کد خبر 83940
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۰ - ۰۰:۲۴

وبگاه وابسته به صادق خرازي، ديپلمات سابق وزارت امور خارجه، با انتشار گزارش يک ژورنال آمريکايي، ادعا کرد کشورهايي که ارزش هاي مد نظر اسلام آمريکايي را مراعات مي کنند به مراتب اسلامي تر از ايران هستند!

به گزارش مشرق، انتشار اين گزارش در اين سايت، از هفته گذشته با استقبال رسانه هاي اسلام ستيز و ضد انقلاب مواجه شده و با فراواني قابل توجهي در شبکه هاي اجتماعي و رايانامه هاي اين طيف، دست به دست مي شود.

اين وبگاه که به گفته صادق خرازي در معرفي آن، مدعي فعاليت در چارچوب مقررات جمهوري اسلامي و مراعات منافع ملي است، با انتشار گزارشي جهت دار، مفاهيم و ارزش هاي غربي از جمله نورم هاي اقتصادي و حقوق بشر غربي با رويکرد آمريکايي را "اسلام حقيقي" خواند و مدعي شد که کشورهاي لوکزامبورگ و نيوزلند که جزء کشورهاي اسلامي نيستند، اسلامي تر از جمهوري اسلامي ايران هستند!

اگرچه هيچ کس منکر نقائص و کاستي هاي رايج در ساختار اجتماعي کشورهاي اسلامي از جمله ايران نيست، اما گزارش مزبور که برگرفته از تحقيقي در دانشگاه جورج واشنگتن آمريکا که در شماره 10 ژورنال اقتصاد جهاني (Global Economy Journal) وابسته به دانشگاه برکلي به چاپ رسيده، است، بدون اشاره به اين مسأله، سعي در ضرورت جا انداختن ارزش هاي غربي به جاي ارزش هاي اصيل اسلامي دارد.

اما به نظر مي رسد مسؤولان اين سايت خبري، کمترين اطلاعي از رويکردهاي صهيونيستي ژورنال مذکور و دانشگاه متبوع آن ندارند و نمي دانند درصد بالايي از اساتيد و هيئت علمي اين دانشگاه را يهوديان مقيم آمريکا تشکيل مي دهند که افراد داراي گرايش هاي صهيونيستي در آن کم نيستند و نسبت آنها در مقايسه با ديگر دانشگاه هاي اين کشور، بالاتر است.

اين گزارش سپس با تخطئه جمهوري اسلامي ايران، آن را همرديف عربستان سعودي قرار داده و مي نويسد: «هم عربستان خود را اسلامي ترين کشور دنيا مي داند و هم اندونزي. هم ايران داراي حکومت اسلامي است و هم افغانستان.(!) از سوي ديگر ترکيه و تونس و مغرب و... را نيز به دليل حاکميت اسلام گرايان و درصد بالاي مسلمانان در اين کشورها، واجد دولت هايي دين مدار با جامعه اي ديني مي دانند اما معيارهاي اسلامي بودن يک کشور يا جامعه، چه مواردي هستند و چگونه و با کدام متر و معيار مي توان از اسلامي تر بودن يا اسلامي ترين بودن يک کشور نسبت به سايرين سخن گفت.»

جالب اينکه نويسنده اين گزارش در سايت صادق خرازي، خود در ادامه اذعان مي کند که: «البته عموماً چنين قياس هايي براي کشورهاي مسيحي نشين ديگر محلي از اعراب ندارد و اصولا با چنين شاخصه هايي به شناخت يکديگر نمي پردازند.»

اين گزارش مي افزايد که براي پاسخگويي به سؤال محققان درباره معيارهاي اسلامي بودن يک کشور، پارامترهايي چون "فرصت هاي اقتصادي"، "آزادي اقتصادي"، "ميزان فساد"، "سيستم مالي" و "حقوق بشر" به عنوان معيارهايي براي سنجش "اسلامي بودن" انتخاب شده و براي سنجش آنها مطالعه تطبيقي و مقايسه اي در بين 208 کشور جهان انجام شده است.

مشخص نيست از چه زماني حقوق بشر غربي و سيستم هاي مالي استعماري و نورم هاي اقتصادي آمريکايي، معيار سنجش "اسلامي بودن يک کشور" قرار مي گيرد که اين سايت ايراني، با آب و تاب به نقل و توضيح آن پرداخته است و اين در حالي است که يک کودک دبستاني نيز مي داند که آن چيزي که ارزش هاي اسلامي را در يک جامعه رقم مي زند، پياده سازي آموزه هاي قرآن و اهل بيت(ع) و عمل به رهنمودهاي آنان است نه عمل به نسخه هاي غرب.

جالب تر آنکه اين سايت در ادامه به نقل از يک پژوهشگر اندونزيايي که به ادعاي خود، بيش از شکل و فرم اسلام، به محتواي اسلام همچون عدالت، برابري و آزادي تأکيد دارد، نيز مدعي است که شهر "آمس" در ايالت "آووا"ي امريکا يک نمونه کامل از "دولت اسلامي" است! هرچند که اسلام هيچ نقشي در زندگي روزانه سياسي، اجتماعي و اقتصادي اين شهر ندارد و مردم آن نيز آشنايي با اصول اسلامي در زمينه آداب غذا خوردن و نحوه پوشش اسلامي ندارند!

اين ادعا در حالي توسط سايت صادق خرازي نقل مي شود که اين شهر به لحاظ سياسي، از اصلي ترين پايگاه هاي نوجمهوريخواهاني است که گرايش اوانجليستي و صهيونيستي آنان، شهره است و تبليغات و رقابت هاي فعالان سياسي آن در فرايندهاي انتخاباتي آمريکا نيز از اهميت فوق العاده اي برخوردار است.

همچنين وضعيت اخلاقي و فرهنگي اين شهر به گونه اي است که انتشار تصاوير تنها گوشه اي از آن، قطعاً به فيلتر شدن مشرق خواهد انجاميد.

حال بايد ديد انتشار  چنين گزارشي آن هم همزمان با ايام عزاداري سالار شهيدان(ع) که عاشوراي او نمود "اسلام حقيقي" را رقم زده است چه هدفي را در جامعه اسلامي ايران دنبال مي کند و البته اين گزارش، مشت نمونه خروار از رويکردهاي اين سايت و سايت هاي زنجيره اي صادق خرازي در فضاي مجازي کشور است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 50
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 3
  • ۰۱:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    ممنون از اطلاع رسانیتون دست خرازی هم رو شد
  • حسن ۰۲:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    خوب راست نوشته ديگه البته شنيدن راست سوزش دارد به خصوص براي كساني كه به شنيدن آن عادت ندارند و تا حالا با انواع ترفند ها مانع از حقيقت گويي دلسوزان واقعي شده اند
  • reza ۰۵:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    با حرفش 100% موافق هستم, انها بسیار مذهبی تر از کشور ما هستند, اگر به ترکیه یا دبی رفته باشید متوجه می شوید.
  • ۰۵:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    ziad az kalame jang narm estefadeh nakonid chon manishoo az dast mide
  • ۰۷:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    این صادق خرازی همون نیست که اون نامه ی ننگین رو برای خاتمی تنظیم کرد تا برای بوش بفرستن؟؟؟ این همونی نیست که بعد از انتخابات 84 تو فرانسه سفیر ایران بود و تو یع جلسه با فرانسوی ها گفته بود: ما هم از نتیجه ی انتخابات ناراضی هستیم؟ خوشبختانه آلزایمر نداریم
  • haya ۰۹:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    از لیبرال ها چه انتظارا دارید ؟
  • ۰۹:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    این گزارش رو خیلی از سایت های اصولگرا هم درج کردند
  • عباس ۱۰:۲۱ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    آقای حرازی احساس روشنفکری به شما دست داده ، یا احساس کردی جدیدن عالم و کارشناس دین شدی
  • محمد ۱۰:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    یاد حرف امام خمینی افتادم که گفت: ((خوب صدام هم اسلام شناس شده است، آقای سادات هم جزء اسلام شناس هاست که تشخیص دهد که فلان امر موافق اسلام است، موافق اسلام نیست. اخیرا آقای کارتر هم جزء اسلام شناس هاست. در یک جلسه ای که مسافرت کرده است، گفته است این کارهائی که در ایران، فلان می کند موافق اسلام نیست!" ))
  • ۱۱:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    باریکلا.
  • محسن فاضلی ۱۱:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    ضمنا اين آقای صادق خرازی همونه که دوره سربازی را در نيويورک(دفتر نمايندگی جمهوری اسلامی در سازمان ملل) گذرانده است! يعنی درست در خط مقدم جبهه همان جا که از زمين و آسمان آتش بر ايشان و همسنگرانشان می باريده است.
  • ۱۱:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    شاید بعضی ها ایطوری فکر کنن شاید بعضی از جهات رو رعایت میکنن(البته شاید) اما در اصل با ارتباطشون با اسرائیل و نوکری امریکا دارن تیشه به ریشه اسلام می زنند که این گناهی هست که نمی شه بدترشو پیدا کرد
  • ۱۱:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    رفتیم ولی متوجه فرمایشات شما نمی شویم
  • مهدی ۱۱:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    از خرازی که ننگ نامه سال 2003 را با کمک سفیر سوئیس و خاتمی توسط عادلی سفیر ایران در لندن برای بوش ارسال نمود بیش از این انتظار نداشته باشید . بخشی از نامه ۵ می ۲۰۰۳ آقای خاتمی به دولت جرج بوش نوشته شد . 1.آمریکا دیگر ایران را محور شرارات(!) نخواند. 2.آمریکا به تمام تحریم هایش علیه ایران پایان دهد. 3.آمریکا با کمک ایران برای روی کار آمدن دولتی کاملاً دموکراتیک(!)در عراق تلاش کند. 4.آمریکا راه(!) زائران ایران به نجف و کربلا را باز کند. 5.ایران بتواند(!) به تکنولوژی هسته ای،زیستی و شیمیایی دست یابد(!). 6.آمریکا دغدغه های(!) امنیتی ایران در منطقه را به رسمیت بشناسد(!). 7.آمریکا گروههای تروریستی ضد ایرانی،به خصوص منافقین را تحت پیگرد و فشار(!) قرار دهد. 8.ایران فعالیت های هسته ای اش را کاملاً آشکار(!) کند. 9.ایران،آمریکا را در تاسیس دولتی دموکراتیک و غیر دینی(!) در عراق یاری(!) دهد. 10.ایران تمام اطلاعاتش(!) را در مورد القاعده به آمریکا ارائه دهد. 11.ایران دیگر(!) به گروه های فلسطینی حماس(!) و جهاد کمک تسلیحاتی نکند و آنها را از انجام حرکات خشونت آمیز(!) باز دارد. 12.ایران حزب الله را به یک حزی سیاسی(!) درون لبنان تبدیل کند. 13.ایران با پذیرفتن بیانیه ی اتحادیه عرب،اسرائیل(!) را تحت مرزهای قبل از سال 1967 به رسمیت(!!!) بشناسد.
  • ۱۲:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    برای شما سوئدي ها آخرت يعني هيچ، همه چي همين لذت جويي هاي دنيوي است آقا رضا! بله! آنتاليا و دبي، خيلي سواحل زيبايي دارند و اسلام را به طور کامل در آنجا "پياده" مي کنند. درود بر فهم و شرف و بصيرت شما مسلمان شيعه همنام امام هشتم!
  • ۱۲:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    يادمون نرفته که امام خميني سلام الله عليه فرمود هرگاه آمريکا از شما تعريف کرد بدانيد يک جاي کار مي لنگد. اسلامي که آمريکا بخواهد از آن تعريف و تمجيد کند و معيارهايش را به رخ ما بکشد، ارزاني کفار. ما به همين حسين حسين گفتن ها و سينه زني ها و ايستادگي يک تنه مقابل کل دنياي ننگ آلود غرب مي نازيم و بس!
  • عمو ۱۲:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    آنتالیای ترکیه از ایران اسلامی تره یا استانبولش؟ پس فردا هم لابد پاتایای اندونزی رو در کنار شهرهای ساحلی توریستی برزیل نماد اسلام ناب معرفی میکنی دیگه نه؟
  • ۱۳:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    zekiiiiii
  • ۱۳:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    دمش گرم
  • ۱۳:۱۱ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    اقای خرازی هم از خودشان است خانه از پایبست ویران است
  • ۱۳:۱۱ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    خانه از پایبست ویران است
  • مسعود ۱۳:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    لطفا زمانيكه براي مطلبي نقد مينويسيد آدرس اصلي آنرا هم اعلام كنيد البته پيدا كردن آدرس آن چندان سخت نيست!!
  • سید مهدی ۱۳:۲۱ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    این گزارش در بسیاری از سایت های خبری مجاز هم اومده بود
  • ۱۳:۴۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    پاسخ این گزارش را میتوان بصورت منطقی داد و نقد کرد ولی برخوردهای زشت و ایراد تهمت خلاف شرع و اخلاق است .
  • man ۱۳:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    ای بمیرید که هرچی آمریکا بگه ینی شرو وره آره؟ واقعا متاسف باید بود بحال شما و سایتتون
  • reza ۱۳:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    دوست عزیز دین داری فقط به زور نیست, من خودم بگم که از کشور ترکیه و دبی خوشم نمی یاد یکبار رفتم بس بود! این کشورها از لحاظ فرهنگی بسیار بسیار کم فرهنگ هستند, انجا زنها رو به چشم فاحشه نگاه می کند, حالم بحم خورد ازشون!
  • reza ۱۳:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    یک چیز دیگه شما به مذهب اعتقاد دارید محترم هست , سوئدي ها کارهای که در دین اسلام گفته شده رو بیشتر از تمام کشورهای مسلمان انجام می دهند فقط حجاب ندارند و در زمنیه مسال شخصی خودشون تصمیم می گیرند.
  • ۱۴:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    رضا مگربی عقلی اینطوری نظرمی دهی
  • فرید ۱۴:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    با اجازه شما متن کامل آن را هم من برای خوانندگان می فرستم . امیدوارم مشرق اون رو منتشر کنه // نامه جنجالي 2003 دولت خاتمي به آمريكا، به واسطه گري «تيم گولديمن» سفير وقت سوئيس در تهران و به قلم وي نوشته شد. در پي انتشار نامه 2003 دستگاه سياست خارجي دولت خاتمي به آمريكا مبني بر نقشه راه براي ايجاد رابطه ميان ايران و آمريكا ، صادق خرازي سفير وقت ايران در پاريس و از نزديكان محمد خاتمي هفته گذشته در جلسه بررسي سياست خارجي دولت هشتم در بنياد باران اظهار داشته است: ما براي اعتماد سازي اقدام به نگارش اين نامه كرديم. به گزارش رجانيوز، صادق خرازي گفته است: در سال 2003 ديوار بي اعتمادي بلندي ميان ايران و آمريكا وجود داشت و هر لحظه ممكن بود آمريكا به ما حمله كند(!)، به همين خاطر به پيشنهاد من دولت هشتم نامه اي به آمريكا نوشت و همراهي اش با برخي سياست هاي خاورميانه اي آمريكا مثل سازش در فلسطين و لزوم تبديل حزب الله لبنان به يك حزب سياسي و شفاف سازي فعاليت هاي هسته اي ايران را اعلام كرد. وي افزوده است: اما ديوار بي اعتمادي ميان ايران و آمريكا به قدري بلند بود كه آمريكايي ها حتي نامه را بررسي نكردند. پيش از اين محمد حسين عادلي سفير وقت ايران در لندن به BBC گفته بود: آن نامه برای آمريکايی ها فرستاده شد تا نشان دهد که ما آماده گفتگو و حل معضلات هستيم. اين اقدام در راستای سياست های محمد خاتمی بود که می خواست همه راه های مسالمت آميز را بيازمايد. گفتني است نامه جنجالي 2003 دولت خاتمي به آمريكا، به واسطه گري «تيم گولديمن» سفير وقت سوئيس در تهران و به قلم وي نوشته شد. گلمدن در اين نامه اظهار مي دارد: پس از يك گفتگو طولاني با صادق خرازي اين نامه نوشته شده است. متن ترجمه فارسي بخشي از اين نامه كه به نقشه راه ايران و آمريكا معروف شده، به اين شرح است: بعد از صحبت كردن درباره اين مسئله با صادق خرازی، من فهميدم كه آنها مي‌خواهند مطمئن بشوند كه اگر در مرحله اوليه همه چيز به هم خورد، قرارهايي كه گذاشته اند، و شرايط جديدي كه گذاشته اند افشا نشود. چون نمي‌خواهند مشكل داشته باشند. به هر حال من اين موضوع را به طور شفاف فهميدم كه دولت ایران مي‌خواهد اين مسئله را به صورت جدي با آمريكا حل كند. و اما مفاد این توافق برای مذاکره به شرح ذیل است: اهداف آمريكا: (ايران قبول كند كه آمريكا اهداف زير را در پيشنهاد بگذارد.) wmd (سلاح‌هاي كشتار جمعي) ايراني‌ها بايد از لحاظ امنيتي اطمينان كامل بدهند كه ايرانيان هيچ طرحي و برنامه‌اي براي ساخت wmd ندارند. همكاري كامل با آژانس (IAEA) براساس اجازه ايراني‌ها بر تمام (2+ 93 و تمام عهده نامه‌هاي آينده آژانس) تروريسم: برخورد قاطع عليه هر گونه عمل تروريستي در خاك ايران همكاري ايران همكاري كامل و تبادل اطلاعات مروبط به اين موضوع. عراق: هماهنگي ايراني‌ها براي برقرار كردن امنيت در عراق و تاسيس يك عراق دمكراتيك و دولت دمكراتيك كه متشكل باشد از تمام گروه‌هاي مذهبي و قبائل در عراق. خاورميانه: 1- قطع هر گونه كمك مادي به فلسطيني‌ها (حماس و جهاد و ....) از طرف خاك ايران و اجبار اين گروه‌ها كه اقدامات خونبار را قطع كنند عليه مردمي كه در مرزهاي 1967 قرار دارند. 2- كاري كنند كه حزب الله يك گروه سياسي- اجتماعي در لبنان شود. 3- قبول 2 راه آمريكا اهداف ايرانيان: ( آمريكا اين نوع گفت‌وگو را قبول مي‌كند و قبول دارد كه ايراني‌ها اين شرايط زير را در پيشنهاداتشان قرار دهند) - آمريكا حمايت‌هايي كه براي تغييرات سياسي به طو ر مستقيم در حال انجام هستند، ديگر انجام ندهند. - لغو تمام تحريم‌ها تمام تحريم‌هاي تجاري، پولهاي بلوكه شده و لغو دست يافتن به WTO -عراق: تعقيب و پيگرد منافقين حمايت از بازگرداندن اعضاي منافقين به ايران حمايت از برگرداندن ايراني‌هايي كه در عراق هستند. تركيه به شمال عراق حمله نكند. احترام گذاشتن به آداب و رسوم ايرانيان و احترام گذاشتن به روابط مذهبي ديرينه ايران و نجف و كربلا. - دست يافتن به انرژي صلح‌آميز هسته‌اي، فناوري زيست شناسي، فن‌آوري‌هاي شيميايي. - قبول كردن ايران به عنوان كسي كه حلال مسئله امنيتي منطقه است با احتساب ميزان دفاعي كه مي‌توانند از خود بكنند (منظور پيشرفتهاي نظامي كه ايران داشته است). - تروريسم: برخورد با منافقين و قبول آنها در آمريكا (منظور شخص نيست). مراحل: 1- برقراري ارتباطات دو جانبه براساس مراحل زير 2- بيانيه شبيه‌سازي شده دو جانبه (يعني بيانيه‌اي كه هر دو طرف بر آن توافق نظر داشته باشند) ما هميشه آماده بوديم كه با هم به طور مستقيم صحبت كنيم با احترام دو جانبه در موردمنافع دو طرف و مسائلي كه دو طرف روي آن تاكيد دارند. اما ما هميشه اين را روشن كرده‌ايم كه اينطور صحبت تنها زماني مي‌شود انجام شود كه يك راه حل هوشمندانه براي اين مشكل داده شود تا مسائلي كه خودمان مي‌خواهيم در آن در نظر گرفته شود. 3- گفت‌وگو مستقيم در سطح خوب انجام شود، با توجه به توافقات قبلي مسائلي كه بايد در مورد‌آن در مرحله اول نتيجه گرفته شود. عراق: تشكيل يك گروه همكاري در مورد عراق، حمايت خيلي شديد ايراني‌ها براي برقراري امنيت در عراق. كميته آمريكا مشكل منافقين را در عراق حل كند كميته آمريكا غرامت ايران درمورد ايران و عراق را متذكر شود. تروريسم: كميته ايران با افراد القاعده در ايران برخورد قاطع كند و در مورد تبادل اطلاعات در اين باره همكاري كنند . ايراني‌ها اين را عنوان كنند كه ما صلح خاورميانه را حمايت مي‌كنيم كه مورد حمايت فلسطينها است كه بر طبق توافقات كه در مسئله نقشه راه است خواهد بود. آمريكا قبول كند كه ايراني‌ها به WTO دسترسي پيدا كنند، در مورد عضو شدن شروع به صحبت و گفت‌وگو كنند. همكاري موازي در 3 گروه براي خلع سلاح، امنيت منطقه و همكاري اقتصادي. اهداف چنين خواهد بود كه به طور موازي در اين 3 گروه نقشه راه همكاري كنند. و براي اين كه اين صحبت‌ها آغاز شود هر طرف اهدافشان اين خواهد بود (رجوع به اهداف بالا) كه در پيشنهاداتشان بگذارند. 1- خلع سلاح: نقشه راه كه اهداف دو جانبه 2 را در بر مي‌گيرد اطمينان كامل به كميته‌هاي بين‌الملي و تضمين كنيد كه از WMD دور خواهند بود. در عوض ما به ايران اجازه مي‌دهيم كه به تكنولوژي غربي دست پيدا كنند ( در 3 محدوده) 2- تروريسم و امنيت منطقه: نقشه راه براي اهداف بالا درباره خاورميانه و تروريسم 3- همكاري اقتصادي: نقشه راه براي برداشتن تحريم‌ها و راه حل براي كمك‌هاي فريز شده يك بيانيه عمومي كه اين اهداف اوليه به سرانجام رسيده.
  • ۱۵:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    اخلاق برای کی؟ به کدام شرط اخلاقی پایبند هستن ایشون؟
  • ۱۵:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    چرا كامنت منو نميذاريد؟
  • حنانه ۱۶:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    اين صادق خرازي مگه همون سخنگوي ايران درسازمان ملل نيست ؟؟؟
  • یدالله ۱۶:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    البته شاید از شما مذهبی تر باشند
  • علی ۱۶:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    این سایت آقای خرازی مدت هاست که سرباز جنگ نرم دشمنه
  • رضا از مشهد ۱۷:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    هر کی ادعا داره جواب منو بده! حتما کلام معروف سید جمال را شنیده اید " در فرنگ(غرب) هرچه دیدم اسلام بود اما مسلمانی نبود و اینجا همه مسلمانند و از اسلام خبری نیست" پس اظهار نظر آقای خرازی پشتوانه تاریخی دارد! نیز پیامبر مکرم اسلام(ص) فرمودند: به طول رکوع و سجود افراد ننگرید بلکه راستگویی وامانتداری آنها را ببینید! کلام ایشان نشان میدهد معیار مسلمانی و حکومت اسلامی فقط و فقط کارنامه عملی است و اسلام تنها دین اعتقاد، نماز و عبادت نیست. یک خواهش!!! : با فرافکنی و وصله کردن هر انتقادی به همراهی با اجانب خود را گول نزنیم
  • ۱۸:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    اقای خرازی جواب ان نامه ای را که برای خوشایند امریکا وغرب نوشتی از جانب خدا گرفتی که هم چیز دست خداست .. اقای خرازی هیچ کس اندازه مبارک به امریکا وغرب خدمت نکرد الان جایگاهش کجاست ؟؟؟ به سطل زباله تاریخ پیوست.. ولی رهبران مبارز حماس مورد احترام مسلمانان وانسانها ازاده ودارای افتخار وعزتند .جایگاه حزب لله لبنا ن راهم ببین ومحبوبیت سید حسن نصرلله بعد ار جنگ 33روزه که توانست با دست خالی برترین ارتش جهان را زمین گیر کند
  • ر ۱۸:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    دوست عزیزمااهل حقیقتیم نه عناد.حرف حق اگربه فرض محال از دهان سیاستمداران جانب مداروشیطان صفت امریکاهم دراید میپذیریم.اماچون سبقه عنادورزی انهادرانتشاراخبارواظهارعقایدروشن است چنین نتیجهای برمی اید.
  • ۲۰:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    چرا اینقدر جوش می زنی خودت عقل و شعور و منطق داری خودت دو دوتا کن
  • ۲۱:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    مشرق جان ضمن عرض خسته نباشید خدمت شما ایشون این مقاله رو آوردن ولی بیشتر به عنوان اطلاع رسانی است وچیزی که نشانه تایید ویا درست بودن این مقاله ازطرف ایشون باشه من ندیدم شاید من اشتباه میکنم لطفا متن کامل مقاله رو که شما براساس اون این نقدرونوشتین بذارین تا بهتربشه قضاوت کرد باز تاکید میکنم من چیزی که بیانگر تایید این مقاله باشه ازطرف ایشون ندیدم وگویی ایشون فقطمیخواست دید گاه نویسنده مقاله رو مطرح کنه نه ازباب تایید بلکه اطلاع رسانی آیا وقتی سایت شما گزارشات موسسه مطالعات بیگانه رو برروی سایت میگذارد به معنای تاییدمحتویات این گزارشات ازجانب شماست براسا س برداشت من حتی برخی ازقسمتها نگارش مقاله بگونه ای است که گویا ایشون تعجب کردن تا تایید ازدوستان خواهش میکنم حتما این مقاله رو بخونن تابهتر قضاوت کنن ضمن اینکه نظر منتقدعزیز قابل احترام است ومن چیزی خلاف منطق درباب محتویات خود مقاله نمیبینم ولی اینکه منتسب بشه به ایشون من ازمقاله ای که خوندم چنین برداشتی نکردم وادعایی درمورد درست بودن یا نبودن برداشت خودم ندارم
  • ۰۱:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    0 0
    ضمنا این خرازی علاقه وافری به تمجید از این صالحی دارد
  • ح ۱۰:۳۵ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    0 0
    واقعا امثال مشرق گوياي منافقين وفتنه گران هستند واي بر ما
  • ۱۱:۱۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    0 0
    واقعیت این است که در مقابل جریان حاکم بر کشور که امروزه در روابط بین الملل سیاست خارجی ایران را در چارچوب اردوگاه روسیه و چین قرار داده است و ستیزه جویی افراطی با دنیای غرب و امریکا دارد جریان دیگری هم در کشور هستند که تمایل دارند جمهوری اسلامی در روابط خارجی ستیزه جویی با غرب و امریکا نکند و با همه قدرتهای موثر و بزرگ جهان روابط معتدل و منطقی بر اساس احترام متقابل و منافع ملی داشته باشد نه اینکه در معادلات استراتژیک و سیاسی جهان همه تخم مرغ ها در سبد روسیه و چین قرار گیرد که البته و متاسفانه امروز چنین سیاست غلطی در کشور حاکم شده است .باید امکان طرح دیدگاههای دو طرف بصورت انتقادی در کشور وجود داشته باشد و مزایا و معایب هر کدام از این سیاستها مطرح شود نه اینکه بصورت یک طرفه و پر حرارت تر از کمونیست ها دائما" اندیشه های رقیب مورد سرکوب و تهمت قرار گیرند/ شاید حقیقت چیز دیگری باشد .
  • نور ۱۲:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    0 0
    در ادامه هم امام فرمود پس آقای کارتر بیاید شرح بر عروه هم بزند(عروه الوثقی)
  • دانشجوی دکتری روابط بین الملل ۱۳:۲۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    0 0
    چهارچوب تحلیلی شما متاثر از دوره جنگ سرد است که قریب بیست سال از آن می گذرد. بله حرف شما در دوره جنگ سرد که دو جبهه غربی و شرقی وجود داشت درست است. اما الان نظام بین الملل تغییر اسااسی کرده است. امروز به باوران تمام اندیشمندان بین الملل نظام بین المللی دوقطبی نیست. وغرب به معنای آمریکا به دنبال ایجاد هژمونی در تمامی ابعاد است که ارزش ها و نرم های خود را به جهانیان بقبولاند. لذا دو گفتمانی که امروز در تقابل با یکدیگر قراردارند اسلام سیاسی و لیبرالیزم است. وقتی که آمریکا به کشورهای اسلامی حمله می کند و به عنوان مهمترین محتد اسرائیل که اصلی ترین دشمن جمهوری اسلامی ایران است حمایت می کند تعامل با آن نه تنها عاقلانه به نظر نمی رسد بلکه احمقانه تلقی می شود. این ستیزه جویی که شما بدان اشاره کردید که جریانی در داخل بر گفتمان سیاست خارجی حاکم کرده در واقع علت دشمنی ما و آمریکا محسوب نمی شود بلکه معلول دشمنی آمریکا با ما می باشد. قطعا خیلی ساده لوحانه است که به نظام بین الملل اینچنین نگریسته شود. اتفاقا در شرایط فعلی جهانی که احساسات ضد آمریکایی در آمریکای لاتین، جهان عرب، آفریقا و آسیا و حتی اروپا در حال ظهور است منطقی به نظر نمی رسد که ما از مواضعی که بدست آورده ایم عقب نشینی کنیم. عرصه روابط بین المل صحنه منازعه و دشمنی است. غمزه های دخترانه غرب نباید برای تصمیم گیران و سیاست سازان فریبنده باشد.
  • امیر ۱۴:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    0 0
    این سخن جنابعالی که مدعی هستید «جریان حاکم بر کشور که امروزه در روابط بین الملل سیاست خارجی ایران را در چارچوب اردوگاه روسیه و چین قرار داده است و ستیزه جویی افراطی با دنیای غرب و امریکا دارد » و یا می گویید: «در معادلات استراتژیک و سیاسی جهان همه تخم مرغ ها در سبد روسیه و چین قرار گیرد که البته و متاسفانه امروز چنین سیاست غلطی در کشور حاکم شده است » نشان از تفکر ناصحیحی است که نشان می دهد شناخت درست و روشنی از موضوع روابط بین الملل ندارید. سیاست خارجی نظام به درستی راه تقابل با استکبار را برگزیده و در کنار محرومین جهان قرار گرفته است. در این مسیر گاه می شود که منافع کشورهایی چون چین و روسیه با منافع ملی و راهبرد سیاست خارجی جمهوری اسلامی هماهنگ می شود. در این زمان است که در دیدگاه افراد عادی و نا آگاه از ظرایف سیاسی به گونه ای تلقی می شود که ایران خود را در اردوگاه چین و روسیه قرار داده است. در این دیدگاه کشورهایی چون آمریکا، روسیه و چین همه کاره دنیایند و کشورهایی چون ایران هیچ کاره و لذا برای باقی ماندن در نظام سیاسی جهان، مجبور به آن هستند که یا در اردوگاه غرب باشند و یا در اردوگاه شرق. اما این دیدگاه قدیمی وکهنه شده است و دیگر در دوران کنونی جایی ندارد. مثال: اغلب قطعنامه های ضد ایرانی شورای امنیت با تأیید و یا لااقل سکوت این دو کشور صادر شده است. اگر غیر از این بود، نباید تصویب می شد و یا پس از تصویب توسط آنان وتو می گردید که چنین نشده است. بر هر سیاست شناسی، چنین رفتاری به مفهوم استقلال ایران از اردوگاههای متفاوت است. خوب است پیش از اظهار نظر کمی خود را از توهمات زاییده تبلیغات رسانه های غربی رها سازیم و آزادانه بیندیشیم و آزادانه سخن گوییم که بیشتر به مصلحت نزدیک است.
  • امیر ۱۴:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    0 0
    اتفاقا به نظر من همینطوره که شما می گید. یعنی هرچی سردمداران قبلی و فعلی آمریکا و صهیونیستهای پشت پرده آنها می گویند همون چیزیه که شما می گید «شر و ور»!!! بیش از این ارزش نداره. شما هم اینقدر جوش نزن.
  • امیر ۱۴:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    0 0
    این آقای ناشناس که گفتن زکی! منظورشان زکی یمانی وزیر نفت سابق عربستان بوده است؟ اگر اینجور است که یعنی پولهای عربستان واقعا چه کارها برای اصلاح طلبان نمی کند!!
  • ۱۵:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    0 0
    شما تكفيري تر از محمد بن عبدالوهاب وبن لادن و زرقاوي هستيد خودتان را درمان كنيد
  • رهرو ۲۳:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    0 0
    دوست عزیز این صحبتی که شما می فرمایید مثل صفرهایی است که پشت سر هم چیده می شود و مفهوم ندارد زمانی عمل صحیح خوانده می شود که ایمان قبل آن وجود داشته باشد مثل زمانی که 1 پشت سر صفرها بیاید تا مفهوم پیدا کند و خوانده شود. در قرآن ده ها مرتبه ایمان و عمل صالح باهم ذکر شده اند که که مؤید مطالب ذکر شده است. این که سید جمال این را گفته دلیل بر صحت مطلب نیست! این قیاس مع الفارغ است. بد مسلمانی کردن ما به اسلام ربطی ندارد که بخواهیم این طور مقایسه کنیم.
  • ۱۷:۱۱ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۴
    0 0
    توجه داشته باشید که مواضع جمهوری اسلامی در سیاست خارجی با مبانی فقهی و اسلامی نیز سازگاری ندارد / اصل تولی و تبری یعنی دوستی با دوستان خدا و دشمنی با دشمنان خدا/ این اصل چگونه به ما اجازه میدهد در روابط خارجی در کنار دولتی مثل دولت چین قرار بگیریم و تلاش کنیم که دولتهای غربی که حداقل به کلیسا و مسیحیت و خداوند اعتقاد دارند در مقابل اینها تضعیف شوند/ تصور کنید که دولتهای امریکایی و اروپایی نهایتا" نابود شوند و تنها روسیه و چین باقی بمانند آیا ما در پیشگاه خداوند پاسخی خواهیم داشت که کفر و الحاد را یاری کرده ایم تا به جهان انسانی حاکم شوند و بی دینی و کمونیسم را در دنیا رواج دهند / آیا ما در دین اسلام موضوعی مهمتر از توحید و خدا داریم حرکت ما در روابط خارجی کمک به ملحدین و کسانی است که با خدا دشمنی داشته و دارند . این به معنای نادیده گرفتن ظلم و بدیهای دولتهای غربی نیست ولی در مقام مقایسه هر طور هم که حساب کنیم ما نباید در اردوگاه کمونستهای سابق روسی و چینی های بیدین قرار بگیریم به خاطر داشته باشیم که همین اتحاد شوروی و هم پیمانهایش را که بزرگترین شعار آنها ضدیت با خدا و دین بود همین دولتهای غربی از پا در آورده و متلاشی کردند و یقین بدانید که با وعده های خداوند در قرآن کریم دولتهایی مثل دولت چین و روسیه لائیک هم نهایتا" نابود خواهند شد چون با خدا دشمن هستندآیا جمهوری اسلامی هم بدلیل اینکه با کفار و دشمنان خدا هم پیمان شده به این سرنوشت دچار نخواهد شد ؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس