کد خبر 847043
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۰
رحمانی‌فضلی نمایه

نود و نهمین جلسه شورای اجتماعی کشور امروز یکشنبه ۲۶ فروردین ماه با موضوع بررسی آخرین وضعیت حجاب در کشور به ریاست عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در محل وزارت کشور برگزار شد.

به گزارش مشرق، عبدالرضا رحمانی‌فضلی در جلسه شورای اجتماعی کشور در سخنانی با بیان اینکه موضوع عفاف و حجاب مسئله‌ای فرهنگی و اجتماعی است، افزود: این موضوع فرهنگی که بخشی از آن به مسائل اعتقادی برمی‌گردد نیاز است که اقدامات مبنایی تر و دقیق‌تر و مداوم با در نظر گرفتن جنبه های تشویقی همراه با اقناع سازی و همکاری و وفاق پیش برود.

بیشتر بخوانید:

یک اصلاح‌طلب متواری دیگر حجاب را کنار گذاشت

دختری که کنار مزار شهید محجبه شد

وی در ادامه افزود: از سوی دیگر انجام وظیفه و تکلیف همراه با اعتقاد و باور و گرایش دل و قلب توسط خود فرد صورت می‌گیرد لذا در گام نخست باید اعتقاد و ایمان داشته باشیم این موضوع را بر اساس تکالیف قانونی و شرعی که داریم پیگیری و ترویج کنیم همچنین با ایجاد مشوق هایی باید انگیزه بیشتری هم در افراد به وجود بیاوریم.
 
قائم مقام رئیس شورای اجتماعی کشور با بیان اینکه این سازمان اجرای مصوبات را پیگیری جدی کند، تصریح کرد: برنامه جامع و تقسیم کار ملی که در گذشته وجود داشته کماکان وجود دارد لذا با توجه به گذشت زمان و ایجاد شرایط متفاوت در جامعه از دستگاه‌ها نظر خواهی صورت بگیرد تا بر اساس شرایط جدید یک بازنگری در این برنامه جامع و تقسیم کار ملی صورت پذیرد، از سوی دیگر در اجرای این برنامه ضمانت اجرایی دیده نشده که باید در بازنگری جدید به این مسئله توجه شود. ظرف یک ماه آینده نسبت به جمع بندی نهایی در این خصوص اقدام شود تا آن را به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه کنیم.
 
رحمانی فضلی با اشاره به اقدامات وسیعی دشمنان در زمینه فرهنگی و ترویج اقدامات تضاد با فرهنگ اسلامی تأکید کرد: حرکت بر خلاف این جریان عظیم بین المللی کار بسیار سختی است بنابراین باید نهایت تلاش خودمون کنیم و نباید ناامید شویم.
 
وی با تاکید بر لزوم حمایت جدی تر دستگاه ها از تولید پوشاک ایرانی اسلامی، بیان کرد: در الگوسازی باید سلیقه مردم، قوانین شرعی و عادی در نظر گرفته شود همچنین در تولید پوشاک اسلامی اقدامات خوبی صورت گرفته که باید با تمهیدات ویژه تاثیرپذیری آن را در جامعه بیشتر کنیم در همین زمینه دولت آمادگی دارد که در تولید و فروش و عرضه پوشاک ایرانی اسلامی تسهیلات مختلف پرداخت کند، همچنین این آمادگی وجود دارد که در زمینه عرضه و فروش پوشاک ایرانی اسلامی نسبت به ارائه تسهیلات ویژه‌ اقدام شود.
 
وزیر کشور از سازمان امور اجتماعی کشور خواست ارزیابی دقیقی از عملکرد دستگاه ها بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت بگیرد.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • M.sh IR ۲۱:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۶
    7 3
    چه عجب صدایی از شما در اومد!!! مدتی هست که ناپیدا شدین!
    • IR ۱۴:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۷
      0 1
      این مزدورهای اصلاح طلب به ترویج ماهواره و شبکه های مجازی خارجی کمک کردند و باعث شدند خیلی از ابتذالها وارد زندگی مردم بشه حالا دارند راهکار می دهند. سم رو وارد خون مردم کرده اند حالا می گویند نباید بمیرید.
  • IR ۲۱:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۶
    37 22
    آقای رحمانی فضلی خواهشا برای نوع پوشش مردم تصمیم نگیرید... نوع پوشش هر فرد در هر جامعه ای چه مسلمان و چه غیر مسلمان به خود فرد مربوط می باشد... چرا فرد را مجبور می کنید که لباس مورد نظر را بپوشد... چرا در کشورهای اسلامی چنین امری وجود ندارد... همین کشور همسایه عراق یا کویت و یا کشورهایی نظیر سوریه و لبنان و عمان و اردن و چند کشور دیگر که مسلمان هستند، چرا در این دولت ها حجاب اجباری وجود ندارد. مگه اینها کشورهای مسلمان نیستند.
    • راهنمای دیگران نه سقوط در چاهشان IR ۲۱:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۶
      11 23
      اتفاقا در همه کشورها نوع پوشش مشخص می شود ، و خلاف آن مورد برخورد. نوع یعنی استاندارد پوشش . البته ممکن است در مکانهای مختلف به حسب فرهنگ پوششی آنجا تفاوتهایی باشد ، اما در آن تفاوتها هم استاندارد پوشش بایستی رعایت شود . ما تحت تعالیم انسانیت بخش اسلام استاندارد خودمان را داریم . ایران اسلامی کشور الگوست نه دنباله رو؛ ما معیار داریم ، مجهول المعیار نیستیم ، تا دست به دامن این کشور و آن کشور شویم ، غربی ها و به تبع آنها کشورهای دیگری در دههای گذشته تدریجا از لباس مناسب فاصله گرفتند و جامعه آنها از لحاظ مسایل اخلاقی را هم می بینیم و هم گزارشها و داد و هوارشان را می شنویم ، چشم و گوش بسته تبعیت کنیم؟
    • IR ۱۱:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۷
      0 0
      حجاب امری شخصی نیست بلکه امری اجتماعی است یعنی شخص محجبه پوشش را جلو نامحرم رعایت می کند و خویشتن را از نامحرم محافظت می کند و طبیعی است امری که از یک نفر فراتر رفت دیگر شخصی نیست . بنابراین در هر امر اجتماعی مصلحت اجتماع در نظر گرفته می شود و خواست افراد تابعی از مصلحت اجتماعی می شود . مشکل در کشورهای اسلامی و کشور خودمان مسلمان بودن نیست عمل نکردن به اسلام است و به همین دلیل است که حق بیش از یک میلیارد مسلمان همواره پایمال شده چون مقصر اصلی آن نه تنها در بحث حجاب بلکه در سایر عرصه ها عمل نکردن به حکم الهی است و نتیجه اش را امروز در همه کشورهای اسلامی می بینیم . مادامی که نوکری می کنند بی شناسنانه بودن زنانشان هم پذیرفته است و زمانی که به فکر مصالح خود می افتند اکثریت دانشجویان دانشگاه ها هم که خانم باشند پذیرفته نیست .
  • IR ۲۱:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۶
    10 26
    البته کارهای ایجابی لازم است اما تا زور نباشد مردم زیر بار هیچ قانونی نمی روند. خواه حجاب باشد خواه بیمه خواه کمربندایمنی و...
  • IR ۲۱:۵۱ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۶
    25 12
    جای واقعا تعجب است به پرداختن برای اشتغال و درامد مردم بیخودی گیر میدهند
    • IR ۲۲:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۶
      9 10
      گیر؟! بی خودی؟! چقدر ...؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس