به گزارش مشرق به نقل از ايرنا، مسعود دهنمکي روز شنبه در جلسه نقد و پرسش و پاسخ فيلم اخراجيها در دانشگاه علوم پزشکي تبريز، در پاسخ به اين سئوال که با توجه به حوادث فتنه انگيز بعد ازانتخابات رياست جمهوري آيا سري بعدي اخراجيها نظري به اين وقايع خواهد داشت، اظهار داشت: اخراجي هاي بعدي در حال و هواي بعد از جنگ و زمان حال فيلمبرداري ميشود و اين فيلم زماني به اوج خود خواهد رسيد که بازيگراني چون اکبر عبدي شعارهاي سياسي سر دهند و برخي بازيگران ديگري نيز نامزد انتخابات شوند.
وي ادامه داد: فيلمسازي شغل من نيست و فيلمهايم را براي حرف هايي که مي خواهم بگويم ميسازم، هر زمان حرفي براي گفتن نداشته باشم ديگر فيلمي نخواهم ساخت.
کارگردان مستند «کدام استقلال، کدام پيروزي» اضافه کرد: منظور اصلي من ازساخت سري هاي قبلي اخراجي ها و گذر از زمان جنگ و بعد از آن و دوران اسارت، رسيدن به زمان فعلي و بازگو کردن برخي مسايل است که در اخراجي ها 3 به نمايش در خواهد آمد.
وي در ادامه ابراز داشت: ما تا کنون در فيلمهاي دفاع مقدس جلوه اي از جنگ نشان داده ايم که در آن دشمن با صداي الله اکبر رزمندگان ما فرار ميکند، هميشه پيروز جبهه بوديم و جنگ هيچ سختي برايمان نداشته است و جوانان امروزي را به پرسيدن اين سئوال واداشتهايم که چرا جنگ به اين راحتي هشت سال به طول انجاميد؟ و برخي نيز به عمد اين شبهه را تقويت مي کنند تا جوانان را از رزمندگان دور کنند.
دهنمکي ادامه داد: جوانان امروزي بايد حال و هواي جنگ را و سختي هايي را که براي خريدن يک متر سيم خاردار ميکشيديم, درک کنند.
وي خاطرنشان کرد: زماني عشق و علاقه جوانان به ايران و نظام را فهميدم که در سينماها و همراه با ديالوگهاي اخراجي ها صداي الله اکبر را شنيدم و ديدم که جوانان چگونه صدام را مورد لعن قرار ميدهند، به طوري که يکي ازروزنامه هاي آمريکايي نيز پس از اکران فيلم در تحليلي نوشت که «اخراجي ها تمام تحليل هاي ما را نسبت به جوانان ايران نقش بر آب کرد.»
وي عنوان کرد: همانطور که در جنگ تحميلي نيز شاهد بوديم اگر تعرضي به کشور انجام شود همه مردم از هر گرايش و دين و مذهب در کنار هم در مقابل متعرضان خواهند ايستاد و حماسه ديگري را رقم خواهند زد.
کد خبر 9597
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۸۹ - ۱۲:۵۴
- ۰ نظر
- چاپ
مسعود دهنمکي، کارگران فيلم اخراجيها، گفت: اخراجيهاي 3 به نوعي به بيان انتخابات و حوادث پس از آن نيز خواهد پرداخت.