به گزارش مشرق، ابوالفضل جليلي امروز در گفتوگو با فارس در مشهد اظهار داشت: نتوانستهايم آنگونه که هست در حوزه تربيت فرهنگي دانشآموزان کار کنيم و اين يک خلأ بزرگي است که نه تنها مسئولان بلکه فيلمسازان هم در اين باره مقصر هستند.
وي با اشاره به اينکه ناصر تقوايي ميگويد هرگاه فيلم خوبي ساختيد بايد به دنبال تربيت بيننده خوب هم باشيد، ادامه داد: تربيت بيننده خوب بسيار ملاک و مورد توجه است و دانشآموزان ميتوانند بهترين گزينه براي اين مهم باشند.
جليلي افزود: ذهن دانشآموزان با توجه به مقوله سني ذهني مبتدي است و ميتوان اين نسل را با فيلمهاي خوب و خاص نه تنها ايراني بلکه جهاني آموزش داد و از آنها بينندههاي خوبي تربيت کرد.
وي با اشاره به اينکه جنگ و خشونت دانشآموزان را از سينماي ناب و عشق سينما دور کرده است، تصريح کرد: در حال حاضر سينما و تلويزيون جولانگاه فيلمهايي شده که هيچ نشاني از انسانيت و مفهوم والا و ديني ندارد و همچنان اين فيلمها در قاب تلويزيون و پرده سينماها ميتازند.
کارگردان فيلم حافظ ادامه داد: به جاي شخصيتهاي انساني در فيلمها، شخصيتهاي کرهاي در قاب تلويزيون ظاهر ميشود و کودک و نوجوان و همان دانشآموز ما به جاي تاثير از سينماي ناب مشتاق چنين آثاري ميشود که پيامدهاي زيان باري در جامعه و مدارس دارد که ميتوان به چاقو و قمه کشي در مدارس اشاره کرد.
وي در ادامه به مشکلات خانه سينما و معاونت سينمايي هم اشاره کرد و بيان داشت: مشکلات توقيف فيلم از دليال اصلي مشکلات سينماي ايران است.
کارگردان فيلم رقص خاک با بيان اينکه طرحهاي فراواني درباره سينماي کودک دارم، بيان داشت: حاضرم مجاني و با نيت خالص کار کنم تا اين سينماي که در حال حاضر دچار بحران شده را با همياري همه نجات دهيم.
کد خبر 8797
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۸۹ - ۱۰:۲۹
- ۰ نظر
- چاپ
کارگردان فيلم گل يا پوچ گفت: در حال حاضر سينما و تلويزيون جولانگاه فيلمهايي شده که هيچ نشاني از انسانيت و مفهوم والا و ديني ندارد و همچنان اين فيلمها در قاب تلويزيون و پرده سينماها ميتازند.