با نزدیک شدن به انتخابات مجلس نهم بازار اظهار نظرهای انتخاباتی هم گرم شده است و اصولگرایان کم کم موضع​گیری​های صریح​تری پیرامون حضور رقبای خود بیان می​کنند.

به گزارش مشرق ، نشست های دانشجویی که به مناسبت 16 آذر- روز دانشجو -برگزار شد، محملی برای اظهار نظر سیاسیون درباره شرایط انتخابات بود.

چهره های چون مطهری، کواکبیان، بادامچیان، نجابت و پزشکیان از جمله نمایندگانی بودند که در این نشست ها از هر دری سخن گفتند. نقد عملکرد مجلس هشتم  محور سخنان اصولگرایان و حضور یا عدم حضور در انتخابات مجلس نهم شاه بیت سخنان اصلاح طلبان بود.
 
به گزارش خبر انلاین، مسعود پزشکیان نماینده اصلاح طلب تبریز که خودش می گوید به این عناوین سیاسی-اصولگرا و اصلاح طلب- قائل نیست، در جدید ترین اظهار نظر خود تحریم انتخابات از سوی اصلاح طلبان را  رد کرده است، اما اصولگرایان ظاهرا حضور یا عدم حضور رقبای خود را چندان جدی تلقی نمی کنند.
 آن گونه که مرتضی نبوی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در شیراز در  ارزیابی اش از وضعیت و مواضع اصلاح‌طلبان و تاثیر آن بر انتخابات ، تصریح کرده است:«اصلاح‌طلبان به هیچ وجه شرایط اجتماعی حضور رسمی در انتخابات را ندارند.»

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این‌که «انشقاق در درون اصلاح‌طلبان ایجاد و نیروهایشان پراکنده شده‌ است»، گفت: در عین‌حال برخی از آن‌ها به‌دنبال شرط گذاشتن برای حضور در انتخابات هستند، شرایطی مانند آزاد کردن بی‌قید و شرط زندانیان فتنه 88.

در حالی که  اصلاح طلبان معتقدند از پایگاه اجتماعی بالایی در میان مردم برخوردار هستند، نبوی می گوید: «اصلاح‌طلبان امروز پایگاه و اقبال اجتماعی برای حضور در عرصه‌ای مانند انتخابات را ندارند و این یک واقعیت است.»

شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در روزهای گذشته طی بیاینه ای رسمی  اعلام کرد که حضور اصلاح طلبان در قالب لیست انتخاباتی  در انتخابات پیش روز منتفی است، اما این عضو مجمع تشخیص هم تصریح کرده است:« این‌گونه نیست که تحت عنوان جناح اصلاح‌طلب لیستی در این انتخابات ارایه و رسما در رقابت شرکت کنند، اما افراد اصلاح‌طلب شخصا می‌توانند در رقابت‌ها شرکت داشته باشند.»

مدیر مسوول روزنامه رسالت در عین‌حال با اشاره به این‌که «هدف از این رفتار کاهش سطح مشارکت مردم در انتخابات است» گفت: اصلاح‌طلبان فکر می‌کنند اگر بگویند در انتخابات حضور نخواهند داشت، بخشی از مشارکت مردم از بین خواهد رفت در حالی که خود مردم با دید و شناخت کافی از افراد در انتخابات شرکت می‌کنند.

نبوی حضور یا فقدان حضور اصلاح‌طلبان را در میزان مشارکت مردم در انتخابات موثر ندانست و تصریح کرد:‌ البته این گونه تصمیم‌ها در پرونده سیاسی این جریانات ثبت خواهد شد و مردم قضاوت خواهند کرد.

نبوی در خصوص اهمیت اتحاد اصولگرایان برای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: با تشکیل 8+7 تکلیف اصولگرایان مشخص شد، اما مانند همیشه باید براین نکته تاکید و تصریح کرد که اصولگرایی در انحصار هیچ شخص و گروهی قرار ندارد.

وی اصولگرایی را یک تفکر قلمداد و تصریح کرد: برخی از اصولگرایان حالت مطلق انگاری دارند که این عامل ریزش می‌شود، نباید اصولگرایی را مصادره کرد.

 این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر این‌که «مردم در انتخابات مانند گذشته باید خود به یک شناخت کامل از افراد و گروه‌ها دست پیدا کرده یا به گروه‌ها اعتماد کنند» گفت: مواضع 8+7 همان مواضع اصولگرایان است.

 وی اضافه کرد: این تشکل در سراسر کشور با حضور یک روحانی برجسته و یک شخصیت سیاسی تشکیل شده است.

 نبوی از طراحی ساز و کاری دقیق‌تر برای حضور اصولگرایان در انتخابات این دوره مجلس خبر داد و گفت: در انتخابات مجلس هشتم نیز چنین تشکلی وجود داشت، ولی امروز روحانیت نقش برجسته‌ای در این موضوع ایفا می‌کند.

 مدیر مسوول روزنامه رسالت با بیان این‌که «آقای باهنر در دوره قبل به صورت مشخص احمدی‌نژاد را قبول نداشت» خاطرنشان کرد: باهنر زمانی که تشکل جامعه مهندسین رای به حمایت از احمدی‌نژاد داد، به طور کامل به نظر جمع احترام گذاشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس