نقش جبهه پایداری انقلاب اسلامی تقویت رقابت میان خانواده اصولگرایی است ما نیامده‌ایم تا شقاق ایجاد کنیم، بلکه آمده‌ایم تا رقابت را از رقابت میان اصول‌گرایی و اصلاح طلبی به رقابت میان اصولگرا با اصولگرا تبدیل کنیم و این رقابت درون خانوادگی سبب انتخاب اصلح خواهد شد.

به عنوان اولین سؤال بفرمایید جبهه پایداری انقلاب اسلامی چگونه و با چه اهدافی شکل گرفت؟

انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب فرهنگی و دینی بوده و اسلام مهمترین رکن آن است. دین اسلام مهمترین اندیشه غالب دنیا یعنی مارکسیسم و اندیشه مدرن لیبرالیسم را به چالش جدی وادار کرده است به طوری که آنها هیچ مطلبی را مهمتر اسلام مخالف خود بیافته اند. از سوی دیگر ملت بزرگ ایران و رهبری عظیم الشان توانسته اند با اتکا به دین اسلام از گردنه های سیار بزرگی از توطئه ها جنگ 8 ساله، فتنه ها و تحریم های شدید اقتصادی عبور کنند. از این رو، دشمن قوی ملت بزرگ ایران اسلامی، فهمیده است که تنها با مبارزه با اسلام است که می تواند بر ملت شکست ناپذیر ایران و رهبری بزرگ آن پیروز شود، براین اساس تمام توان رسانه ای ، اقتصادی و نظامی خود را برای مبارزه با اندیشه اسلامی در ابعاد گوناگون بکار گرفته است. از طرف دیگر، با توجه به وقایعی که پس از انتخابات 88 به وقوع پیوست، مانند آشوب‌های خیابانی، اتهام زنی به دولت و نظام مبنی بر تقلب در انتخابات، تلاش برای مبارزه با اوامر رهبری و....؛ همچنین به سبب اتفاقاتی که پس از مهار فتنه،‌در بدنه دولت به وقوع پیوست که نوعی تقابل با اوامر ولی فقیه بود، و مواردی از این دست که در آن برخی، رسماً به تقابل با نظام پرداختند، و این امر موجب گشت تا دلسوزان نظام اسلامی احساس خطر کنند، زیرا آنچه مایة دلسردی طرفداران نظام و رهبری شده بود، نه مخالفت عده‌ای قلیل از سران سابق نظام با نظام بود؛ زیرا آنان سالها بود که با اصول و مبانی نظام در تقابل بودند، بلکه از کسانی بود که خود را از اصولگرایان می‌خواندندو داعیة دفاع از رهبری و نظام را داشتند، اما نه در قضیة فتنه و نه در قضیة جریان انحرافی، عملکرد درستی نداشتند. یا ساکت بودند و یا با برخی مصاحبه ‌ها و رفتارهای خود به نوعی به آنان کمک نیز کردند. با اینکه در هر دو مورد، مقام معظم رهبری موضع‌گیریهای صریح داشتند،‌ اما آنان با مصلحت سنجی‌های خود از مقام معظم رهبری حمایت‌های لازم را انجام ندادند. این امر مایة دلسردی و ناراحتی تمام دلسوزان نظام شد این امر سبب گشت تا دلسوزان نظام به فکر تاسیس جبهه پایداری بیافتند. تبیین اسلام برای جامعه به ویژه قشر نخبگان و جوان و نیز دفاع از نظام اسلامی و رهبری بزرگ آن از اهداف مهم جبهه پایداری انقلاب اسلامی است. از جهت سیاسی در این زمان حساس درصدد است تا در دایرة اصولگرایی و در خانوادة اصول‌گرایان، افرادی را که خالص‌تر هستند و پایبندی بیشتری به مقام ولایت دارند، دور هم جمع کنند. گذر زمان، نشانگر دلگرمی دلسوزان نظام و استقبال به این جبهه است. این جبهه به تمام قواعد اصول‌گرایی پایبند است، اما دو شرط مقابله با فتنه و جریان انحرافی را نیز مد نظر دارد و کسانی‌ را که به سبب مسایل اقتصادی یا سیاسی؛ و یا به سبب مصلحت اندیشی‌های خود در این دوران ساکت بودند، در درون خود جای ندادند. البته همه امور سیاسی را تحت ولایت مقام معظم رهبری مدظله العالی و با پیروی کامل از ایشان می پذیرد.

 

حضرت علامه مصباح یزدی در این جبهه چه نقشی دارند؟ آیا ایشان رئیس جبهه پایداری هستند؟

علامه مصباح یزدی دام ظله العالی از بزرگان فکری نظام و مورد تأیید مقام معظم رهبری هستند و ایشان دربارة علامه مصباح فرمودند: ایشان خلأ فکری شهید مطهری و علامه طباطبایی را پر می‌کنند. همچنین وجود ایشان برای اسلام و انقلاب کم نظیر است. به علاوه ایشان در مسایل سیاسی نیز بسیار دور اندیش و تیزبین هستند. مقابله با جریان فکری دوم خرداد سبب ورود ایشان به جریانات سیاسی کشور شد و بعدها نیز در مقابله با جریان فتنه و جریان انحرافی، از اولین کسانی بود که موضع‌گیری کردند و اساساً اولین کسی که به شکل‌گیری جریان انحرافی هشدار دادند،‌ ایشان بودند. ایشان امروز احساس خطر کردند و دفاع از ولایت فقیه و ولی فقیه را ضروری‌تر از قبل دانسته‌اند؛ از این رو عده‌ای از دلسوزان نظام، گرد ایشان حلقه زدند و خواستار اجرای فرامین رهبری شدند. البته نمی‌توان ایشان را مانند رهبران احزاب، رییس یک حزب نامید، زیرا شأن ایشان اجل از این عناوین مادی است. ایشان رهبر معنوی و فکری این جریان هستند و اعضای جبهه نیز سربازان این خط هستند. چون ایشان به خوبی قضایای اخیر را آسیب شناسی کردند و تذکرهایی دادند، عده‌ای تحت فرامین ایشان، در جبهه پایداری انقلاب اسلامی به حفظ دستاوردهای امام و انقلاب می‌پردازند و تلاش دارند بیش از پیش، اوامر ولی فقیه را در جامعه پیاده کنند و راه آن را نیز تقویت گفتمان اصولگرایی در جامعه می ‌دانند.

 

به چه منظور در استان مازندران نیز اقدام به تشکیل جبهه پایداری نمودید؟ آیا این جبهه در استان، کاندیدا نیز معرفی می‌کند؟

هدف ما در استان همان هدفی است که در سطح کشور داریم یعنی گفتمان اصولگرایی. امروز، اصل شرکت در انتخابات اولویت اصلی ماست. خواست مقام معظم رهبری، رقابت پرشور و حداکثری مردم است و هدف جبهه پایداری نیز در استان همین است. البته اگر نیاز شد برای ایجاد این شور انتخاباتی کاندیدای خاص نیز برای هر شهر انتخاب کنیم، این کار را می‌کنیم اما فعلاً هدف تنها تشویق مردم به شرکت در انتخابات و بیان شرایط کاندیدای اصلح است.

 

برنامه شما در استان برای رسیدن به اهداف جبهه پایداری، چیست؟

دو برنامه کوتاه مدت و بلند مدت را در استان خواهیم داشت. در برنامه کوتاه مدت، برنامه ما برپایی همایش‌ها و سخنرانی‌هایی برای تشویق به شرکت در انتخابات و ایجاد شور انتخاباتی است. برنامه ما این است که در این همایش‌ها و سخنرانی‌ها، اصول گفتمان اصولگرایی بیان شود و دیدگاه‌های امام راحل و مقام معظم رهبری به خوبی تبیین شود تا مردم انتخاب بهتری داشته باشند. اما برنامه درازمدت جبهه پایداری استان، تبیین گفتمان و اندیشه اسلامی و ولایت فقیه برای نخبگان و قشر جوان استان ازطریق برگزاری کلاس ها و سخنرانیهای مختلف است.

 

نقش جبهه پایداری در نهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی چیست؟

فکر می‌کنم نقش جبهه پایداری انقلاب اسلامی تقویت رقابت میان خانواده اصولگرایی است ما نیامده‌ایم تا شقاق ایجاد کنیم، بلکه آمده‌ایم تا رقابت را از رقابت میان اصول‌گرایی و اصلاح طلبی به رقابت میان اصولگرا با اصولگرا تبدیل کنیم و این رقابت درون خانوادگی سبب انتخاب اصلح خواهد شد؛ و نیز با بیان و ارایه شاخص های نماینده اصلح و کارآمد برای مردم از دیدگاه امام خمینی ره و رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای مدظله العالی بستر را برای انتخاب نماینده اصلح فراهم آوریم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس