علی عطشانی در نشست نقد و بررسی فیلم "تلفن همراه رئیس جمهور" عنوان کرد، من آدم سیاسی نیستم اما کشور ما در حال حاضر سیاست زده است.

به گزارش مشرق به نقل از سینماپرس، نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی «تلفن همراه آقای رئیس جمهور» با حضور علی عطشانی(کارگردان)، رامتین شهبازی(منتقد)، جابر قاسمعلی(نویسنده)، نیما شاهرخ شاهی و بهناز جعفری (بازیگران فیلم) و محمود گبرلو(مجری و کارشناس) در سالن نشست های برج میلاد برگزار شد.

در ابتدای این نشست علی عطشانی در مورد چگونگی ساخت فیلم گفت: سال گذشته طی ملاقات هایی در جریان متن فیلمنامه «تلفن همراه آقای رئیس جمهور» قرار گرفتم و با آقای پژمان لشگری پور در مورد ساخت این فیلمنامه صحبت کردم و ایشان گفتند که حدود شش سال است که افراد زیادی خواستند این فیلم را بسازند اما موفق نشده اند اما من اصرار داشتم که این فیلمنامه را من بسازم و سرانجام با قیمتی نجومی فیلمنامه را خریدم.

در ادامه جابر قاسمعلی درباره چگونگی شکل گیری فیلمنامه توضیح داد: این فیلمنامه براساس یک اتفاق واقعی شکل گرفت و قرار بود دوستانی از جمله آقای هنرمند و تبریزی این فیلمنامه را بسازند که موفق به دریافت پروانه ساخت برای آن نشدند.

وی ادامه داد: آقای عطشانی سه بار برای پروانه اقدام کردند اما موفق نشدند تا این که به همت آقای علی اکبری در کمال ناباوری فیلم ساخته شد.

رامتین شهبازی هم در نقد این فیلم سینمایی گفت: در بین داستان های تکراری «تلفن همراه آقای رئیس جمهور» می تواند داستان نویی باشد اما این فیلم بیشتر فیلم موضوع است که در پرداخت فیلمنامه و کارگردانی چندان مورد توجه قرار نمی گیرد.

وی افزود: در این فیلم با اتفاق اولیه روبه رو هستیم اما تلفن های متمادی به قربانعلی در راستای رویداد فیلم نیست و بیشتر موقعیت آتی آدم را تفسیر می کند.

در ادامه نشست بهناز جعفری در انتقاد به جمع حاضر در نشست، اظهار کرد: این فضا جو خبرنگاری و منتقدی نیست و برای من فضای نقد تنها جذابیت دارد نه این فضای کسل و خسته در حال سکوت.

وی در مورد لهجه های فیلم توضیح داد: این لهجه ها در فیلمنامه بود و به نظر من انتخاب قاسمعلی برای لهجه انتخابی بی خطر بود.

علی عطشانی هم در پاسخ به برخی انتقادها در مورد سیاسی بودن فیلم گفت: من آدم سیاسی نیستم و تنها سعی می کنم فیلمنامه هایی را انتخاب کنم که به روز باشد و در حال حاضر اتفاقات سیاسی به روز است به همین دلیل فیلمنامه های من خط سیاسی می گیرد.

وی ادامه داد: اگر فیلمی ساخته شود که رئیس جمهور را مورد توهین قرار دهد به ملتش توهین کرده است و من در این فیلم به هیچ وجه چنین نگاهی نداشتم.

حسین مهدوی؛ صداگذار فیلم هم در اعتراض به صدای سالن گفت: متاسفانه فیلم قبلی «سلام بر فرشتگان» هم من صداگذاری کرده بودم و صدای سالن برای پخش مناسب نیست. این فیلم را اگر در سالن های دیگر مثل فرهنگ تماشا کنید کیفیت صدا خیلی کیفیت بهتری دارد.

وی ادامه داد: ظرفیت صدای سالن میلاد در همین حد است اما کیفیت پخش فیلم ها همچنان مناسب نیست.

خلاصه داستان : پيرمردي كه شغلش باربري است و قصد خريد سيم كارت و تلفن همراه را دارد كه دست بر قضا سيم كارت خاموش ساليان گذشته رئيس جمهور مورد معامله قرار مي گيرد و...

كارگردان : علي عطشاني

 نويسنده : جابر قاسمعلي

بازیگران :

۱ - مهدي هاشمي    
۲ - اكبر عبدي    
۳ - نيكي كريمي    
۴ - بهناز جعفري    
۵ - آتيلا پسياني    
۶ - علي دهكردي    
۷ - نيما شاهرخ شاهي    
۸ - مجيد ياسر    
۹ - خشايار راد    
۱۰ - افسانه ناصري    
۱۱ - مينو شيخان    
۱۲ - كاظم نجارزاده    
۱۳ - بيژن پيشدادي    

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس