به گزارش مشرق، 'سعید منتظرالمهدی' روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: مجموعه های هفت تا هشت قسمتی تلویزیونی نسبت به تله فیلم ها تاثیر بیشتری بر مخاطبان دارند.
وی ادامه داد: نیروی انتظامی برای آگاهی بخشی به مردم در زمینه آسیب های اجتماعی و پیشگیری از جرم روی ساخت مجموعه های كوتاه تلویزیونی تمركز كرده است.
منتظرالمهدی، از مجموعه هشت قسمتی 'سقوط آزاد' ساخته علیرضا امینی كه در هفته نیروی انتظامی از تلویزیون پخش شد، به عنوان یكی از این مجموعه ها یاد كرد و گفت: دایره مبارزه با مواد مخدر نیروی انتظامی نیز خواهان ساخت یك مجموعه تلویزیونی در زمینه داروهای توهم زا كه این مجموعه نیز در قالب هشت قسمت به كارگردانی 'جواد مزدآبادی' در دست تولید است.
رییس اداره سینمایی و رادیو تلویزیونی نیروی انتظامی در عین حال گفت: در صورتی كه فیلمسازان بخواهند طرح های خود را با موضوع پلیس در قالب تله فیلم تولید كنند، این اداره امكانات پلیسی لازم را در اختیار آنان قرار می دهد.
منتظرالمهدی یادآورشد: هر فیلمی كه در گونه پلیسی ساخته شود باید مجوز اداره سینمایی نیروی انتظامی را در دست داشته باشد و این اداره روی فیلمنامه هایی كه با موضوع پلیس ساخته می شوند، نظارت دارد تا با اهداف نیروی انتظامی در تعارض نباشد.
وی توضیح داد: تصویربرداری سكانس هایی كه پلیس در آن حضور دارد حتی نمایش سردر كلانتری ها نیز باید با هماهنگی و نظارت كارشناسان نیروی انتظامی باشد زیرا پلیس یك حوزه تخصصی بوده كه كارشناسان این نهاد بیش از هر فیلمسازی با ظرافت ها و مسایل تخصصی آن آشنا هستند.
منتظرالمهدی یادآورشد كه این نظارت همه جانبه به معنی ممنوعیت نمایش ' پلیس بد' در تلویزیون و سینما نیست اما نمایش این وجهه پلیس در فیلم باید با آگاهی سیستم های امنیتی و حفاظتی ناجا همراه باشد.
رییس اداره سینمایی نیروی انتظامی تاكید كرد: كارشناسان نیروی انتظامی حتی بر نمایش خانواده پلیس، دیالوگ شخصیت پلیس و ارتباط او با خانواده اش نظارت لازم را دارند.
به گفته این مقام مسوول در اداره سینمایی نیروی انتظامی، برخی فیلمسازان سكانس های مربوط به پلیس را از فیلمنامه حذف می كنند تا روند نظارت اداره سینمایی ناجا را بر این بخش ها حذف كنند.
منتظر المهدی افزود: بر اساس توافق انجام شده با تلویزیون، فیلم هایی كه بدون داشتن مجوز نیروی انتظامی بخش هایی درباره پلیس داشته باشند، مجوز پخش نمی گیرند.
وی تاكید كرد كه این نظارت بر دیگر تولیدات سمعی و بصری نظیر فیلم های مستند، كوتاه و انیمیشن نیز وجود دارد.