به گزارش گروه خواندنی های مشرق به نقل از ايسنا، اين نتايج حاصل كار دكتر ادوارد جيووانوچي، استاد دانشكده هاروارد است كه براساس آن نوشيدن قهوه براي آن دسته از بيماريهاي سرطاني كه با چاقي، استروژن و انسولين مرتبط است، تاثيرات مثبت دارد.
قهوه در مقايسه با بيشتر سبزيجات و ميوهها آنتياكسيدانهاي بيشتري دارد. بر اساس يافتههاي اين تحقيق كه در پايگاه اطلاعرساني «اخبار كوتاه» منتشر شد، ميزان تاثير قهوه مصرفي افراد مشخص و محدود است. به عبارتي اگر فردي روزانه دو تا سه فنجان قهوه مصرف كند، خطر ابتلاي او به اين سرطان فقط تا هفت درصد كاهش مييابد.