نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 39
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 6
  • ۱۳:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۲
    0 2
    به به چه بهداشتی!!
  • ۱۴:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۲
    0 0
    مراحل؟؟!!!! فقط مرحله آخر رو گذاشتین ...
  • ۱۵:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۲
    2 0
    جماعت تهرانی از زمین وزمان طلبکارند
  • ۱۵:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۲
    1 0
    همه مزش به همینه تازه این کارگاه که خوبه...
  • ۱۷:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۲
    1 1
    شما برو پنیر پاستوریزه پگاه بخور نوش جان!!!!! واقعا هیچ پنیری پنیر تبریزی نمیشه.
  • ۱۸:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۲
    2 0
    تمیزه دیگه . شما بهداشت به چی میگین مگه؟؟
  • يه نفر ۱۹:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۲
    1 0
    اين عکس آخري حاصل و دسترنج کارگري است که لقمه حلال براي خانواده اش مي برد ، خوشا بحالت که رزق حلال مي بري
  • جعفر امکانی ۲۰:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۲
    0 0
    پنیر فقط پنیر تبریز والسلام:)
  • بیر موسالمان آذزی اوغلو ۲۰:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۲
    0 1
    یاشاسین آذربایجان یاشاسین آذربایجان اوغولاری
  • hamed ۰۱:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۳
    0 0
    سکرته داداش
  • ۰۴:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۳
    0 0
    اون میکروب ها همه مزشونه!!!!!!!!!!!!!
  • ali ۰۴:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۳
    0 1
    بابا حالمونو به هم زدی با این پنیر غیر بهداشتی
  • ۰۸:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۳
    3 0
    کسی که بچه سو سول تهران پنیر نمی دونه چی که تو عمرش فقط پاستوریزه خورده
  • ۰۸:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۳
    0 0
    یا شاسین ایران و ایرانی
  • ۰۸:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۳
    0 0
    خدا نگهدارتون باشه، پنیر بسیار خوش طعمی است
  • رضا کاظمی ۰۹:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۱۳
    0 1
    اگر جماعت تهرانی از زمین و زمان طلبکارند جماعت شهرستانی که مثل تو رفتند آلمان چی؟
  • مجید ۱۰:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۷
    0 0
    آقای پاستوریزه که این پنیرو غیر بهداشتی میدونیو حالت بهم میخوره، بهتره یه سری به کارخانه های پنیر سازی فرانسه هم بزنی تا این پنیر تبریزی خودمونو عوض خوردن بجای قطره چشم استفاده کنی. اگه تو نرفتی و ندیدی، من رفتم و دیدم. اگه اونا رو میدیدی چی میگفتی؟
  • ۱۰:۲۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۴
    0 0
    پنير پاستوريزه مساوي است با آشغالترين چيز جهان
  • ۱۰:۲۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۴
    0 0
    اين جماعت يهداشتيه پاستوريزيه به هر كثافت خارجي به به مي گويند هرچند كه فاضلاب آنان باشد خلايق هر چه لايق
  • شایسته ۰۷:۲۴ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۷
    0 0
    ای کاش فقط از نمک دریا استفاده میکردند برای ماها که فشار خون داریم نمک صنعتی بسیار مضره
  • ۱۹:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۵
    0 0
    قربون شما تمیز شما فقط می خواهید الکی ایراد بگیرید میدونید چیه وسواس دارید
  • دنیا ۱۵:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۱
    0 0
    پنیرفقط تبریزی،اونایی که میگن اه اه وپیف پیف برن پاستوریزه بخورن که مزه ی اشغال میده
  • ۱۳:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۸
    0 0
    هه هه هه هه بیچاره اگه کارگاه سوسیس کالباسو ببینی دیگه زرت وزرت پیتزا نمیخوری
  • احسان ۲۱:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۴
    0 0
    پنیر یعنی لیقوان اونم لیقوان تبریز تمام شد دیگه بحث الکی سر چیه
  • ۰۷:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۱
    0 0
    بعداز دیدن تصاویر کمی بی مزه شد.
  • فرزانه ۰۰:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۴
    0 0
    خیلیییی هم خووووب...
  • ۱۶:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۶
    1 0
    مهندس : نمک میدونی کارش چیه؟ افرین میکروب کشی و ... این پنیرها بعد از اینکه تولید میشن 2 تا 6 ماه تو آب نمک میمونن و بعد بفروش میرسن شما پنیر پاستوریزه بخور که با بیل توش نگهدارنده میریزن! راحت باش
  • حسین ۱۰:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۰
    0 0
    کاش بجای تصاویر نحوه تهیه شو وچیزهایی که لازمه بهش افزوده بسه رو مینوشتین
  • مجتبی ۰۱:۴۱ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۵
    1 0
    باشه آقایون عشق تبریز و پنیر تبریزی ماهم با همین غیر بهداشتی بودنش دوسش داریم البته بنا به گفته دوستان ولی اگه طرز تهیش رو هم بگید دعا به جون همه تبریزی های عزیز میکنیم
  • ۱۵:۰۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۳
    0 0
    خوب بود اگه اون افتابه رو از عکس سومی برمیداشتن!!!!!!!!!
  • mohammad ۱۳:۲۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    2 0
    با عرض سلام به همگی دوستان عزیز من به عنوان کسی که مدتها در کار لبنیات بودم به عرض می‌رسانم اگر پنیر یا هر محصول سنتی دیگر غیر بهداشتی باشه بهتر از محصولات صنعت یه که همشون مواد نگهدارنده دارن نگهدارنده های مانند نا تا مایسین ونیتادال که ضد کپک هستن سیستم دفاعی ما دربرابر آلودگیهای عادی مقاومتره تا در برابر انتیبیوتیکها و مواد شیمیای
  • کیانوش ۰۳:۲۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    1 1
    با عرض سلام خدمت دوستان : من دانشجوی سال آخر مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت بازرگانی هستم. چند سالی هست که مشغول به تحصیل در کشور انگلیس ، شهر ناتینگهام هستم. شهرت سیستم دامداری این شهر و علاقه ی شدید مردم این شعر به لبنیات بخوصوص پنیر منو به این فکر انداخت که پنیر لیقوان رو به اهالی این شهر معرفی کنم. در پی تدوین یه طرح اقتصادی برای گرفتن وام از بانکهای انگلیس هستم . پروسه ساخت این پنیر چقدر کار می بره ؟ این امکان هم فراهم هست که یه کارآموز بفرستم تبریز تا قلق ساخت این پنیر رو یاد بگیره . کلن اگه ایده و نظری دارید ممنون می شم در میون بزاید . با تشکر.
  • ۱۴:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
    0 0
    آقا این پنیر یعنی عشق ما ایرونیها
  • ۰۶:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۲
    0 0
    ایا پنیر تبریز از شیر گاو هم تولید میشه
  • پیروز ۰۱:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۷
    0 0
    بسیار لطف کردید که این عکسها رو تو سایت گذاشتید .بقیه اطلاعات در مورد پنیر سازی رو میشه از اینترنت تهیه کرد خسته نباشید. با تشکر ..از تهران
  • مهتاب ۰۲:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۶/۱۴
    0 1
    واي يعني عاشق پنيرم مخصوصا پنير تبريز با چايي شيرين و نون تازه خيلي هم بهداشتيه من خودم خيلي وسواسم ولي اين پنير رو رو چشمم ميزارم تبريزي نيستم ولي ياشاسين آذري هموطن لر
  • پیمان ۱۹:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۱
    1 0
    واقعا مراحلش اینجوریه؟شاید این بنده های خدارو بتونی گول بزنی با این عکس ها.ولی اقای عزیز اگه این مدلی بود تو هر روستایی پنیر لیقوان درست می کردن کیلویی هوارتومن می دادن که.خودتو مسخره کن
  • بچه تهرون ۰۵:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۶
    1 4
    سلام در مورد پنیر لیقوان بگم که همه ما ایرانی ها مخصوصا بچه های تهرون با نون بربری خاشخاشی داغ و پنیر لیقوان و سبزی خوردن یا گردو خاطره داریم اونم از نوع نوستالژی ومن در این تصاویر چیز غیر بهداشتی ندیدم نه محل انجام کار نه ظروف نه حتی اون پیرمرد روستایی چشم آبی .ولی داداشیا من نمی دونم چرا تا یه چیزی میشه زود همه گیره بچه تهرون میشن و فکر میکنم بچه تهرون سوسوله و... اگه مثه من جنگ رفته بودید میدونستید هشتاد درصد عملیاتها رو که دل شیر میخواستم خط شکنیش همین بچه سوسول های لشکر بیست و هفت زدن به دل خط وقتی یه ایران کپ کرده بود . مطلب بعد اینکه دیگه کو بچه تهرون الان هرکی میگه بچه تهرون شناسنامه خودش رو نگاه کنی میبینی ننه باباش ماله صد کیلومتری دور تهرون نیستن چه برسه به تهرون همین شهرستانی ها هستند که وضعشون خوب شده کوچ کردن اینجا . دیگه هوا هم برای نفس کشیدن نمونده
  • دنیز ۰۰:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۸
    0 1
    سلام دوستان من از گنبد کاووسم و خودم ترکمن و عاشق پنیر تبریزی ممنون که این تصاویر رو گزاشتین بنظرم اگه تو کل دنیا هم بگردین به این تمیزی محصولی دستتون نمیاد فقط چون اون آقا دستکش نداشت دارین همش ایراد میگیرین من خودم اونجا رفتم و میدونم مردم اونجا همیشه تمیز و با طهارت هستن همچین آدمایی که انقد زحمت میکشن رو باید قدر دونست من کارخانجات ثنعتیشم دیدم که دارن لای شیر و پنیر با چکمه میکردن اون صنعتیا فقط از صافی رد شدن وگرنه اگه ببینید افتضاحه اونا آشغال رو خوشگلش میکنن به خو د ملت میدن این عموی ما که بینظیره دست همه مردم تبریز درد نکنه یاشاسین آذربایجان و ترک حالکلاری

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس