به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، سردار اسماعيل احمديمقدم در حاشيه همايش سراسري روساي پليس مبارزه با موادمخدر در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اقدامات امنيتي پليس براي كاهش اقدامات تروريستي در استان سيستان و بلوچستان با بيان اينكه كنترل مرزها از جمله اقداماتي است كه در استان سيستان و بلوچستان در دستور كارقرار دارد، گفت: هرچقدر مرزهاي قويتر داشته باشيم شاهد رخداد حوادث كمتري خواهيم بود.
وي با بيان اينكه انجام فعاليتهاي اطلاعاتي زمينهساز كاهش اقدامات تروريستي سازمانيافته در اين استان است، گفت: خوشبختانه ساز و كارهاي اطلاعاتي و امنيتي در استان سيستان و بلوچستان فراهم شده است كه در پي آن شاهد كاهش تلفات، ترور و قاچاق هستيم.
احمديمقدم با توجه به سياستهاي اتخاذشده به دنبال رسيدن به امنيت پايدار در اين منطقه هستيم، به نحوه اجرايشدن قانون جديد مبارزه با موادمخدر صنعتي اشاره كرد و گفت: قانون جديد مبارزه با موادمخدر صنعتي تدوين شده است و براي مجرمان احكام لازم صادر شده كه هنوز اين احكام اجرايي نشده است.
وي با اشاره به تاكيدات رئيسقوهقضاييه مبني بر تاكيد ويژه در امر مبارزه با موادمخدر صنعتي گفت: قطعا شاهد اجراي احكام سنگين براي توليد و توزيعكنندگان اين مواد خواهيم بود.
احمديمقدم همچنين با اشاره به اينكه كمكهاي جهاني در عرصه مبارزه با موادمخدر در حد شعار باقي مانده است،گفت: در سالهاي اخير حضور در مجامع بينالمللي و انجام سفرهاي ديپلماتيك قرار داشته است.
وي با بيان اينكه ما بايد با استفاده از ظرفيت رسانههاي داخلي و خارجي سطح افكار عمومي را در زمينه مبارزه با موادمخدر افزايش دهيم، گفت: پليس ايران در پنج سال گذشته متهم به كمكاري يا حتي همكاري با كشورهاي توليدكننده مواد مخدر بوده است اما امروزه و با توجه به اقدامات انجام شده از سوي پليس مبارزه با موادمخدر، نه تنها ايران متهم نيست بلكه به عنوان مطالبهگر نيز شناخته شده است.
فرمانده ناجا با بيان اينكه متاسفانه كمكهاي كشورهاي اروپايي در امر مبارزه با موادمخدر در حد شعار باقي مانده است، گفت: كمكهاي اروپاييان تنها يك درصد از كل هزينههاي صرف شده در بخش مبارزه با موادمخدر را به خود اختصاص داده است.