مدير اجرا و تنظيم مجموعه 16 جلدي «جنگ ايران و عراق از نگاه مطبوعات جهان» گفت: 8 سال جنگ عراق عليه ايران، ايراني‌ها باعث افتخار بشريت در پايان قرن بيستم شده‌اند؛ پس جنگ هشت‌ ساله، افتخار بشريت است زيرا ما از حريم انسانيت دفاع کرديم.

به گزارش مشرق، جواد زمان‌‌زاده در گفت‌وگو با فارس، در خصوص تبليغات رسانه‌اي دشمن بر عليه ايران در دوران دفاع مقدس، اظهار داشت: در دوران دفاع مقدس، خبرگزاري‌ها و مطبوعات با ارائه اخبار کذب و دروغ و تحريف واقعيت‌هاي صحنه نبرد به تضعيف روحيه رزمندگان اسلام مي‌پرداختند که نمونه اين رفتار در عمليات‌هاي متعدد از جمله آزادسازي خرمشهر ديده شده است.
وي در خصوص مطالب ارائه شده در مجموعه 16 جلدي «جنگ ايران و عراق از نگاه مطبوعات جهان» گفت: 99 درصد مطالب درج شده در مطبوعات جهان در اين مجموعه بدون تغيير درج شده و سعي شده تا همه مطالب مرتبط با دفاع مقدس بدون حذف و اضافه ارائه شود، لذا تا زمان اعدام صدام و سقوط رژيم بعث در اين کتاب مورد بررسي واقع شده است.
زمان‌زاده خاطرنشان کرد: بسياري از اعترافات دنياي استکبار؛ اعم از کمک‌هاي سياسي، نظامي و اقتصادي شرق و غرب و کشورهاي منطقه به صراحت در اخبار آنها اعلام شده است.

* ايراني‌ها با دفاع از حريم انسانيت، افتخار بشريت هستند
وي افزود: در لابه‌لاي اخبار خبرگزاري‌ها در زمان اشغال عراق و اشغال کويت توسط عراق، مشاهده مي‌شود، دنيا به اين نتيجه رسيده است که در 8 سال جنگ عراق عليه ايران، ايراني‌ها باعث افتخار بشريت در پايان قرن بيستم شده‌اند؛ همان طور که آزادي خرمشهر افتخار هر ايراني است؛ جنگ هشت‌ ساله، افتخار بشريت است زيرا ما از حريم انسانيت دفاع کرديم.
اين کارشناس رسانه‌هاي خارجي در دفاع مقدس يادآور شد: در مجموعه 16 جلدي «جنگ ايران ـ عراق از نگاه مطبوعات جهان» لحن گفتاري خبرگزاري‌هاي جهان را همان گونه که نگارش کرده‌اند، به کار برديم.

* مطبوعات جهان با تحريف واقعيات هدايتگر جنگ رواني عليه ايران بودند
وي در خصوص کارکرد دستاوردهاي مطبوعات جهان در جنگ نرم، اظهار داشت: حرکات دشمنان، خبرسازي، لحن خبرگزاي‌ها و انسجام خبرگزاري‌هاي عربي، انگليسي، آلماني و ديگر کشورها در مطبوعات جهان مشاهده مي‌شود به طوري که قبل از آزادسازي خرمشهر همه آنها اخباري مبني بر ضعف ايران در کنترل جنگ را نشان مي‌دادند ولي پس از آزادي خرمشهر با تحريف واقعيات صحنه نبرد به کوچک شمردن اين حماسه عظيم پرداختند.
زمان‌زاده گفت: در دوران جنگ تحميلي فضاهايي را که رسانه‌هاي خارجي به دنبال آن بودند، هدايت و اجراي فضاي جنگ رواني بود و آنها مي‌خواستند با مخدوش کردن افکار عمومي حاميان اصلي اين نبرد نابرابر را از صحنه خارج کنند.

* مشاهده هماهنگي منسجم بين تمام خبرگزاري‌هاي جهان در جنگ تحميلي
وي با اشاره به اينکه در مجموعه «جنگ ايران ـ عراق از نگاه مطبوعات جهان» از اخبار بيش از 80 روزنامه و رسانه خارجي استفاده شده است، افزود: طي بررسي اخبار در حوزه جنگ تحميلي عراق عليه ايران مشاهده مي‌شود که فضاي مشترک و هماهنگي منسجمي بين تمام خبرگزاري‌هاي وجود دارد به طوري که اخبار خبرگزارهاي عربي با اخبار خبرگزارهاي اروپايي و آمريکايي مشترک بود و بعضاً در يک راستا منتشر مي‌شد.

* هدف بنياد حفظ آثار از انتشار مجموعه «جنگ ايران و عراق از نگاه مطبوعات جهان»
مدير اجرا و تنظيم مجموعه 16 جلدي «جنگ ايران و عراق از نگاه مطبوعات جهان» اظهار داشت: اين مجموعه به صورت کتاب الکترونيک نيز عرضه شده است و محققان مي‌توانند با تصاوير اسکن شده از متن اصلي در اين مجموعه به واقعيت‌هاي نقش رسانه‌هاي خارجي در جنگ تحميلي عراق عليه ايران پي ببرند و به بهترين شکل از اين مجموعه استفاده کنند.
زمان‌زاده اضافه کرد: بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس با هدف ارتباط با نسل جوان، نگاه متفاوت در فرهنگ دفاع از حريم کشور و ماندگاري متن دفاع مقدس از سال 1385 اين کار را آغاز کرد.
وي در پايان خاطرنشان کرد: مجموعه 16جلدي «جنگ ايران و عراق از نگاه مطبوعات جهان» به بررسي اخبار رسانه‌هاي خارجي تا اول سال 1363 پرداخته و با بکارگيري کادري توانمند از 30 استاد و کارشناس دانشگاهي با تسط بر 7 زبان زنده دنيا تکميل و تنظيم شده و اميد است با کمک مسئولان فرهنگي کشور شاهد تکميل آن در سال‌هاي آينده باشيم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس