کد خبر 972094
تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۸ - ۰۳:۰۰
غذای سرخ شده

نتایج یک بررسی جدید حاکی از آن است که مصرف مواد غذایی سرخ کردنی حتی اگر به اندازه اندک باشد ریسک بروز بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد.

به گزارش مشرق به نقل از دیلی‌میل، نتایج یک بررسی جدید حاکی از آن است که مصرف مواد غذایی سرخ کردنی حتی اگر به اندازه اندک باشد ریسک بروز بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد.

به گفته محققان، مصرف غذاهای چرب و سرخ‌کردنی هر روز بیشتر از قبل می‌شود و این درحالیست که فعالیت فیزیکی افراد کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید:

چگونه با افسردگی مقابله کنیم؟ تکنیک های مشاورانه

این پژوهش که توسط محققان دانشگاه بوستون صورت گرفته نشان می‌دهد، مصرف غذای سرخ‌کردنی حتی اگر یک بار در هفته باشد ریسک بروز بیماری‌های قلبی و در نهایت مرگ زودرس را بیشتر می‌کند.

مصرف غذاهای سرخ کردنی مانند سیب‌زمینی و همبرگر با افزایش نرخ چاقی و ابتلا به فشارخون بالا همراه است که این دو عامل خود منجر به بروز بیماری‌های قلبی و عروقی متعدد می‌شوند.

دانشمندان دانشگاه بوستون تأکید می‌کنند: غذاهای سرخ شده دارای کالری و چربی بسیار زیاد هستند؛ با گذشت زمان، این موضوع می‌تواند موجب مسدود شدن شریان‌ها و درنهایت ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی شود.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۳
    0 1
    نرخ به معنی قیمت و کاربرد آن به جای میزان و اندازه اشتباه است.
  • IR ۰۹:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۳
    1 0
    وجدانا یه گزارش تهیه کنید ببینینم این روغن ها چطوری درست میشه هرطورحساب کنی با تحمه افتابگردان کیلوئی 30هزارتومن جورنمیاد
  • IR ۰۹:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۳
    0 0
    سلام .خداقوت .عالی.
  • IR ۱۰:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۳
    0 2
    به کوری چشم مشرق من هر روز سرخ کردنی میخورم حتی برای صبحانه هم سرخ کردنی میخورم تا چشم مشرق درآد
  • حبیب DE ۱۲:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۳
    0 0
    عامل اکثر بیماری ها اضافه وزن و عدم تحرک اصولی است. ورزش ماساژ عضله هاست و بسیار سلامتی آور

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس