنتی

دودخانه «موبندان» در روستای موبندانِ لنگرود قرار دارد. قدمت این دودخانه به ۲۰۰ سال می‌رسد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 5
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۹:۱۹ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۵
    1 1
    دود خوب نیست .
  • IR ۱۲:۱۴ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۵
    12 0
    خیلی خوشمزه س
  • IR ۱۶:۴۸ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۵
    0 0
    ماهی دودی و گوشت دودی سرطانزا هستند.
    • کاشانی IR ۲۰:۴۲ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۵
      0 1
      پس کباب هم‌نخور سرطان میگیری
    • IR ۲۰:۵۸ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۵
      0 3
      سالی یه بار مشکلی نداره هر روز کلی هوا و روغن و سوسیس و قلیون و مشروب سرطانزا میخوری!
  • مرادی IR ۲۱:۰۰ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۵
    2 0
    افراط و تفریط در هر چیزی ضرردارد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس