به گزارش مشرق به نقل از فارس، وي افزود: در اين مدت به طور مشخص مشاهده کرديد که عملکرد مثبت يا منفي رئيس جمهور در اداره امور کشور نقش مهمي دارد و اشتباه وي از جمله اشتباهات انسانهاي بزرگ است که گفتهاند جبران خطايشان گاه بسيار سخت است.
نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه به طور ذاتي در انتخابات مجلس نسبت به انتخابات رياست جمهوري امکان اتحاد بين گروهها بيشتر است، بيان داشت: مجلس نتيجه گسترده شدن دموکراسي و رئيس جمهور نتيجه متراکم شدن دموکراسي است به اين معنا که مردم در مجلس دور هم جمع شده و تعداد بسياري نماينده را انتخاب ميکنند که از گروهها و اقشار مختلف بوده و ممکن است مواضع متفاوتي نيز داشته باشند.
وي اضافه کرد: اما پس از انتخابات رياست جمهوري تنها يک نفر انتخاب ميشود به اين معنا که نتيجه اين انتخاب يا صفر است يا 100 بوده و اين در حالي است که نتيجه انتخابات مجلس بين صفر تا صد براي احزاب مختلف در نوسان است.
باهنر در ادامه گفت: بنابراين براي تشکيل مجلس گروههاي متنوع با مواضع غير منسجمتر ميتوانند متحد شده و کار انتخابات مجلس را پيش ببرند.
وي اصلاحطلبان و فتنهگران را دو رقيب داخلي رسمي و تئوريک اصولگرايان در انتخابات مجلس برشمرد و تاکيد کرد: به جز اين دو گروه دشمنيهاي مختلفي نيز از خارج از کشور براي انتخابات داريم و عوامل استکباري مدام در حال جاسوسي، جنگ نرم، سخت و اطلاعاتي با کشور ما هستند که اين بار شديدتر از پيش بوده و دلايل و آثار آن هم مشخص است.
نماينده مردم تهران، ري، اسلامشهر و شميرانات ادامه داد: در اصلاحطلبان و فتنهگران هم طيفهاي مختلفي وجود دارد به گونهاي که برخي از رقباي داخلي با اصولگرايان به عنوان تشکيلات سياسي رقابت ميکنند اما تعدادي نيز با نظام جمهوري اسلامي رقابت دارند.
وي با اشاره به اينکه گروهي از اصلاحطلبان ساختار شکن هستند، اظهار داشت: اين افراد گرچه شايد در گذشته با انقلاب و نظام موافق بودهاند اما اکنون تئوريهاي پايهاي امام خميني (ره) و ساختارهاي نظام جمهوري اسلامي را قبول ندارند و استدلالهايي نيز براي اين تفکر خود دارند.
باهنر افزود: اين گروهها اگر ضد انقلاب و وابسته به خارج از کشور نبوده و انسانهاي معتدل، منصف و ملي نيز باشند، اما در نهايت معتقدند نظام عقيدتي و ايدئولوژيک نميتواند مدافع منافع ملي باشد و به درد دنياي امروز نميخورد.
وي در ادامه تصريح کرد: ما براي رد حرفهاي اين افراد استدلال، نقشه راه و تجربه 30 ساله داريم و ميتوانيم به آنها اثبات کنيم که با تکيه بر ايدئولوژي و اعتقاد بزرگترين کارهاي سياسي و حکومتي را ميتوان انجام داد و منافع بسياري را نيز حفظ کرد که البته اين راه هزينههايي را هم دارد.
نماينده مجلس شوراي اسلامي در دورههاي دوم، سوم، چهارم، پنجم، هفتم و هشتم با بيان اينکه گروه ديگري از اصلاحطلبان ساختارشکن نبوده و حکومت اسلامي را قبول دارند، تاکيد کرد: اين افراد معتقدند انسانهايي که در نظام جمهوري اسلامي حاکم ميشوند بايد عادل و عالم باشند و مسلمانهاي صالح بايد حاکم بر نظام باشند، اما حاکميت اسلام به مصلحت نيست.
وي اضافه کرد: اين ديدگاه همان تئوري نهضت آزادي و عقيده افرادي مانند دکتر بازرگان و مهندس سحابي است و با ديدگاه ما درباره حکومت اسلامي متفاوت است.
باهنر در ادامه گفت: گروه ديگر آنها نيز اسلام، حکومت اسلامي و ولايت فقيه را قبول دارند، اما سهمي از حکومت را طلب ميکنند و نهايت حرف آنها اين است که رهبر بايد با آنها بده بستان داشته و هواي آنها را داشته باشد.
وي با اشاره به اينکه گروه ديگر نظام جمهوري اسلامي، انقلاب و ولايتفقيه را قبول دارند و تنها ميگويند ما گروه راستيهاي سنتي را قبول نداريم، گفت: اين موضوع مهم نيست که اين افراد راستهاي سنتي، جبهه متحد اصولگرايان، جبهه پيروان خط رهبري، موتلفه يا هر تشکل ديگر را قبول نداشته باشند.
نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: اين افراد مجرم نبوده و ميتوانند در انتخابات شرکت کنند، اما براي اين موضوع تنها بايد دو کار انجام دهند، يک کار اين است که مرز و ارتباط خود را با فتنه با مشخص کنند و ديگر اينکه اصلاحطلبي را تعريف کنند.
*خاتمي واژههاي جديدي را به جامعه تلقين کرد
وي با انتقاد از اينکه محمد خاتمي در سال 1376 واژههاي جديدي را وارد جامعه کرد که براي آنها تعريف مشخصي نداشت، تصريح کرد: به طور مثال جامعه مدني در آن زمان توسط افراد مختلف از مدينهالنبي تا مدينه فاضله ارسطو و جامعه آزاد لائيک تعبير شد که سه برداشت متفاوت و گاه متضاد بود.
باهنر ادامه داد: اصلاحطلبي واژه ديگري بود که در اين زمان وارد جامعه شد که البته اگر از ديدگاه اسلامي به آن بنگريم معناي مثبتي دارد زيرا در دين اسلام اگر دو روز مؤمن شبيه هم باشد، وي مغبون است و بايد هر روز مؤمن از روز قبل بهتر و همواره دنبال اصلاح خود و جامعه باشد.
وي با بيان اينکه امام حسين (ع) نيز هدف قيام عاشورا را اصلاح امت جدش دانست، تاکيد کرد: اين بدين معناست که ريشه، بنيان و هدف حماسه عاشورا نيز اصلاحطلبي است اما اصلاحطلبي به آن مفهومي که در قرآن صلحا را در کنار شهدا نام برده معنا دارد.
*غبطه ميخوريم چرا اصلاح طلب واقعي نيستيم
نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي اضافه کرد: ما با اين اصلاحطلبي نه تنها مشکلي نداريم به آن غبطه هم ميخوريم که چرا اصلاحطلب واقعي نيستيم.
وي با اشاره به اينکه بعضي بر خلاف ديدگاه اسلامي اصلاحطلبي را شکستن هنجارهاي جامعه ميدانند، بيان داشت: آنها همه چيز نظام را نفي ميکنند که ما و نظام با اين افراد مشکل داريم.
باهنر ادامه داد: بنابراين اين گروهها را بايد از هم جدا کرد چرا که در هر صورت گروهي از اين افراد با نظام مشکل دارند، گروهي شرايط انتخاباتي ندارند و گروه ديگر شرايط را دارند که ما از آنها استقبال و با آنها رقابت ميکنيم.
وي با بيان اينکه گروههاي انحرافي پيچيده هستند، اظهار داشت: پيچيدگي اين گروه در آن است که خاستگاه آنها اصولگرايي است اما امروز طرفدار مکتب ايراني شدهاند، زيرا معتقدند جوانهاي امروز را با اسلام و انقلاب نميتوان جذب کرد.
نماينده مردم تهران، ري، اسلامشهر و شميرانات در مجلس اضافه کرد: اين افراد تصور ميکنند پايه حکومت بايد از دينداري و اسلامخواهي فاصله بگيرد که اين انحرافي در عقيده و رفتارشان است که به دنبال آن ساختارها، نفوذها، مفاسد اقتصادي و غيره وارد ميشود.
وي در ادامه با اشاره به فرمايش رهبر معظم انقلاب درباره گروههاي انحرافي تاکيد کرد: منظور ايشان از اين فرمايش که «من جلوي انحراف را ميگيرم و تا زنده هستم اجازه نميدهم انقلاب منحرف شود»، اين گروه بودهاند نه اصلاحطلبان.
باهنر با بيان اينکه جامعه روحانيت و جامعه مدرسين پايه جبهه متحد اصولگرايان را بنيان نهادند، تصريح کرد: البته ممکن است ما نيز اشکالات و انتقاداتي از هم داشته باشيم يا به رفتار ما نقد وجود داشته باشد، اما ادعاي ما اين است که اگر هدف فرد يا گروهي در راستاي اسلام، نظام، انقلاب و شهدا باشد در همراهي، همدلي و هم گامي با روحانيت انقلابي مبارز ضرر نکرده است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به چگونگي شکلگيري و ترکيب جبهه متحد اصولگرايان اشاره کرد و گفت: در ابتدا تصميم گرفته شد در هر استان سه هيئت داوري متشکل از سه نفر شاخص روحاني، ايثارگر و سياسي انتخاب شود.
باهنر ادامه داد: شاخص روحاني فردي است که مورد عنايت نماينده رهبر معظم انقلاب و مقبوليت بيشتر روحانيون منطقه بوده و فعال سياسي باشد که براي انتخاب اين فرد قرار شد جامعه روحانيت و مدرسين مشورت و براي هر استان يک نفر را انتخاب کنند که در اصفهان آقاي هاشمي انتخاب شد.
*به دنبال ايجاد ستاد اجرايي اصولگرايان در انتخابات هستيم
وي با بيان اينکه منظور از شاخص ايثارگر فرد يا افرادي هستند که مقبول عموم بسيجيان، ايثارگران و خانواده شهدا باشد، تصريح کرد: البته مقامهاي بالا بايد اين فرد را تاييد کنند که براي اين شاخص نيز پنج تا شش نفر انتخاب شده و همه روي آنها تفاهم داشتند، اما خود اين افراد به دلايل مختلف اين موضوع را نپذيرفتند که از جمله آنها آقاي مهرهکش بود و ما اکنون به دنبال قانع کردن آنها هستيم.
باهنر اضافه کرد: در انتخاب افراد سياسي نيز قرار شد مجموعههاي سياسي فعال مانند رهپويان، جبهه پيروان خط رهبري، جمعيت ايثارگران و تشکلها هر کدام فردي را معرفي کنند و در بين آنها هر کس بيشترين راي را در بين تشکلهاي اصولگرا بياورد شاخص يا ارشد سياسي شود که در اصفهان سقائياننژاد انتخاب شد.
وي در ادامه بيان داشت: در پي آن هستيم که با مشورت با اين سه ارشد، مسئول جبهه پيروان خط رهبري و مسئول تحولخواهان و غيره هيئت هفت يا هشت نفرهاي را به عنوان ستاد اجرايي اصولگرايان در انتخابات معرفي کنيم.
رابط جبهه متحد اصولگرايان با اشاره به اينکه در اصفهان اصولگرايان بايد در انتخابات منافع عمومي وحدت را در ذهن داشته باشند، تصريح کرد: تلاش ميکنيم تبييني از اصول حاکم بر جبهه متحد اصولگرايي داشته و برنامههايي که در جبهه متحد اصولگرايي تدوين ميشود را هر چه زودتر منتشر کنيم تا مخاطبان با چشمان بازتر و آگاهانهتر در اين انتخابات شرکت کنند.