به گزارش مشرق به نقل از سایت ها، در میان اعتراض عمومی به ادغام سرویس گوگل ریدر با گوگل پلاس، اعتراض برخی کاربران ایرانی دلیلی کاملاً متفاوت دارد چرا که از این سرویس میتوانستند برای دسترسی به محتوای سایتهای فیلتر شده استفاده کنند.
پیش از این نیز که گوگل در وب سایت رسمی سرویس گوگل ریدر، ایجاد تغییراتی در این سرویس را اعلام کرده بود، این خبر واکنشها و مخالفتهایی را در بین کاربران این سرویس در پی داشت.
هماکنون گوگل این سرویس را با سرویس گوگل پلاس ادغام کرده است.
در میان دلایلی که کاربران برای ماندن سرویس گوگل ریدر و ممانعت برای نزدیکی این سرویس به گوگل پلاس عنوان میکنند؛ دلایل کاربران ایرانی دلایل کاملا متفاوتی است.
بسیاری از کاربران ایرانی سرویس گوگل ریدر، نسبت به این موضوع معترض بودند و در سایت رسمی این سرویس نیز پیامهایی را در ابراز این مخالفت نوشتند.
کاربران ایرانی از این سرویس استفادهای میکنند که بین دیگر کاربران گوگل ریدر چندان مرسوم نیست.
ایرانیها از گوگل ریدر برای خواندن محتوی سایتهای فیلتر شده استفاده میکنند؛ زیرا یکی از راههای دسترسی به محتوی سایتهای فیلتر شده خواندن خبرنامه (feed) سایت است و گوگل ریدر قادر به فراهم کردن این امکان است.
به این ترتیب به وسیله امکان خواندن محتوایهای فیلتر شده و قابلیت به اشتراک گذاری، شبکه اجتماعی پنهانی در زیر سرویس گوگل ریدر شکل گرفته و کاربران مطالب مورد پسند خود را برای دیگر کاربران به اشتراک میگذارند ( در اصلاح همخوان میکنند).
هر کاربر نیز در صورت پسندیدن یک مطلب، آن را لایک (like) میکند و هر روز مطالب پر لایک، واکنش کاربران را به اخبار و وقایع را مشخص میکند و روشی برای اطلاعرسانی سریع اخبار است.