به گزارش مشرق، سازمان غذا و دارو آمریکا نکات زیر را برای نگهداری مواد خوراکی در یخچال توصیه میکند:
بیشتر بخوانید:
به هیچوجه این غذاها را دوبار گرم نکنید
- مواد خوراکی مارینه شده را به جای نگهداری در دمای محیط، در یخچال نگهداری کنید. باکتریها به سرعت در دمای محیط تکثیر میشوند.
- بطور مرتب یخچال را تمیز کنید و مواد ریخته شده در یخچال را فوراً پاک کنید تا رشد باکتریها کاهش یابد.
- از چکه کردن آب گوشت در یخچال جلوگیری نمائید که میتواند امکان پخش میکروبها را به غذاها فراهم سازد.
- مواد خوراکی در یخچال را با درپوش بپوشانید.
- هر روز مواد خوراکی فاسدشدنی در یخچال را چک کنید.
- تخم مرغها را در ظرفی در خود یخچال به جای درب آن نگهداری کنید، چراکه دما در قسمت درب یخچال بیشتر است.
- همواره تاریخ انقضاء مواد خوراکی را چک کنید.
- در صورت تغییر ظاهر مواد خوراکی یا گذشت تاریخ انقضاء آن، ماده خوراکی را دور اندازید.