کد خبر 89797
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۶

ایجاد رقابت درونی میان اردوگاه اصولگرایان و سو استفاده از آن ،هزینه های میلیاردی برخی جریان های سیاسی در انتخابات و جلسات مشترک جریان فتنه و انحراف درآستانه نهمین دوره انتخابات مجلس، از جمله مواردی است که برخی سیاسیون در روز های اخیر نسبت به ان هشدار داده اند.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، شمارش معکوس برای نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی آغاز شده و هرچه به ایام انتخابات نزدیک می شویم  پیچیدگی فتنه و ایجاد چالش های امنیتی برای نظام جمهوری اسلامی بر همه آشکار تر می شود. بر اساس اظهارات صاحبنظران و فعالان سیاسی، نظام سلطه که از پیروزی جمهوری اسلامی در فتنه 88 بسیار ناراحت به نظر می رسد، ممکن است این بار راهبردی جدید را برای مقابله با نظام جمهوری اسلامی ایران درپیش بگیرد.
 
در همین خصوص دبیر شورای نگهبان امروز در سخنرانی خود با اشاره به برنامه برخی گروه ها  برای هم زدن آرامش کشور درآستانه انتخابات گفت: هیچ فردی حق گذشتن از قانون را ندارد و همه در این انتخابات وظیفه داریم که روشنگری کنیم، زیرا یک عده منتظرند که برای مردم و کشور مشکل درست بکنند.
 
آیت الله جنتی با اشاره به اینکه عده ای به دنبال فرستادن نماینده به مجلس نیستند بلکه قصدشان بر هم زدن آرامش به کشور است اظهار داشت: از همین رو باید قصد آنها را برای مردم روشن کنیم که آنچه در قلب آنهاست با عملشان فرق می کند.
 
وی همچنین با اعلام اینکه این عده می خواهند شیطنت کنند و مقدمات کار خود را آغاز کرده اند، تصریح کرد: آنها برنامه های مخصوصی در انتخابات دارند و از خارج نیز الهام می گیرند.
 
این صحبت های دبیر شورای نگهبان در خصوص بر هم زدن آرامش کشور در آستانه انتخابات در حالی اتفاق می افتد که سروری، عضو کمیسیون امنیت ملی نیز با تأکید بر اینکه "جریان فتنه" به نوعی "جریان انحرافی" را حمایت می‌کند می گوید: برخی اصلاح‌طلبان دارای رفتارهای رادیکالیستی و جریان فتنه تلاش می‌کنند انتخابات را از روند آرام‌بخش و امیدآفرینش خارج و کشور را با آشوب و اغتشاش مواجه کنند، هر چند که قادر به انجام چنین کاری نیستند.
 
در این خصوص همچنین یکی دیگر از اعضای کمیسیون امنیت ملی در گفتگو با مهر در خصوص مدل رقابتی جریان های سیاسی در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: در انتخابات پش رو رقابت میان جریان اصولگرا و جریان فتنه و انحراف شکل خواهد گرفت.

کوثری با بیان اینکه اصلاح طلبان در این دوره نسبت به دوره های گذشته به نحوی حرکت می کنند که شناخته و مطرح نشوند می افزاید: برخی در حالی حرف از عدم حضور اصلاح طلبان می زنند که طبق آمار حدود 800 نفر از اصلاح طلبان در این انتخابات ثبت نام کرده اند.
 
این عضو کمیسیون امنیت ملی همچنین با اشاره به لزوم وحدت میان طیف های مختلف اصولگرا اظهار داشت: خبرهایی در اختیار داریم که حاکی از برگزاری جلسات مشترک میان اصلاح طلبان و جبهه حامیان دولت اسلامی یا همان جریان انحرافی برای نهمین دوره مجلس شورای اسلامی است و هدف مشترک و اصلی این دوجریان موسوم به فتنه و انحرافی اختلاف افکنی میان طیف های اصولگرا و در اقلیت قرار دادن جریان اصولگرا است.

در این میان استاندار تهران نیز با اشاره به ثبت نام بیش از 700 نفر از اصلاح طلبان برای نهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: نظر ما این است که افراد بیشتری از این جریان در انتخابات ثبت نام کرده‌اند و می‌خواهند به صورت چراغ خاموش فعالیت کنند.
 
استاندار تهران همچنین درباره‌ امنیت انتخابات نهمین دوره مجلس تصریح کرد: هرجا مردم به صورت چشم‌گیر و سرنوشت ساز در انتخابات شرکت کرده‌اند، امنیت بیشتری در انتخابات برقرار بوده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس