به گزارش مشرق؛ مهر به نقل از تاگس شاو نوشت: با ناامیدی مردم کشورهای انقلابی از ایجاد تحول در این کشورها بهار عربی وارد پاییز عربی و دوران ناامیدی پس از انقلاب شده است.
این مسئله بویژه در مصر قابل ملاحظه است، بطوری که شورای نظامی این کشور با انحصار قدرت و جلوگیری از تحولات بنیادین مانع از دستیابی مردم به خواسته های انقلابی شان شده است.
در حال حاضر با گذشت چند ماه از سقوط دیکتاتور مصر و حتی محاکمه وی، این کشور شاهد هیچگونه تغییر محسوسی نبوده و همین امر بسیاری از شهروندان را که به امید بهبود اوضاع، روزهای متمادی در میدان التحریر شعار سقوط مبارک را سر دادند، سرخورده کرده است.
پس از انقلاب طرحی ارائه شد مبنی بر اینکه ارتش باید در حکومت موقت مصر نقش تعیین کننده ای داشته باشد. اساس این طرح بر مبنای اعتماد مردم به ارتش بنا شد، اما کم کم مشخص شد که ارتش با وجود حس میهن پرستی و تجربه ای که داشت، به آرامی و بدون برنامه امور را پیش می برد.
همچنین مصر طی ماههای اخیر شاهد درگیری های داخلی و ناامنی بوده که همین موضوع به بهانه ای برای شورای نظامی برای در دست داشتن قدرت اجرایی کشور تبدیل شده است.
از سوی دیگر تلاش نظامیان برای تثبیت موقعیت شان از طریق گنجاندن اختیارات گسترده در قانون اساسی جدید مصر موجب نگرانی بیشتر کسانی شده که زمانی به ایجاد تحول در این کشور امیدوار بودند.
با توجه به این مسائل مصری ها با عبور از فضای بهار عربی و امیدواری ها به ایجاد تحول در کشور به مرحله یاس رسیده اند و حتی این نگرانی در بین آنان دیده می شود که اوضاع کشور در آینده به سمت و سویی بسیار بدتر از آنچه که پیشتر بود، حرکت کند.
با گذشت چند ماه از قیام مصری ها علیه رژیم "حسنی مبارک" مردم این کشور بدلیل انحصار قدرت در دست نظامیان از ایجاد تغییر ناامید شده اند.