به گزارش مشرق، یک زوج پزشک به همراه اولین تیم جهادی شامل گروه پزشکی و فرهنگی از مشهد به منطقه سیلزده آققلا اعزام شدهاند که گفتوگویی با این گروه جهادی بهویژه زوج پزشک داشته و در ادامه آن را میخوانید.
بیشتر بخوانید:
همسرم هیچ مخالفتی نداشت
پزشک جهادگر گفت: من و همسرم هر دو پزشک هستیم و سابقه شرکت در اردوهای جهادی را نیز داریم و بعد از اینکه از اتفاق ناگوار در آققلا با خبر شدیم٬ سریع به همراه گروه جهادی قرارگاه شهید علیمردانی مشهد خود را به مناطق سیلزده رسانده تا بتوانیم رسالت پزشکی خود را بهدرستی با استفاده از این فرصت ادا کنیم.
قاسم امینی افزود: ما در ابتدا از خانواده خود بابت حضور نداشتن کنار آنها در ایام عید عذرخواهی کردیم و البته این نکته را باید اضافه کنم که همسرم هیچگونه مخالفتی با حضور و خدمترسانی در منطقه سیلزده نداشت و بعد از درخواست همراهی من٬ فوراً آن را قبول کرد.
وی در مورد آوردن فرزند خود به این اردوی جهادی تصریح کرد: در ابتدا برای آوردن فرزندم٬ به مناطق سیلزده تردید داشتیم و حتی مخالفتهایی از سمت خانواده من و همسرم در این خصوص صورت میگرفت اما چون نیت کرده بودم فرزندم از این سن با فضای اردوهای جهادی آشنا شود تا هنگام بزرگسالی راحتتر بتواند در این شرایط حضور پیدا کرده و خدمت کند٬ ریسک آوردن او را پذیرفتم و خوشبختانه اکنون نیز فرزندم در وضعیت مطلوب به سر میبرد و هیچ بهانهای برای رفتن از این منطقه سیلزده نمیگیرد.
گروه جهادی قرارگاه شهید علیمردانی تا ۸ فروردین در مناطق سیلزده مستقر هستند
مسؤول قرارگاه شهید علیمردانی مشهد در ادامه اظهار کرد: گروه جهادی پزشکی این قرارگاه به عنوان برترین گروه پزشکی از نگاه سپاه امامرضا (ع) و دانشگاه علوم پزشکی مشهد شناخته میشود و برنامه نوروزی این تیم جهادی٬ خدمترسانی به مناطق حاشیه شهر مشهد بود که با توجه به سیل و اتفاقات پیش آمده بعد آن در منطقه آققلا شمال٬ تصمیم بر اولویت خدمترسانی به این مناطق گرفته شد.
حسن بخشی ادامه داد: تیم ۲۱ نفره جهادی ما از ۳ تا ۸ فروردین در مناطق سیلزده شمال مستقر هستند و در مساجد، خانههای بهداشت و مناطقی که سپاه پاسداران سیل را از آنجا تخلیه کرده و خطری از این لحاظ آن مناطق را تهدید نمیکند٬ به مردمی که اکنون در چادرها مستقر و مستعد بیماری هستند٬ ارائه خدمت میکنند.
۲۱ میلیون تومان دارو از مشهد خریداری و به آققلا برده شده است
وی در خصوص تجهیزات همراه گروه پزشکی جهادی تشریح کرد: گروه پزشکی قرارگاه چون آموزشهای تخصصی لازم را برای اردو از قبل دیده بود٬ تمام تجهیزات پزشکی لازم را به همراه ۲۱ میلیون تومان داروی خریداری شده از مشهد به آققلا منتقل کرده تا مشکلی از این جهت متوجه گروه نشده و سربار مردم محلی نشویم.
مسؤول قرارگاه شهید علیمردانی مشهد تاکید کرد: با وجود تجهیزات و وسایل همراه گروه جهادی اما در این منطقه همچنان نیاز به دارو٬ لباس گرم و پتو وجود دارد؛ چرا که مردم اکنون در چادرها و سرما حضور داشته که آنها را مستعد بیماری سرماخوردگی میکند.
بخشی در خصوص وضعیت روحی مردم این منطقه نیز یادآور شد: علاوه بر خسارات مالی زیادی که به دلیل خرابی منازل مسکونی متوجه این مناطق شده٬ با وجود نبود آسیب جانی٬ از لحاظ روحی مردم این منطقه نگران و ناامید بودند که گروه جهادی شهید علیمردانی با استفاده از حضور تعدادی روحانی و یک روانشناس٬ سعیکرده تا تبعات این مشکلات روحی را به حداقل برساند که بازخوردهای مثبت از سوی مردم این منطقه نشان از موفقیت تیم جهادی در این حوزه دارد.
وی گفت: به گفته مسؤولان استان گلستان٬ اولین گروه جهادی اعزامی به مناطق سیلزده٬ گروه قرارگاه شهید علیمردانی مشهد است و بعد آن گروههای دیگر پزشکی٬ عمرانی و فرهنگی با کسب مجوز آماده خدمترسانی در این مناطق شدهاند.
مشکلات جسمانی مردم سیلزده آققلا گوارشی و ناشی از آبهای آلودهشده است
مسؤول پزشکی این گروه جهادی نیز در توضیح خدمات پزشکی ارائه شده٬ افزود: خدمات پزشکی عمومی٬ پرستاری٬ زنان و مامایی٬ فیزیوتراپی و جراحی عمومی از جمله خدمات ارائه شده توسط این گروه جهادی بوده و باید گفت که بیشتر مشکلات جسمانی مردم آققلا گوارشی و ناشی از آبهای آلوده شده این منطقه است.
الهه کریمی ادامه داد: خوشبختانه مشکلی از جهت توزیع تجهیزات و دارو نداشتیم و برخی داروهای تخصصی را از شهر تهیه و در اختیار مردم گذاشتیم.
سرگرمی برای مردم با برنامههای آموزشی فرهنگی و همدردی با اهل تسنن منطقه
روحانی جهادگر از اعضای گروه قرارگاه شهید علیمردانی نیز با اشاره به اینکه ایجاد قوت قلب و کم کردن از نگرانی مردم سیلزده را رسالت حضور خود در این اردو قرار دادیم٬ بیان کرد: آشنایی با مفاهیم قرآنی از طریق مسابقه و نمایش٬ آموزش احکام با پیامهای غیرمستقیم دینی و اخلاقی از جمله فعالیتهایی است که برای عمل به وظیفه فرهنگی تیم جهادی و کم کردن از نگرانیهای روحی مردم آققلا انجام دادهایم.
حجتالاسلام داوود صدیقحسنپور همچنین ادامه داد: ما ضمن تلاش برای رساندن اطلاعات مربوط به نیازها و کمبودهای منطقه به گوش مسؤولان٬ تلاش کردیم تا با اهل تسنن منطقه نیز ارتباط برقرار کرده و همراهی و همدردی با آنها را نیز داشته باشیم.