کد خبر 839155
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۳
خبر ویژه

فحاشی‌های برخی دولتمردان علیه منتقدان موجب شرمندگی و اعتراض محافل و روزنامه‌های حامی دولت شده است.

به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ستون ویژه‌های خود نوشت:

انفصال از خدمت حداقل مجازات مدیران حرام‌خوار


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد انفصال از خدمت، حداقل مجازات مدیران حرام‌خوار است.


به گزارش «الف» چند هفته‌ای است طرح اعاده اموال نامشروع از سوی برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی مطرح و امضا شده است. براساس این طرح که قرار است در آینده‌ای نزدیک به قانون تبدیل شود، کمیته‌ای متشکل از 7 نفر اموال و دارایی‌های تمام مسئولان دولتی و حکومتی از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی را بررسی می‌کنند.


در ماده واحده این طرح سازوکار پیشنهادی برای اجرای طرح به این صورت آمده است: «به منظور دستیابی به اهداف قانون اساسی خصوصا اهداف مذکور در اصول 49 و 142 این قانون هیئتی مرکب از یک قاضی با ابلاغ ازسوی رئیس قوه قضائیه، یک نماینده از معاونت بازرسی دفتر مقام رهبری با اذن ایشان، یک نماینده از سازمان بازرسی کل کشور، یک نماینده از وزارت اطلاعات، یک نماینده از سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، روسای کمیسیون‌های قضایی و حقوقی و اصل نودم قانون اساسی مجلس شورای اسلامی (به عنوان ناظر) تشکیل می‌شود.»


طرح نمایندگان درباره شرح وظایف این هیئت می‌گوید: «این هیئت موظف است راسا نسبت به بررسی اموال روسای قوای سه‌گانه و معاونان و مشاوران آنها، وزرا و معاونان آنها و استانداران و معاونان آنها و شهرداران شهرهای مراکز استان‌ها و معاونان آنها از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون اقدام کرده و چنانچه اموال هر یک از آنها، همسر و فرزندان آنها بیش از حد متعارف باشد، خواه تحصیل اموال غیرمتعارف آنها مربوط به دوران مسئولیت باشد یا با استفاده از موقعیت و اطلاعات دوران مسئولیت بعد از آن دوران اموالی را تحصیل کرده باشند، نسبت به ضبط و انتقال آنها به بیت‌المال صرفا جهت اشتغال جوانان و فقرزدایی اقدام کند.»


دکتر احمد توکلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در همین زمینه معتقد است «اموال نامشروع باید از حلقوم مسئول حرام‌خوار به صاحبش بازگردد. انفصال از خدمت حداقل مجازات متخلفان است.»


ضیافت شام «ژن خوب» برای رفقا در سالن شهرداری


آقازاده موسوی لاری که در ماجرای ژن خوب منتقدین خود را «گاو» خطاب کرده بود، حالا در آخرین هنرنمایی، برای دوستان خود در سالن شهرداری منطقه 2 تهران، ضیافت شام برگزار کرده است.


به گزارش رجانیوز، سید مصطفی موسوی لاری، همان فردی که در قصه «ژن برتر پسر عارف»، مردم و منتقدین صنف خود را «گاو» خوانده بود و بعد از این ماجرا توانسته بود علاوه بر عضویت در هیئت مدیره سولیران (زیرمجموعه شستا) مدیر کل هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران هم شود، اخیراً در سالن شهرداری منطقه 2 برای دوستانش ضیافت شام ترتیب داده است!


پسر موسوی لاری آنقدر اعتماد به نفس داشت که در ماجرای انتخابات شورای شهر، در صفحه شخصی خود در توییتر با انتقاد از بزرگان اصلاح‌طلب که اجازه حضور به او در لیست اصلاحات را نداده‌اند می‌نویسد: «بزرگان و ریش‌سفیدان منطقه ما، پدرم را در سن 25 سالگی به عنوان نماینده لارستان، راهی مجلس اول کردند. بزرگتر هم بزرگترهای قدیم!»


اگرچه فرزند موسوی لاری به شورای شهر راه پیدا نکرد، با این حال چند ماهی می‌شود که در شهرداری تهران به عنوان مدیر کل حضور دارد. حضوری که از همان روز نخست با انتقاد مواجه شد و هنوز هم حاشیه‌های آقازاده وزیر کشور دولت اصلاحات تمامی ندارد. او اخیراً در سالن شهرداری منطقه 2 تهران برای دوستان خود ضیافت شامی ترتیب داده است. در همین خصوص یکی از حاضران در این ضیافت در صفحه اینستاگرام خود نوشته است:
«امشب دوباره دوستان نسل امید دور هم جمع شدیم، جمعی که هر ماه به دعوت یکی از دوستان دور هم جمع می‌شن، دیدارها تازه میشه، کلی صحبت و درد دل، امشب مهمون آقا مصطفی موسوی لاری بودیم ممنون از پذیرایی خوبش و اینکه باعث شد دوستان دور هم جمع بشن.»


نکته جالب‌تر آنجاست که یکی از کاربران اصلاح‌طلب توییتر مناسبت این مراسم را «پست جدید مصطفی موسوی لاری» عنوان کرده است. او درباره این مراسم می‌نویسد:
«مصطفی موسوی لاری، نمونه بارز #ژن- خوب و رهبر جدید جوانان اصلاح‌طلب امشب به مناسبت پست جدیدش، در سالن شهرداری منطقه 2 برای دوستانش ضیافت شام ترتیب داده است.»


فارغ از اینکه ضیافت برگزار شده به مناسبت پست جدید آقازاده موسوی لاری بوده باشد و یا تحت عنوان جلسه ماهیانه نسل امید، سؤالی که باید به آن پاسخ داد، این است که چرا یک جلسه که هیچ آورده‌ای برای مردم تهران ندارد و تنها دوستان موسوی لاری و یا حداکثر اعضای یک تشکل سیاسی در آن شرکت کرده‌اند، باید در ساختمان شهرداری تهران و با استفاده از امکانات عمومی برگزار شود؟! از سوی دیگر آیا از همین الان نباید نگران سرمایه ملی شد؟ مدیرانی که بدون شرم از امکانات عمومی برای اهداف شخصی و یا حداکثر اهداف سیاسی خود استفاده می‌کنند، آیا از بیت‌المال و فرصت‌ خدمتی که در اختیارشان است، بدتر رفتار نخواهند کرد؟ قطعاً از دل چنین تفکری، هرگز راهکاری برای حل مشکلات و معضلات تهران مثل آلودگی هوا، ترافیک، بافت‌های فرسوده، رسمیت داشتن رشوه در شهرداری و... بیرون نخواهد آمد!


تکبر برخی دولتمردان نمایندگان مجلس را ناراضی کرده است


یک نماینده حامی دولت می‌گوید تکبر برخی وزرا، شکاف مجلس و دولت را افزایش داد.
غلامعلی جعفرزاده در گفت‌وگو با روزنامه آرمان و درباره احتمال استیضاح برخی وزرا اظهار داشت در شرایط کنونی وزرای دولت تاوان برخی عملکردها را پس می‌دهند. من قصد ندارم برخی از مسائل را مطرح کنم که ممکن است در آینده پیامدهای منفی برای دولت و مجلس داشته باشد. با این وجود باید عنوان کنم که ارتباط سازنده و مثبت بین رئیس‌جمهور و نمایندگان مجلس نباید به یک چالش تبدیل شود که چنین چالشی ممکن است در آینده رنگ و بوی جدی‌تری نیز به خود بگیرد. هنوز برای من مشخص نیست که چرا آقای روحانی با فراکسیون‌ها، کمیسیون‌ها و مجامع استانی هیچ ‌جلسه هم‌اندیشی برگزار نمی‌کند.


وی می‌افزاید: نمایندگان مجلس بیشتر دلخور و نگران هستند و نسبت به رویکرد دولت گلایه دارند این نماینده حامی دولت می‌افزاید: ما به خوبی به حساسیت مقطع پایان سال آگاهی داریم و به خوبی متوجه شرایط کشور هستیم که در مقطع پایانی سال تغییر وزرا ممکن است باعث اختلال در برخی زمینه‌ها شود. البته بنده منکر برخی نواقص و ناتوانی‌ها در عملکرد برخی وزرا نیستم. با این وجود رویکرد دولت به شکلی بوده که در مقطع کنونی نمایندگان چاره‌ای جز استیضاح وزرا پیش روی خود نمی‌بینند. به‌نظر می‌رسد نمایندگان مجلس ملاحظه‌کاری را نسبت به دولت کنار گذاشته‌اند و تصمیم گرفته‌اند به‌صورت جدی نسبت به رویکرد دولت اقدام کنند. بنده با بسیاری از همکاران که در مجلس در این زمینه صحبت می‌کنم اغلب نمایندگان عنوان می‌کنند که ما از گذشته تاکنون با تمام وجود با دولت همکاری کرده‌ایم. با این وجود دولت قدردان زحمات ما نیست و پاسخ مناسبی نسبت به رویکرد تعاملی ما نداده است.


جعفرزاده می‌گوید: مجلس همچنان رویکرد حمایتی نسبت به دولت دارد. با این وجود این حمایت باید دو طرفه و سازنده باشد. هنگامی که مجلس از دولت حمایت می‌کند و به‌صورت غیرمستقیم عنوان می‌شود که نیاز به حمایت مجلس نیست، دیگر نمی‌توان بر همان رویکرد گذشته پافشاری کرد. این رویکرد فعلی احتمالا به ضرر دولت تمام خواهد شد. هیچ‌دولتی بدون نقصان و ضعف نیست و دوستان دلسوز هستند که این نقاط ضعف را به دولت متذکر می‌شوند. در نتیجه دولتی که احساس بی‌نیازی می‌کند نخستین گام را در مسیر افزایش خطا برداشته است. متاسفانه برخی از وزرای دولت که با حمایت نمایندگان به وزارت دست پیدا کرده‌اند، امروز ادبیات مناسبی در برخورد با نمایندگان ندارند و رفتار قبلی خود را تغییر داده‌اند.


نماینده رشت همچنین گفت: برخی وزرا به دلایل نامعلومی وعده‌هایی غیرعملی به مردم و نمایندگان می‌دهند که نمی‌توانند آن را اجرا کنند. مردم به دور دوم ریاست‌جمهوری آقای روحانی امید‌های زیادی داشته و انتظار دارند اتفاقات مهمی در کشور رخ دهد. با این وجود این امید‌ها تاکنون رنگ واقعیت به خود نگرفته است و اتفاقا برخی رویکردها می‌تواند سبب ناامیدی و یأس در بین مردم و گروه‌های حامی دولت شود. آقای روحانی مانند فرمانده فاتحی است که هنگامی که در جنگ پیروز شده، سربازان خود را فراموش کرده است.


وی می‌گفت: با توجه به فضای مجلس باید عنوان کنم که استیضاح یکی از این وزرا قطعی است و در این مسئله هیچ‌شکی وجود ندارد. مجلس به‌دنبال نشان دادن اقتدار خود به دولت است و به همین دلیل قصد دارد به‌صورت جدی با رویکرد دولت برخورد کند. با این وجود این احتمال که نمایندگان مجلس به دو وزیر از سه وزیر مورد سؤال نیز رأی اعتماد ندهند، وجود خواهد داشت. در نتیجه استیضاح یک وزیر قطعی است و دو وزیر نیز احتمال زیادی وجود دارد. نمایندگان مجلس از تعامل و همکاری یک طرفه خسته شده‌اند و به‌دنبال اصلاح رویکرد خود نسبت به دولت هستند‌.


وی همچنین گفته که احتمال استیضاح وزیر راه بیشتر از بقیه است.



بعیدی‌نژاد: انگلیس اطمینان داد آمریکا را به پایبندی برجام متقاعد کند(!)


26 ماه پس از اجرای یکطرفه برجام و نقض پیاپی آن توسط آمریکا و اروپا، سفیر کشورمان در انگلیس می‌گوید ایران قصد دارد از دولت آمریکا به علت نقض توافق شکایت کند.


حمید بعیدی‌نژاد (از اعضای تیم مذاکره‌کننده) در گفت‌وگو با خبرگزاری کیودو ژاپن گفت: «از آنجایی که آمریکا همواره این توافق جامع امضای شده در سال 2015 میان ایران و قدرت‌های جهانی را نقض و موجبات نگرانی ایران را فراهم کرده است، تهران قصد دارد هفته آینده در نشست آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (آی‌ای‌ایی‌ای) در شهر وین علیه واشنگتن طرح دعوی کند».


به گزارش کیودو، قرار است معاونین وزرای خارجه کشورهای گروه موسوم به 5+1 شامل آمریکا، فرانسه، انگلیس، روسیه، چین، آلمان و ایران در 16 مارس (25 اسفند) در وین گردهم آمده و ضمن مرور مراحل اجرای برجام، دغدغه‌های امضا‌کنندگان آن را نیز بررسی کنند.


تهران به تازگی کشورهای اروپایی را به اتخاذ یک موضع واهی درباره برجام تحت القائات دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا متهم کرده است.


ایران به طور خاص معتقد است که دولت آمریکا همچنان تلاش می‌کند، درباره عواقب برجام در میان تجار و سرمایه‌گذاران اروپایی که با شرکت‌های ایرانی تعامل اقتصادی دارند ترس و وحشت ایجاد کند، بنابراین از اتحادیه اروپا انتظار دارد تا برای حل این مسئله  به نفع برجام اقدامی صورت دهد.


اگرچه دولت ترامپ چندبار تهدید کرده که می‌خواهد از برجام خارج شود، اما اتحادیه اروپا نیز در زمینه برخی موضوعات اساسی از جمله برنامه موشک‌های بالستیک با ایران مشکل دارد، این در حالی است که ایران آن برنامه را دارای صرفا اهداف دفاعی می‌داند.


بعیدی‌نژاد با اشاره به موضع‌گیری دولت آمریکا نسبت به برجام گفت: «آنچه که همه ما (ایران و گروه 5+1) پیش‌تر در سال 2015 توافق کرده بودیم این بود که برجام یک مقوله مستقل است و هیچ ربطی به موضوعات دیگر ندارد».
بر اساس این گزارش، قدرت‌های اروپایی قرار است یک روز قبل از برگزاری نشست هسته‌ای هفته آینده در وین، در برلین با مقامات آمریکایی دیدار کنند و از قضا دستورکار نشست برلین نیز این نیست تا زمینه را برای دور دیگری از مذاکرات بر سر موضوعات هسته‌ای و موشکی ایران فراهم آورند.


سفیر ایران در لندن در این خصوص گفت: «دولت انگلیس به تهران اطمینان داد تا در نشست برلین با زبانی شفاف مقامات آمریکایی را متقاعد سازد تا همچنان به برجام پایبند بماند و در واقع انتظار دولت لندن از دولت ترامپ چیزی غیر از این نیست».


سخنان اخیر بعیدی‌نژاد درباره اطمینان دادن دولت انگلیس در حالی است که سال 94 نیز مقامات وزارت خارجه می‌گفتند «امضای کری تضمین است» و «وزیر خارجه آمریکا قول داده تا بدعهدی انجام شده را جبران کند»!!
بعیدی‌نژاد  توضیح نداده که چرا انگلیس در 26ماه گذشته آمریکا را به تعهد به برجام متقاعد نکرده است.


بعیدی‌نژاد دو هفته پیش مدعی شده بود ایران و انگلیس برای حل بحران یمن توافق کرده‌اند اما دو روز بعد دولت انگلیس قطعنامه‌ای ضدایرانی را به شورای امنیت سازمان ملل ارائه کرد.


راز ناسزاگویی روحانی؛ سررسید وعده‌های عملی نشده


فحاشی‌های برخی دولتمردان علیه منتقدان موجب شرمندگی و اعتراض محافل و روزنامه‌های حامی دولت شده است.


پیش از این عباس عبدی کم عقل خواندن منتقدان از سوی روحانی را نشانه فقدان اعتماد به نفس در وی توصیف کرد. قبل از وی زیباکلام به اندیشه پویا گفته بود: متأسفانه روحانی قدری متکبر و حتی متفرعن است.


اما اکنون روزنامه آفتاب یزد می‌نویسد: «3 سال پیش نوشتیم: دیر یا زود دولت باید از حال و هوای شادی توافق بیرون بیاید و پاسخگوی وعده‌های اساسی خود به مردم باشد» چه اینکه انعقاد برجام اگر چه یک کار مهم بشمار می‌رفت اما گویا دولت روحانی فراموش کرده بود که این مذاکرات باید زمینه‌ساز و بستر رسیدن به هدفی مهمتر یعنی گشایشگری در امور مردم می‌شد.


با این حال دولت ماه‌ها پس از توافق هسته‌ای، به هوای چیدن میوه‌های برجام نشست و بر پایه این دلخوشی، برنامه‌ها و سیاست‌های کاری خود- دوران پسابرجام- را نوشت اما ماحصل این انتظار، فرصت‌سوزی، از دست رفتن منابع موجود به هوای گشایش برجام و در نهایت کاهش صبر اجتماعی با استمرار فشارهای اقتصادی بود.


دولت روحانی اگر چه در دوره نخست خود به آمارهای مثبتی در کاهش نرخ تورم و طرح‌هایی مانند اجرای طرح تحول سلامت دست یافت اما در ایام انتخابات دریافت که این دستاوردها در عمل نتوانسته دل مردم را در حمایت از دولت محکم کند. از این رو اگر تکنیک بیان شخص روحانی در روزهای آخر نبود چه بسا انتخابات اردیبهشت ماه به دور دوم کشیده می‌شد.


اما با گذشت ماه‌ها از انتخابات و علیرغم هشدار حامیان و آگاهان، موتور دولت دوازدهم دور لازم را پیدا نکرد. مع‌الاسف، آنچه اما از درون کابینه قابل مشاهده و ارزیابی است شکاف مبنایی در تدابیر اقتصادی و تأثیر و نفوذ برخی از اعضای هیئت دولت بوده که حتی به حذف فکری حامیان انتخاباتی در درون کابینه رسیده است.


در دولت یازدهم رئیس جمهور در سفرهای استانی خود وعده بهبود اوضاع و امور را برای سال‌های متوالی نوید می‌داد. باید متذکر بود که امروز روزشمار دولت حکایت از پایان دوران وعده‌ها دارد و منتظر عملی شدن تدابیر دولت برای پاسخ به مطالبات است.


گفتنی است عباس عبدی در انتقاد از توهین‌های روحانی در روزنامه اعتماد نوشته بود: «اگر قصد داریم به جامعه امید تزریق کنیم، در مرحله نخست خودمان باید اعتماد به نفس و امید لازم را دارا باشیم. زمانی که فردی از اعتماد به نفس مطلوبی برخوردار باشد بدین شکلی که در سخنان رئیس‌جمهور ما شاهد آن هستیم، با مخالفان خود برخورد نمی‌کند. اینکه قرار باشد مخالف باب میل ما صحبت کند را چه کسی تعیین کرده است؟ هر فردی در جامعه می‌تواند آزادانه نظر خود را مطرح کند و صاحب قدرتی که قصد نشان دادن واکنش به آن موضوع را دارد، با توجه به میزان اعتماد به نفس خود در برابر آن موضوع متانت به خرج می‌دهد و منتقد یا مخالف را بی‌عقل خطاب نمی‌کند.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۱:۱۳ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۱
    17 0
    تمام کسانی که پشت این دولت بوده وهستند دردور دوم دولت قبل کارشکنی میکردند وتقلب را بهانه کرده بودند حالا مشاهده میکنید که چوب خدا صدا ندارد وهمان بلاها برسر خودشان امده است امید واریم به خیر بگذرد وجمهوری اسلامی حفظ شود .
  • IR ۰۲:۲۵ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۱
    8 0
    مرگ بر اصلاح طلبان...

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس