به گزارش مشرق ' گلايل اردلان' در گفت و گو با ايرنا افزود: بر اساس آخرين بررسي هايي که در سال 86 در مدارس دخترانه ابتدايي کشور انجام شد، 6/4درصد اين دانش آموزان شپش داشته اند و بيشتر مبتلايان را ساکنان مناطق روستايي تشکيل مي دادند.
وي اظهار داشت :شپش يک معضل بهداشتي است و به هنگام بروز در سر هيچ اختلالي را در فرد مبتلا ايجاد نمي کند ، اما بهتر است دختران دانش آموز بويژه در مدارس ابتدايي کمتر مقنعه هايشان را از سر بردارند.
اردلان با بيان اينکه شپش قابل انتقال است ، گفت :در صورتي که موهاي دانش آموزان با يکديگر تماس پيدا کند و بهداشت نيز رعايت نشده باشد، شپش به ديگري منتقل مي شود.
وي تصريح کرد: دانش آموزان از شانه سر يکديگر در مدارس استفاده نکنند و مربيان بهداشت بايد بهداشت دانش آموزان را کاملا کنترل و دراين زمينه اطلاع رساني صحيحي را درمدارس داشته باشند.
اين مقام مسوول در وزارت بهداشت با اشاره به انجام غربالگري سالانه معاينات بهداشتي سر در مهرماه در مدارس افزود:اگر مربي بهداشتي مورد مشکوکي از شپش را در سر دانش آموز ديد بايد وي را به مراکز بهداشتي و درماني ارجاع دهد.
اردلان خاطرنشان کرد: البته گاهي اوقات مربيان بهداشت شوره سر را با شپش اشتباه مي گيرند که فقط پزشک مي تواند تشخيص درست دهد .
وي تاکيد کرد: اين معضل قابل درمان بوده به شرطي که دوره درمان بطور کامل انجام شود.
کد خبر 7709
تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۸۹ - ۰۹:۰۰
- ۰ نظر
- چاپ
رييس اداره سلامت مدارس و جوانان وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکي گفت : دانش آموزان دختر براي پيشگيري از بروز شپش در مدارس، بهداشت سر را رعايت کنند.