به گزارش گروه خواندنی های مشرق به نقل از رویترز، مصرف ماهی بویژه روغن ماهی قزل آلا به رژیم غذایی فردی به دلیل داشتن روغن ماهی مطلوب می تواند به طور موثری حافظه فرد را تا 15 درصد بهبود دهد و از بروز بیماری زوال عقل و آلزایمر جلوگیری کند.
اسیدهای چرب امگا 3 که در غذاهایی مانند ماهی قزل آلا، خال مخالی، ساردین،میگو و صدفهای دریایی، یافت می شود، ماده موثر در افزایش عملکرد مغز است.
محققان طی تحقیقی بر گروهی از شرکت کننده ها با ارزیابی میزان عملکرد حافظه آنها نسبت به پیش و بعد از درمان دریافتند، مصرف ماهی و یا مکملهای آن سبب رشد قابل توجهی در عملکرد و افزایش سرعت در عملکرد حافظه می شود.