نماینده ولی فقیه در سپاه: کاندیدای تراز انقلاب باید التزام عملی به ولایت فقیه داشته باشد، از روحیه استکبار ستیزی برخوردار باشد، به کانون‌های قدرت و ثروت وابسته نباشد و در قبال جریانات انحراف و فتنه موضع گیری کند

به گزارش مشرق به نقل از نسیم حجت الاسلام والمسلمین علی سعیدی، در دومین همایش سراسری هادیان سیاسی نیروهای مسلح طی سخنانی به تشریح جایگاه و اهمیت قوه مقننه در نظام اسلامی پرداخت و اظهار داشت: قوه مقننه عامل زیر بنایی وضع قوانین در چارچوب مبانی دینی در کشور است و مجلس بستر قانون گذاری دینی می باشد.
نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: مجلس عامل زیربنایی وضع قوانین در چارچوب مبانی دینی و از ارکان قوام ولایت فقیه است. وی افزود: قوه مقننه علاوه بر این‌که رکن اساسی قوام ولایت فقیه و از ارکانی است که باید همسوی رهبری باشد، همچنین اهرم مهم و تاثیرگذار در اسلامیت نظام است.
سعیدی قوه مقننه را مرجع مهمی در پاسداری از اصول و گفتمان امام و رهبری دانست و اضافه کرد: مجلس محور اصلی نظارت بر قوه مجریه در پیشگیری از انحراف احتمالی این قوه است.
وی راهبرد جبهه استکبار در براندازی از بستر دموکراسی را از دسیسه های دشمن در فرصت انتخابات خواند و تصریح کرد: استراتژی دشمن بر این واقع شده که جا به جایی قدرتها را از این بیشتر دنبال کند و صرف نظر از وجود یا عدم وجود دشمن، دموکراسی به معنی احاله دادن سرنوشت قوای مجریه و مقننه به مردم که می تواند در جابه جایی قدرت نقش آفرینی کند.
نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به ایفای نقش مجلس در تحولات گفت: مجلس می تواند در تحولات گوناگون نقشهای مثبت یا منفی را ایفا کند و همانطورکه می تواند در تقویت بنیه امنیتی نقش آفرینی کند و بستر ارتقاء حاکمیت دینی باشد به همان نسبت نیز می تواند زمینه تضعیف تمامی این موارد را فراهم آورد.
وی با مقایسه دستاوردها و تصمیم گیری‌های مجلس ششم با مجالس هفتم و هشتم خاطرنشان کرد: از مقایسه عملکردها و تصمیمات می توان نتیجه گرفت که مجلس هم فرصتی برای حامیان انقلاب و هم فرصتی برای جبهه استکبار است.
سعیدی در بخش دیگری از سخنانش به علل و عوامل تمرکز دشمن بر انتخابات اشاره و اعلام کرد: از جمله این عوامل ناکارآمدی تهدیدهای نظامی، بحران‌های درونی جبهه استکبار، بیداری اسلامی و خیزش های منطقه را می توان نام برد.
وی افزود: ظرفیت اپوزسیون داخل و خارج، تلاقی منافع جریانهای معارض با دشمن و حرکتهای انجام شده برای القای حاکمیت دوگانه نیز از دیگر عوامل تمرکز بیگانگان در مقوله انتخابات است.
نماینده ولی فقیه در سپاه به بیان دیدگاه ها و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب پرداخت و تصریح کرد: تاکید بر اهمیت مساله انتخابات به عنوان یکی از تابلوهای مهم نظام، ضرورت مشارکت حداکثری، اتحاد در متعهدین به اصول انقلاب از رهنمودهای مورد توجه ایشان است.
وی ویژگی‌های مجلس تراز انقلاب را همسویی با سیاست‌ها و تدابیر مقام معظم رهبری، مستقل و مصمم به کمک دولت و داشتن پشتوانه مردمی و مشارکت حداکثری دانست و اضافه کرد: برخاستن از اراده توده مردم در برابر وابستگی به کانون‌های قدرت و ثروت از دیگر ویژگی‌های مجلس تراز انقلاب است.
سعیدی در خصوص معیارهای کاندیدای تراز انقلاب نیز اظهار داشت: کاندیدای تراز انقلاب باید دارای تقوی، تعهد و وارستگی بوده و التزام عملی به ولایت فقیه داشته باشد، از اندیشه‌ها و گرایش‌های انحرافی تاثیر نپذیرد، از روحیه استکبار ستیزی هم برخوردار باشد و ضمن عدم وابستگی به کانون‌های قدرت و ثروت در قبال جریانات انحراف و فتنه موضع گیری کند.
نماینده ولی فقیه در سپاه در پایان تاکید کرد: بیان معیارها و شاخص‌ها بدون نام بردن از افراد می تواند موجب شفاف سازی صحنه و رفتن افراد به سمت و سوی کاندیدای اصلح شود.
همچنین در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین صفایی رییس دفتر عقیدتی سیاسی ستاد فرماندهی کل قوا طی سخنانی به بررسی فتنه از دیدگاه قرآن، ویژگی های فتنه و فتنه هایی که از آغاز شکل گیری انقلاب اسلامی، نظام جمهوری اسلامی با آن مواجه بوده پرداخت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس