کد خبر 90515
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۰

یک روانپزشک کودکان و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: پول تو جیبی باعث می‌شود کودک بودجه‌بندی و مدیریت مالی را بیاموزد و این امر موجب می‌شود عقل معاش کودک شکل بگیرد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، میترا حکیم شوشتری در مورد دادن پول توجیبی به فرزندان از سوی والدین اظهار داشت: دادن پول توجیبی به کودکان و نوجوانان لازم است و می‌تواند به عنوان روش آموزش و تربیتی باشد چرا که کودک می‌آموزد چطور از دارائی‌های خود استفاده کند.

وی افزود: مناسب‌ترین سن برای دادن پول تو جیبی موقع ورود کودک به دبستان است چرا که در این سن کودک ارزش پول را درک می‌کند.

این روانپزشک کودکان تأکید کرد: پول توجیبی باعث می‌شود کودک بودجه‌بندی و مدیریت مالی را بیاموزد و این امر موجب می‌شود عقل معاش کودک شکل بگیرد؛ کودک در صورت نداشتن پول تو جیبی ممکن است نزد همسالان احساس کمبود و حقارت کند.

وی تصریح کرد: برای آماده کردن کودک برای چگونگی مدیریت هزینه‌های خود می‌توانید وی را در خرید‌هایش همراهی کنید و از وی بخواهید به صورت مشترک در خرید شما را همراهی کند؛ کودک زمانی که خریدهای منطقی و پرهیز از ولخرجی را در شما ببینید خود نیز به همین منوال از شما الگو می‌گیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس