به گزارش مشرق عيسي زارعپور در گفتوگو با فارس، درباره نحوه فيلترينگ سايتهايي که اقدام به انتشار محتواي مجرمانه ميکنند، اظهار داشت: براي فيلترينگ، کارگروهي تشکيل شده است که دبيرخانه آن در دادستاني کل کشور مستقر است و تعدادي از دستگاهها از جمله وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي عضو اين کارگروه هستند.
وي ادامه داد: بر اساس قوانيني که در خصوص محتواي مجرمانه وجود دارد اگر در يکي از سايتهاي اينترنتي محتوايي منتشر شود که از طريق اين کميته، مجرمانه بودن آن به اثبات برسد، سايت مربوطه فيلتر خواهد شد.
رئيس مرکز توسعه فناوري اطلاعات و رسانههاي ديجيتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، گزارشهاي مردمي از طريق سايت «پيوندها» را يکي از مهترين کانالهاي رصد محتواي مجرمانه در فضاي مجازي دانست و خاطرنشان کرد: عمدتا 99 درصد گزارشهايي که از طريق مردم در خصوص محتواي مجرمانه در سايتهاي مختلف ارائه ميشود، مورد بررسي و رسيدگي قرار ميگيرد و در صورت اثبات مجرمانه بودن محتوا، اين سايتها فيلتر ميشوند.
زارعپور تصريح کرد: البته در مواردي ممکن است ملاحظاتي وجود داشته باشد که خارج از روند وزارت ارشاد و يا دستگاههاي عضو باشد اما عموما در صورت تأييد گزارشهايي که مبني بر محتواي مجرمانه از طريق سايت پيوندها انجام ميشود به فيلتر شدن اين سايتها ميانجامد.
رئيس مرکز توسعه فناوري اطلاعات و رسانههاي ديجيتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي اظهار داشت: سايت پيوندها به آدرس اينترنتي www.peyvandha.ir که به جاي صفحه فيلتر شده ظاهر ميشود در واقع يک ظرفيت خوبي براي معرفي سايتهاي مناسب است که طبق قوانين جمهوري اسلامي ايران در حال فعاليت هستند.
وي يادآور شد: اگر کسي در قالب قوانين نظام در فضاي اينترنتي فعاليت کند، ما از چنين فعاليتي استقبال ميکنيم و از طريق اين سايت معرفي و تبليغ نيز ميشود.
زارعپور افزود: در واقع سايت پيوندها يک ابزار حمايتي و فرهنگي است چرا که بسياري از مردم سايتهاي خوبي که در فضاي اينترنت وجود دارد را نميشناسند و ايجاد اين سايت يک اقدام تبليغي و ترويجي است.
وي در خاتمه تصريح کرد: ايجاد سايت پيوندها با اين هدف انجام شده که مردم به در بسته نخورند و در مقابل سايتهايي که فيلتر شدهاند، سايتهاي شناسنامهدار و خوبي که در کشور فعال هستند به مردم معرفي و در اختيار آنها قرار گيرد.
رئيس مرکز توسعه فناوري اطلاعات و رسانههاي ديجيتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، گزارشهاي مردمي از طريق سايت "پيوندها " را يکي از کانالهاي اصلي رصد محتواي مجرمانه در سايتهاي اينترنتي دانست.