شهید جمال امیرخانی، شهید غلامحسین اسدی، شهید حبیب برادران توکلی، شهید محمد بهبهانی، شهید محمد بولوردی، شهید غلامحسین بسطامی(فرمانده سپاه سوسنگرد)، شهید حسین بهادری(شهادت در عملیات فتح المبین)، شهید هوشنگ ترکاشوند، شهید علی حاتمی(او از اولین کسانی بود که از دیوار سفارت امریکا عبور کرد. در عکس معروف ورود دانشجویان از بالای در، شهید حاتمی در حالی که به دوربین نگاه میکند، دیده میشود. شهادت در هویزه به همراه شهید حسین علم الهدی) شهید جعفر ذاکر، شهید سید احمد رحیمی، شهید بهروز سلطانی، شهید حسن سیف(شهادت عملیات خیبر)، شهید جلیل شرفی، شهید اسدالله شیران، شهید حسین شوریده، شهید علی صبوری، شهید فریدون صدری، شهید فضل الله میرعابدینی(اولین شهید دانشجویان خط امام در دفاع مقدس، شهادت در سوسنگرد در زمان محاصره این شهر و در حماسه بزرگ مقاومت رزمندگان مدافع این شهر)، شهید محمد فاضل(شهادت در هویزه به همراه شهید حسین علم الهدی)، شهید ناصر فولادی، شهید سید احمدکدخدا زاده، شهید بیژن گلشنی، شهید محسن ماندگاری، شهید مجید موذن صفایی، شهید حسین میر سلطانی، شهید عباس ورامینی(مسئول آموزش نظامی لانه جاسوسی. او در سال 58 با یکی از دختران دانشجوی پیرو خط امام ازدواج کرد و خطبه عقد او را امام خمینی (ره) قرائت کرد. قائم مقام شهید حاج ابراهیم همت در لشگر 27محمد رسول الله (ص )) شهید محسن وزوایی(مسئول اطلاعات- عملیات لانه جاسوسی. فرمانده تیپ حضرت رسول(ص))، شهید علیرضا هادی پور، شهید عبدالرحمان یا علی مدد، شهید حسین اقدامیان.
انقلاب دوم وقتی به سرانجام رسید و گروگانهای آمریکایی، به موجب توافقنامه الجزایر آزاد شدند، دانشجویان شرکتکننده در تسخیر لانه جاسوسی، با صدور بیانیهای، تاکید کردند که از آن به بعد، با عنوان «دانشجویان خط امام(ره)» هیچ کار تشکیلاتی انجام نخواهند داد، بدین ترتیب هر یک آنها راه خود را برای آینده برگزیدند.
به گزارش مشرق به نقل از قانون، گروهی به دانشگاه بازگشتند و به دور از سیاست، پی زندگی خود را گرفتند، گروهی دیگر راهی عرصه سیاست شدند، در این بین، بسیاری از دانشجویان نیز راهی جبههها شده و به تناسب توانمندیها و تخصصشان سمتهای مختلف را عهده دار شدند. در این میان کم نبودند کسانی که شربت شهادت نوشیدند. گزارش پیش رو –به حد وسع و امکان- مروری اجمالی بر اسامی شهدای حاضر در تسخیر لانه جاسوسی خواهد داشت و زندگینامه تعداد محدودی از آنان را بررسی خواهد کرد؛ ادعای کمال نمیتوان کرد که پرداختن به شهداء و مفهوم شهادت کمال نمیشناسد، شاید ادای دینی باشد بر کسانی که از سفارت به صدارت آسمانها رسیدند و بعد از تسخیر خانه شیطان بزرگ، پای در راه شهادت نهاده و به دیدار حق شتافتند. ضمناً از همکاری صمیمانه واحد شهدای سازمان بسیج دانشجویی کشور در گردآوری اسامی شهدایی که در ادامه خواهد آمد، تقدیر مینمایم، اساسی شهدا و برخی اطلاعات در مورد آنها، از این قرار است.
تعداد کثیری از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام بعد از رقم زدن حماسه 13 آبان به درجه رفیع شهادت نائل آمدند. از بین این شهدا، شهید رجب بیگی چندی بعد از حادثه 13 آبان به دست منافقین کوردل به شهادت رسید. همچنین با تهاجم حزب بعث عراق به ایران بسیاری از دانشجویان پیرو خط امام عازم جبهه های دفاع مقدس گردیده و پس از فداکاری های فراوان به شهادت رسیدند. اسامی شهدا که تعداد آنها مطابق اطلاعات رسیده به خبرنگار قانون، 33 نفر بوده، عبارت است از:
همچنین شهید حسین علمالهدی اگرچه مستقیماً در تسخیر لانه جاسوسی نقش نداشت اما همکاری مستقیم او با واحد بررسی و انتشار اسناد، سبب شد تا او را نیز دانشجوی پیرو خط امام بخوانند.