کد خبر 1014804
تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۸ - ۰۴:۳۰
عکس/ جشنواره «رب ازگیل» در آستارا

رب فرآوری شده ازگیل به عنوان چاشنی غذاهای محلی آستارا کاربرد دارد و مراحل آماده سازی آن در این جشنواره توسط بانوان آشپز به نمایش گذاشته شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۹
    11 0
    زنده باد زنهای تالش زمین که از هر دستشون ی هنر میریزه
  • سلمان IR ۰۸:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۹
    4 0
    البته این میوه اسمش کندس یا به گویش محلی دیگر کاندز نام دارد که بهش میگن ازگیل وحشی یا ازگیل جنگلی در مازندران خودمون و گلستان هم به صورت وحشی در جنگلها هست و هم بسیاری از باغداران این درخت رو در باغات خودشون کاشتند . در ضمن این ربی که من در تصاویر دیدم اونقدر رقیق هست که به ماه نکشیده کپک میزنه در حالیکه هر ربی اعم از انجیر و انار و گوجه تا همین رب باید غلیظ تر باشه تا اگر خارج از یخچال هم بود سریع خراب نشه
  • فرهاد IR ۱۲:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۹/۰۹
    0 0
    قابل ذکر اینکه میوه ازگیل در زبان محلی مازرونی و گیلکی بنام کنس میباشد که در جنگل گیلان و مازندران بصورت طبیعی رویش دارد و در صنعت باغداری نژادهای اصلاح شده آن تولید و بهره برداری میشود . نوش جون

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس