به گزارش خبرنگار اقتصادی مشرق ، محمود بهمنی مدتهاست در جمع خبرنگاران و حتی در رسانه ملی حاضر نشده است. او که در جریان اختلاس سه هزار میلیارد تومانی از بانک صادرات هم مورد اتهام برخی نمایندگان مجلس قرار گرفت، اما هرگز برای پاسخگویی فراخوانده نشد، چون از نظر قانونی امکان احضار او برای پاسخ به مجلس وجود ندارد.
در این میان این شمس الدین حسینی، وزیر اقتصاد بود که بارها در میان خبرنگاران به توضیح مسائل روز بازار ارز و طلا پرداخت. با این که او جور بهمنی را می کشید، اما درقبال سوالات همیشه پاسخگو بود، اگرچه برخی او را به توجیه مسائل ارزی متهم کردند.
در موضوع اختلاس از نظام بانکی هم او بود که به عنوان وزیر اقتصاد دولت دهم استیضاح شد. حتی در این ماجرا، برخی طراحان استیضاح عنوان کردند که اگر بهمنی از ریاست کل بانک مرکزی استعفا بدهد، موضوع استیضاح وزیر اقتصاد منتفی است. با این حال بهمنی از این کار اجتناب کرد و حسینی هم در نهایت در دولت باقی ماند.
بر این اساس، بهمنی غایب اصلی اتفاقات اخیر در بازار ارز و سکه و اختلاس از نظام بانکی بوده و هست. حتی این روزها هم که رسانه ها از انتشار اخبار مربوط به قیمت طلا و ارز و نوسان های آن منع شده اند، رییس کل بانک مرکزی بدون توجه به مسوولیتش از نظرها غایب است و ترجیح می دهد وقتش را به صدور بخشنامه های مختلف بگذراند.
در این میان ،اما زمزمه هایی مبنی بر رفتن وی از بانک مرکزی شنیده شده است. او حتی در حاشیه جلسه دولت با استقبال از رفتنش، گفت دست کسی که او را برکنار کند، می بوسد.
از سوی دیگر شنیده شده که قرار است بانک مرکزی سخنگویی مستقل معرفی کند و گزینه های پیش روی دولت هنوز اقبالی به این پست پیشنهادی نداشته اند .
اما این انتصاب باعث می شود که رییس کل بانک مرکزی دیگر کمتر مجبور شود در جمع خبرنگاران حاضر شده و به سوالات آنها پاسخ بدهد.
همچنین در صورت معرفی سخنگو برای بانک مرکزی، دیگر سخنگوی اقتصادی دولت مجبور نیست به جای بانک مرکزی درباره بازارهای پولی اظهار نظر کند و اتفاقات این بازارها را توجیه و تفسیر کند.
باید منتظر بود و دید در روزهای آینده، آیا سخنگوی بانک مرکزی معرفی خواهد شد.