زیباست ولی ازین مناظر ایرانم پیدا میشه . جهان نما و افراتخته . جواهرده رامسر و... . تصاویر زیبا از یک زندگی سنتی در یک محیط رویایی .حال دلمونو خوب کردی مشرق جان . خارجی شدیا . عید همه مبارک
پنیر هر جایی به نسبت میکروب هایی که در شیرش موجود است به طعم های مختلف در می آید به همین دلیل است که چون در فرایند پاستوریزه میکروب های زیادی از بین می روند طعم پنیرها هم رفته رفته شبیه هم شده و از تنوعش کاسته می شود
چقدر احساس خود کم بینی دارید منظور کم کردن زیبایی جایی نیست منظور اینه که در هر جا از جمله ایران هم مشابه چنین مناظر و یا با زیبایی متفاوت وجود دارد و پنیرهای خوشمزه و متفاوتی وجود دارد مشکل اینه که در داخل ایران ما از امکانات و محصولات طبیعی و جالب هم خبر نداریم ولی از آلپ همه مان خبر داریم
پنیر berie سوئیس خیلی هم معروف هست و البته اینها بنظرم فیلم باشه که بصورت سنتی درست میکنند چون قیمت پنیر ارگانیک سه برابر پنیر معمولی هست. ببینید و باور نکنید. چون اصلا صرف نداره. البته این پنیرها در نحوه ساخت خیلی باهم فرق ندارند یه کمی مرحله ساخت عوض میشه اسم هم عوض میشه تا برند جدید درست کنند وگرنه مثلا پنیر موتزورل لا با چیدار و بریی خیلی باهم تفاوت ندارند. یا پنیر آبی که کپک زده هست.