به گزارش مشرق، روز گذشته بي بي سي فارسي به بهانه بررسي مصوبه جديد پليس فتا در خصوص جلوگيري از تهديدات امنيتي كاربران در كافي نت ها، علي رغم آنكه وزير مخابرات كشورمان، توضيحات كاملي در خصوص وضعيت فعلي اينترنت داده بود، با سياه نمايي هاي هميشگي اش، سعي در القاي اهداف و نظريات خود را داشت، كه به دليل عدم همكاري كارشناسان فني داخلي كشورمان و كمبود اطلاعات صحيح در خصوص ساختار اينترنت كشورمان ، منجر به گاف بزرگي برايش شد.
اين بنگاه شايعه پراكن كه به دلايل عملكرد به دور از تعهدش در فضاي رسانه اي ، كارشناسان كشورمان حاضر به مصاحبه با آنان نيستند ، به استفاده از كارشناسان كم اطلاع ايراني خارج از كشورش روي آورده است كه بي سوادي آنان در خصوص مسائل فني اينترنت داخل كشورمان موجب خنده و رسوايي شان شده است.
در ابتداي گزارش، «نگين شيرآقايي» گزارشگر بي بي سي با سياه نمايي و بدون اشاره به توضيحات مسئولين كشور ، سعي كرد اينطور وانمود كند كه با اينترنت ملي، كاربران از اطلاعات جهاني محروم خواهند شد . در ادامه بهرنگ تاج الدين كارمند بي بي سي كه با سوال «فرناز قاضي زاده» مجري بهايي شبكه بي بي سي در خصوص چگونگي مديريت اينترنت در ايران، مواجه شده بود با ترديد و دستپاچگي كه نشان از كمبود اطلاعات و بي سواديش بود اظهار داشت : مسئولان ايراني ممكن است در آينده بتوانند با مديريت سامانه محلي آي اس پي ها ، سيستم فيلترينگ مركزي را ايجاد كنند و به اين روش اينترنت كشور را از زير ساخت ها مديريت كنند ! مهدي خراساني كارشناس به اصطلاح مخابرات هم كه يكي از ديگر كارشناسان برنامه بي بي سي بود ، با كم اطلاعي مضاعفي حرف كارشناس اول را با جديت تاييد كرد و بر آن صحه نهاد و » فرناز قاضي زاده » نيز به دليل بي سوادي در مورد بحث مطرح شده، نتوانست نظرات غلط كارشناسان را تصحيح كند.
بنابر گزارش باشگاه خبرنگاران، اين در حالي است كه مديريت و نظارت مركزي از طريق زير ساختها مدتهاست كه در سيستم اينترنت كشورمان رخ داده است و بي بي سي فارسي به دليل فقر كارشناس مطلع از آن بي اطلاع بوده است !
كاملا مشهود است كه اين دست و پا زدن بي ثمر بي بي سي كه با سياست سرويس هاي اطلاعاتي انگليس در جهت تخريب توانمندي هاي كشورمان در فن آوري هاي ديجيتالي مطرح شده است، به علت نبود دانش كافي كارمندانش، تنها به رسوايي بيشتر نيات و اهدافشان انجاميده است.
گفتني است چندي پيش «اريك اشميت»، مديرعامل شركت اينترنتي گوگل در مصاحبه با شبكه فاكس نيوز اذعان كرد كه ايرانيان صاحب استعدادي »غيرمعمول« در حوزه فن آوريهاي ديجيتالي و عمليات سايبري هستند و ما هم بايد همواره نگران آن باشيم.
بي بي سي فارسي كه به دلايل عملكرد به دور از تعهدش در فضاي رسانه اي ، كارشناسان كشورمان حاضر به مصاحبه با آنان نيستند ، به استفاده از كارشناسان كم اطلاع ايراني خارج از كشورش روي آورده است كه بي سوادي آنان در خصوص مسائل فني اينترنت داخل كشورمان موجب خنده و رسوايي شان شد.