کد خبر 75127
تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۷

نتيجه يك ارزيابي بين‌المللي نشان داده است اشخاصي كه چند نوبت در هفته ماهي مي‌خورند، كمتر با خطر سكته مغزي مواجه مي‌شوند.

به گزارش گروه خواندنی های مشرق به نقل از ايسنا، «سوزانا لارسون» و «نيكولا اورسيني» دو كارشناس قلب و عروق در انستيتو «كارولينسكاي» سوئد با انتشار مقاله جديدي در مجله «سكته» تاكيد كردند كه اسيدهاي چرب امگا – 3 موجود در روغن ماهي به دليل تاثيرات مثبتي كه روي فشارخون و كلسترول دارند، خطر احتمال سكته مغزي را كاهش مي‌دهند.

اين يافته حاصل بازبيني و ارزيابي روي 15 مطالعه قبلي است كه در آمريكا، اروپا، ژاپن و چين انجام گرفته‌اند. در اين مطالعات از شركت‌كنندگان پرسيده شده كه در هفته چند نوبت ماهي مصرف مي‌كنند. اين افراد طي چهار تا 30 سال آينده، تحت نظر بودند تا معلوم شود كدام يك از آنها در اين مدت سكته مغزي كردند.

دكتر داريوش مظفريان از متخصصان همه‌گيرشناسي در دانشكده بهداشت عمومي هاروارد در اين مطالعه خاطرنشان كرد: ماهي حاوي مواد مغذي مفيد از جمله چربي‌هاي امگا – 3 است كه اين تاثير مثبت را توجيه مي‌كنند. انجمن قلب آمريكا نيز مصرف حداقل دو نوبت ماهي‌ چرب را در هفته توصيه مي‌كند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس