قائم مقام دبير كل حزب موتلفه اسلامي گفت: بايد در اين دوره کساني را انتخاب کنيم که داراي سوابق روشن در اين سي ساله باشند، کساني که تخلف مالي، اخلاقي و سياسي نداشته و در تمامي مسووليت‌ها کارآمد، قوي و شجاع بوده‌اند.

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، كاظم جلالي در نشستي با اصولگرايان استان مرکزي که با هدف تشكيل جبهه متحد اصولگرايان استان مركزي برگزار شد، با بيان اين‌که «مسووليت ما در قبال کساني که براي ايجاد و بالندگي اين انقلاب متحمل رنج‌ها و سختي‌هاي فراوان شده‌اند بسيار سنگين است» رمز بقاي اين مملکت را در ايثارگري دانست و گفت: اگر ما خود را مديون شهدا و انقلاب بدانيم هيچگاه مدعي نخواهيم بود و مي‌توانيم اين انقلاب و نظام را آنگونه که شايسته است پيش ببريم.

وي انتخابات پيش‌رو را داراي مميزات ويژه‌اي دانست و تصريح کرد: اين انتخابات اولين انتخابات بعد از جريان فتنه، اولين انتخابات بعد از انقلاب‌هاي منطقه‌اي، اولين انتخابات بعد از انتخابات اين کشورهاي آزاد شده از قيد ديکتاتوري و اولين انتخابات بعد از شروع جنگ بزرگ فقر و غناست که امروز در اروپا و آمريکا شاهد آن هستيم.

جلالي اظهار کرد: دشمنان ما براي نااميد کردن مردم و کاهش مشارکت آنان در اين انتخابات برنامه‌ريزي کرده‌اند پس بايد دقت و تلاش کنيم که اين انتخابات با مشارکت بالاي مردم و در قالب يک رقابت سالم انجام شود.

وي بر لزوم ولايي، ارزشي و کارآمد بودن مجلس نهم با حضور نمايندگاني از جنس مردم که خود را وامدار ملت بدانند تأکيد کرد و گفت: امسال به دليل حساسيتي که در کشور هست، اصولگرايان با محوريت روحانيت خوب به عرصه آمده‌اند و جامعه روحانيت مبارز و جامعه مدرسين حوزه علميه قم با حضور آيت‌الله مهدوي کني و آيت‌الله يزدي به عنوان دو تشکل بزرگ روحاني سکاندار و ميدان‌دار انتخابات شدند و در نهايت ساز و کاري به عنوان 8+7 ايجاد شد.

جلالي گفت: در اين ساز و کار 7 نفر به عنوان حاکم و داور و 8 نفر به عنوان ستاد اجرايي انتخاب شده و در مجموع 15 نفر شوراي مرکزي جبهه متحد اصولگرايي را تشکيل داده‌اند.

وي افزود: در راستاي تشکيل جبهه اصولگرايي در استان‌ها بررسي‌هاي بسياري انجام شده و در نهايت مقرر شد که تهران به هيچ وجه کانديداهايي را براي استان‌ها تعيين نکند لذا کانديداها از دل جبهه اصولگرايي، براساس خواست مردم و طبق شاخص‌ها و معيارهاي اصولگرايي در هر استان انتخاب مي‌شوند.

وي با تأکيد بر اين‌که «هريک از کانديداهاي اين جبهه که اعتبار بيشتري در ميان مردم داشته باشند در ليست جبهه متحد اصولگرايي قرار مي‌گيرند» گفت: در هر استان جبهه متحد استان روي کانديداها کار مي‌کند و در نهايت ليست نمايندگان را به عنوان نمايندگان اصولگرا به تهران اعلام مي‌کنند؛ شوراي مرکزي جبهه متحد در مورد اختلافات احتمالي استان‌ها که به مرکز ارجاع مي‌شود نظر داده و رأي آن‌ها فصل‌الخطاب خواهد بود.

جلالي با بيان اين‌که «ما به هيچ وجه نبايد حرکت تحميلي انجام دهيم» افزود: بهترين حرکت اين است که اصولگرايان همديگر را تخريب نکنند، هر کس نقاط قوت خود را مطرح کند و در بحث رقابت سعه صدر داشته باشيم، اميدواريم کساني که انتخاب نمي‌شوند به نفع کساني که به عنوان کانديداي جبهه متحد انتخاب مي‌شوند کنار بروند.

قائم مقام دبير كل حزب موتلفه اسلامي، نيز در اين نشست گفت: قصد ما از جمع شدن در اينگونه نشست‌ها وظيفه‌يابي در قبال انقلاب، جهان اسلام و منطقه است.

اسدالله بادامچيان گفت: هرکس بايد وظيفه خود را در اين برهه از زمان بداند و آن را به درستي به انجام برساند كه اولين گام در وظيفه‌يابي هم موقعيت‌سنجي است.

نماينده تهران در مجلس، با بيان اين‌که «نظام جمهوري اسلامي پس از چندين قرن تلاش و انتظار با حضور ولي فقيه عادل تشکيل شده و امروز وظيفه ما حفظ و ترقي و تکامل و گستردگي آرمان‌هاي اين نظام است» گفت: نظام ما امروز در يک اقتدار عظيم قرار گرفته و استراتژي‌هاي براندازي نظام و تغيير رفتار نظام که توسط دشمنان دنبال مي‌شد امروز به بن‌بست خورده و بر باد رفته است.

بادامچيان اظهار کرد: استراتژي سوم استکبار جهاني در مقابله با ايران، استراتژي استحاله نظام از درون است و در اين راستا مي‌کوشند اخلاق، رفتار و منش‌ها را تغيير دهند تا در اين وضعيت مديران کشور در اداره امور دچار مشکل شوند و براي دستيابي به اين هدف تلاش مي‌کنند كه کساني در رأس امور قرار بگيرند که اگر در ظاهر عده‌اي بحث ولايت و فقاهت و ضديت با آمريکا را مطرح مي‌کنند اما در باطن منهاي روحانيت، ولايت و مست قدرت بوده و براي رسيدن به مقام با همه سازش مي‌کنند.

وي افزود: اگر استکبار براي انتخابات رياست جمهوري اين اقدامات را انجام داد، براي انتخابات مجلس نيروهاي بسيار بيشتري را بکار مي‌گيرد چراکه انتخابات مجلس انتخابات يک قدرت اسلامي مردم سالار، داراي تفکر و نظام اسلام مترقي و قوي است که در مسير به هم ريختن فرهنگ غرب است.

وي، دهه چهارم انقلاب را دهه رفع مشکلات اقتصادي و تثبيت آرمان‌هاي انقلاب و تحول در ساختارها با حفظ آرمان‌ها دانست و گفت: امروز نياز داريم بعد از سه دهه که از پيروزي انقلاب مي‌گذرد بازنگري انجام دهيم، مگر مي‌شود کشوري اينچنين در دنيا مقتدر باشد، ولي دچار مشکلاتي همچون بيکاري و معضلات اقتصادي و غيره باشد؟

وي افزود: رفع اين معضلات نيازمند وجود مجلسي مقتدر با نمايندگي متفکر و کارآمد است و در اين برهه ديگر نمي‌توانيم به تجربه و آزمايش و خطا دست بزنيم، بايد در اين دوره کساني را انتخاب کنيم که داراي سوابق روشن در اين سي ساله باشند، کساني که تخلف مالي، اخلاقي و سياسي نداشته و در تمامي مسووليت‌ها کارآمد، قوي و شجاع بوده‌اند.

بادامچيان گفت: وقتي دشمن اينچنين است ما نبايد در درون اختلاف کنيم، در مسير انتخاب اصلح تحقيق در مورد نمايندگان و رسيدن به اصلح‌ها، حفظ وحدت جمعي و دعوت مردم به حضور حداکثري در انتخابات از مهمترين وظايف ماست.

دبيرکل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي نيز در اين نشست گفت: کسي که به مجلس نمي‌رود هم مي‌تواند مدار و محور باشد.

مجتبي شاکري با بيان اين‌که «آنچه ما به عنوان جمهوري اسلامي به دست آورديم تحقق يک انتظار چهارده قرني بوده است» گفت: اين دستاورد بسيار بزرگي است. ما در جايگاه بلندي نشسته‌ايم که آرزوي گذشتگان ما بوده است.

وي افزود: براين اساس در هر انتخاب بايد دقيق‌تر عمل کرده و افراد را براي جايگاه بلندتر و مبارزه سنگين‌تري انتخاب کنيم. ما براي مقابله با فتنه‌هاي بزرگتري به ميدان وارد مي‌شويم پس بايد به تناسب آن انسجام بيشتري داشته باشيم.

شاکري گفت: تصور نکنيد که ساز و کار 8+7 به سادگي شکل گرفت. زحمت‌هاي بسيار کشيده شد تا اين ساز و کار فراهم شد و الان در کل استان‌ها مدل‌سازي مي‌شود. وقتي دستاوردي اينگونه را داريم بايد از خواسته‌هاي محدود خودمان تنزل بکنيم تا وحدت ايجاد شود.

وي خاطرنشان کرد: همه چيز به مجلس ختم نمي‌شود، ولي کسي که به مجلس نمي‌رود هم مي‌تواند مدار و محور باشد. سخن قوي، محکم و استوار از هر کسي صادر شود طرفداران خود را پيدا کرده و منتشر مي‌شود و افراد آن را دريافت مي‌کنند، لذا تمام اين جمع اگر حرف محکم و براساس حق بزنند مي‌تواند موثر باشند.

به گزارش ايسنا، عبداللهي، نماينده حجت‌الاسلام خاموشي عضو شوراي مرکزي جبهه متحد اصولگرايان نيز در ادامه اين نشست همبستگي آحاد و دلدادگي اضلاع جبهه را اولويت اصلي در مسير انتخابات دانست که بايد مور توجه قرار گيرد و گفت: در اين مسير نبايد يکديگر را به سادگي در موضع نقد قرار دهيم چراکه اينگونه اقدامات باعث تفرقه مي‌شود.

وي افزود: افرادي که در محور اصولگرايي مي‌گنجند عليرغم امکان وجود اختلاف سليقه، در مباني و اصول اختلافي ندارند و همه کساني که مي‌خواهند با محور اصولگرايي حرکت کنند بايد اين نکته را مد نظر قرار دهند.‌

وي بر لزوم تلاش در راستاي حضور حداکثري مردم در انتخابات تأکيد کرد و گفت: اين انتخابات اهميت‌هاي ويژه‌اي از نگاه‌هاي مختلف دارد. دشمن پس از جريان فتنه در کمين است پس بايد براي حضور بيشتر از حضور دوره رياست جمهوري 88 تلاش کنيم چراکه در اين صورت دشمن مي‌تواند عليه ما دست‌آويز پيدا کند.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس