کد خبر 911013
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۳
جگر

رئیس­ اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه گفت: صادرات بی رویه و قاچاق دام زنده،­ سبب کمبود آلایش دام در بازار و رکود این صنف وابسته به دام، شده است.

به گزارش مشرق، غلام حسین شیرازی با اشاره به اینکه مصرف دل،­ جگر و قلوه در تهران حدود 5 تن در روز است افزود: با کاهش دام زنده و کشتار در تهران و واردات گوشت پاک شده ، هم اکنون 500 کیلو از آلایش تازه گوسفند از شهرستان و 500 کیلو نیز از داخل تهران تامین می شود که این حجم پاسخگوی نیاز واحدهای صنفی فعال در این بخش نیست.

وی با بیان اینکه 700 تا 800 واحد صنفی فروشنده دل جگر و قلوه در تهران فعالیت می کنند گفت: به دلیل کمبود فعلی واحد های صنفی برای گذران امورات خود اقدام به فروش قارچ، کتف و مواد خوراکی از این نوع کرده اند.

بیشتر بخوانید:

رئیس اتحادیه فروشندگان دل جگر و قلوه با اشاره به اشتغال زایی قابل توجه در این بخش ادامه داد: ما در گذشته آلایش گوسفند را کیلویی 35 هزار تومان و گوساله را 25 هزار تومان خریداری می کردیم و دل و جیگر، سیخی 3 هزار تومان به فروش می رسید و هم اکنون نیز گوسفند را 85 هزارتومان و گوساله را 55 هزارتومان می خریم اما بازهم قیمت هر سیخ دل و جیگر همان 3 هزار تومان است.

شیرازی گفت: هر سیخ دل و جیگر با وزن 25 گرم 3 هزار تومان است که به ازاری هر 5 گرم افزایش وزن 500 تومان به آن اضافه خواهد شد.

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۱۵:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
    8 2
    واسه همینه که به شهرستانی ها هیچی نمیرسه به ندرت....!!
  • IR ۱۵:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
    2 9
    برا همینه که مردم تهران اینقد با جگر و دست و دلبازن...؟!!!!
  • بهزاد IR ۱۶:۲۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
    7 5
    پس همینه همشون جیگرند.
  • بهرام IR ۲۲:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
    0 0
    جگر همان کبد بخش عمده ای از سموم بدن می روند آنجا و تجمع می کنند و کثیف ترین و بدترین عضو حیوان است برای خوردن . واقعا چطور بعضی ها پول می دن سم می خرند و می خورند

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس