-
چه سیب زمینیهایی را نباید مصرف کرد؟
گاهی اوقات سیب زمینیها یک بویی میدهند که مصرف آنها بیماری و خطراتی را برای فرد به همراه خواهد داشت.
-
فیلم/ چپ کردن نیسان در میدان تره بار
ویدئویی از میدان تره بار تهران در شب گذشته که یک خودروی نیسان به دلیل بار بیش از حد سیب زمینی واژگون شد!
-
مزایا و مضرات مصرف سیب زمینی
سیب زمینی یک ماده خوراکی در دسترس است که میتواند یک منبع مقوی و بسیار موثر در درمان و تسکین درد استخوان باشد.
-
پوست سیبزمینی را دور نریزید
اغلب افراد پس از استفاده سیب زمینی پوست آن را دور می ریزند و اطلاعی از خواص بی نظیر آن ندارند، پوست سیب زمینی کاربردهای بسیار عالی به همراه دارد.
-
درمان سوزش معده با روشهای موثر بدون نیاز به دارو
سوزش معده یا سوزش سر دل یکی از مشکلات شایع است که میتواند نشانه یک بیماری خطرناک باشد.
-
انجام دادن چه کارهایی پوستت را شفاف میکند؟
پوست صورت یکی از قسمتهای مهم بدن است که بسیار لطیف و آسیب پذیر میباشد، بنابراین توجه به سلامت و زیبایی آن بسیار مهم است.
-
قیمت تمام شده هر کیلو سیب زمینی چند؟
رئیس هیئت مدیره انجمن ملی سیب زمینی گفت: قیمت تمام شده هر کیلو سیب زمینی ۳ هزار و ۵۰۰ تا ۴ هزار تومان است که با این وجود پیش بینی میشود که سطح زیر کشت سیب زمینی کمتر از مدت مشابه سال قبل باشد.
-
افزایش خطر بیماری قلبی با میان وعدههای نشاستهای
نتایج تحقیقات نشان داد مصرف میان وعده های نشاسته ای حاوی سیب زمینی یا سایر نشاسته ها بعد از هر وعده غذایی حداقل ۵۰٪ خطر مرگ و میر و ۴۴-۵۷٪ خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی را افزایش می دهد.
-
در میادین میوه و تره بار شهرداری تهران؛
قیمت انواع سبزی و صیفی جات ارزان شد
روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، قیمت انواع سبزی و صیفی در میادین میوه و تره بار را اعلام کرد.
-
افزایش طول عمر با مصرف میوه و سبزیجات
بررسی داده های حدود ۲ میلیون نفر در جهان نشان می دهد که مصرف بیشتر میوه و سبزیجات با کاهش خطر مرگ در زنان و مردان مرتبط است.
-
پیشنهاد مبادله ۱۰۰ هزار تن سیبزمینی با موز
۱۰۰ هزار تن سیب زمینی کشاورزان قروه و دهگلان در حال از بین رفتن است که پیشنهاد صادرات آن در قبال واردات موز ارائه شده است
-
۷ گیاهی که پس از پخت ارزش غذاییشان بیشتر میشود
شاید درباره بیشتر سبزی ها، خام گیاه خواری ارزش غذایی بیشتری داشته باشد، اما سبزیهایی هم وجود دارد که پختن آنها، باعث افزایش ارزش غذایی شان میشود.