نظر شما
نظرات
- انتشار یافته: 39
- در انتظار بررسی: 2
- غیر قابل انتشار: 6
-
به به چه بهداشتی!!
-
مراحل؟؟!!!! فقط مرحله آخر رو گذاشتین ...
-
جماعت تهرانی از زمین وزمان طلبکارند
-
همه مزش به همینه تازه این کارگاه که خوبه...
-
شما برو پنیر پاستوریزه پگاه بخور نوش جان!!!!! واقعا هیچ پنیری پنیر تبریزی نمیشه.
-
تمیزه دیگه . شما بهداشت به چی میگین مگه؟؟
-
اين عکس آخري حاصل و دسترنج کارگري است که لقمه حلال براي خانواده اش مي برد ، خوشا بحالت که رزق حلال مي بري
-
پنیر فقط پنیر تبریز والسلام:)
-
یاشاسین آذربایجان یاشاسین آذربایجان اوغولاری
-
سکرته داداش
-
اون میکروب ها همه مزشونه!!!!!!!!!!!!!
-
بابا حالمونو به هم زدی با این پنیر غیر بهداشتی
-
کسی که بچه سو سول تهران پنیر نمی دونه چی که تو عمرش فقط پاستوریزه خورده
-
یا شاسین ایران و ایرانی
-
خدا نگهدارتون باشه، پنیر بسیار خوش طعمی است
-
اگر جماعت تهرانی از زمین و زمان طلبکارند جماعت شهرستانی که مثل تو رفتند آلمان چی؟
-
آقای پاستوریزه که این پنیرو غیر بهداشتی میدونیو حالت بهم میخوره، بهتره یه سری به کارخانه های پنیر سازی فرانسه هم بزنی تا این پنیر تبریزی خودمونو عوض خوردن بجای قطره چشم استفاده کنی. اگه تو نرفتی و ندیدی، من رفتم و دیدم. اگه اونا رو میدیدی چی میگفتی؟
-
پنير پاستوريزه مساوي است با آشغالترين چيز جهان
-
اين جماعت يهداشتيه پاستوريزيه به هر كثافت خارجي به به مي گويند هرچند كه فاضلاب آنان باشد خلايق هر چه لايق
-
ای کاش فقط از نمک دریا استفاده میکردند برای ماها که فشار خون داریم نمک صنعتی بسیار مضره
-
قربون شما تمیز شما فقط می خواهید الکی ایراد بگیرید میدونید چیه وسواس دارید
-
پنیرفقط تبریزی،اونایی که میگن اه اه وپیف پیف برن پاستوریزه بخورن که مزه ی اشغال میده
-
هه هه هه هه بیچاره اگه کارگاه سوسیس کالباسو ببینی دیگه زرت وزرت پیتزا نمیخوری
-
پنیر یعنی لیقوان اونم لیقوان تبریز تمام شد دیگه بحث الکی سر چیه
-
بعداز دیدن تصاویر کمی بی مزه شد.
-
خیلیییی هم خووووب...
-
مهندس : نمک میدونی کارش چیه؟ افرین میکروب کشی و ... این پنیرها بعد از اینکه تولید میشن 2 تا 6 ماه تو آب نمک میمونن و بعد بفروش میرسن شما پنیر پاستوریزه بخور که با بیل توش نگهدارنده میریزن! راحت باش
-
کاش بجای تصاویر نحوه تهیه شو وچیزهایی که لازمه بهش افزوده بسه رو مینوشتین
-
باشه آقایون عشق تبریز و پنیر تبریزی ماهم با همین غیر بهداشتی بودنش دوسش داریم البته بنا به گفته دوستان ولی اگه طرز تهیش رو هم بگید دعا به جون همه تبریزی های عزیز میکنیم
-
خوب بود اگه اون افتابه رو از عکس سومی برمیداشتن!!!!!!!!!
-
با عرض سلام به همگی دوستان عزیز من به عنوان کسی که مدتها در کار لبنیات بودم به عرض میرسانم اگر پنیر یا هر محصول سنتی دیگر غیر بهداشتی باشه بهتر از محصولات صنعت یه که همشون مواد نگهدارنده دارن نگهدارنده های مانند نا تا مایسین ونیتادال که ضد کپک هستن سیستم دفاعی ما دربرابر آلودگیهای عادی مقاومتره تا در برابر انتیبیوتیکها و مواد شیمیای
-
با عرض سلام خدمت دوستان : من دانشجوی سال آخر مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت بازرگانی هستم. چند سالی هست که مشغول به تحصیل در کشور انگلیس ، شهر ناتینگهام هستم. شهرت سیستم دامداری این شهر و علاقه ی شدید مردم این شعر به لبنیات بخوصوص پنیر منو به این فکر انداخت که پنیر لیقوان رو به اهالی این شهر معرفی کنم. در پی تدوین یه طرح اقتصادی برای گرفتن وام از بانکهای انگلیس هستم . پروسه ساخت این پنیر چقدر کار می بره ؟ این امکان هم فراهم هست که یه کارآموز بفرستم تبریز تا قلق ساخت این پنیر رو یاد بگیره . کلن اگه ایده و نظری دارید ممنون می شم در میون بزاید . با تشکر.
-
آقا این پنیر یعنی عشق ما ایرونیها
-
ایا پنیر تبریز از شیر گاو هم تولید میشه
-
بسیار لطف کردید که این عکسها رو تو سایت گذاشتید .بقیه اطلاعات در مورد پنیر سازی رو میشه از اینترنت تهیه کرد خسته نباشید. با تشکر ..از تهران
-
واي يعني عاشق پنيرم مخصوصا پنير تبريز با چايي شيرين و نون تازه خيلي هم بهداشتيه من خودم خيلي وسواسم ولي اين پنير رو رو چشمم ميزارم تبريزي نيستم ولي ياشاسين آذري هموطن لر
-
واقعا مراحلش اینجوریه؟شاید این بنده های خدارو بتونی گول بزنی با این عکس ها.ولی اقای عزیز اگه این مدلی بود تو هر روستایی پنیر لیقوان درست می کردن کیلویی هوارتومن می دادن که.خودتو مسخره کن
-
سلام در مورد پنیر لیقوان بگم که همه ما ایرانی ها مخصوصا بچه های تهرون با نون بربری خاشخاشی داغ و پنیر لیقوان و سبزی خوردن یا گردو خاطره داریم اونم از نوع نوستالژی ومن در این تصاویر چیز غیر بهداشتی ندیدم نه محل انجام کار نه ظروف نه حتی اون پیرمرد روستایی چشم آبی .ولی داداشیا من نمی دونم چرا تا یه چیزی میشه زود همه گیره بچه تهرون میشن و فکر میکنم بچه تهرون سوسوله و... اگه مثه من جنگ رفته بودید میدونستید هشتاد درصد عملیاتها رو که دل شیر میخواستم خط شکنیش همین بچه سوسول های لشکر بیست و هفت زدن به دل خط وقتی یه ایران کپ کرده بود . مطلب بعد اینکه دیگه کو بچه تهرون الان هرکی میگه بچه تهرون شناسنامه خودش رو نگاه کنی میبینی ننه باباش ماله صد کیلومتری دور تهرون نیستن چه برسه به تهرون همین شهرستانی ها هستند که وضعشون خوب شده کوچ کردن اینجا . دیگه هوا هم برای نفس کشیدن نمونده
-
سلام دوستان من از گنبد کاووسم و خودم ترکمن و عاشق پنیر تبریزی ممنون که این تصاویر رو گزاشتین بنظرم اگه تو کل دنیا هم بگردین به این تمیزی محصولی دستتون نمیاد فقط چون اون آقا دستکش نداشت دارین همش ایراد میگیرین من خودم اونجا رفتم و میدونم مردم اونجا همیشه تمیز و با طهارت هستن همچین آدمایی که انقد زحمت میکشن رو باید قدر دونست من کارخانجات ثنعتیشم دیدم که دارن لای شیر و پنیر با چکمه میکردن اون صنعتیا فقط از صافی رد شدن وگرنه اگه ببینید افتضاحه اونا آشغال رو خوشگلش میکنن به خو د ملت میدن این عموی ما که بینظیره دست همه مردم تبریز درد نکنه یاشاسین آذربایجان و ترک حالکلاری