نايب رييس مجلس شوراي اسلامي در همايش «کدام خانه؟ اصولگرايان و آينده فرارو» که به همت جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه فردوسي مشهد برگزار شد، درباره وضعيت جريان اصولگرايان و اصلاح‌طلبان، جبهه پايداري، سوال از رييس‌جمهور، استعفاي علي مطهري، كميته 7+8، فساد بانكي اخير، تحولات بين‌المللي و ... در جمع دانشجويان توضيحاتي ارايه داد.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، محمدرضا باهنر درباره مسائل داخلي کشور با اشاره به موضوع انتخابات مجلس نهم اين انتخابات را مهمترين موضوع امروز کشور توصيف كرد.

مهمترین موضوع کشور
وي گفت: انتخابات‌ها در کشور ما هميشه درجه‌اي از اهميت را داشته‌اند و نقاط مشترک‌شان هم زياد است و در همه انتخابات‌ها شرکت حداکثري، حضور باطراوت و با نشاط مردم و ... جزء پارامترهاي مشترک بوده است. اما علاوه بر اين‌ها به نظر مي‌رسد که انتخابات مجلس نهم يک ويژگي‌هاي خاصي هم دارد که بايد به آن‌ها هم دقت کنيم.
 
ویژگی انتخابات مجلس نهم
وي ادامه داد: يکي از ويژگي‌هاي انتخابات مجلس نهم اين است که اولين انتخابات بعد از جريان فتنه سال 88 است. بعد از فتنه سال 88 ما تا به حال انتخاباتي در کشور نداشتيم و طبيعي است که جريان فتنه تلاش سنگيني را آغاز کرده تا بتواند در بعضي مناطق نماينده‌ها و کانديداهايي را داشته باشد و به مجلس بفرستد و يا اين‌که شرکت حداکثري مردم را تحت الشعاع قرار بدهد.

اين عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اين‌كه «نحله‌هاي مختلفي هم هستند» افزود: يک عده‌شان در خارج مي‌گويند اصلا ما تحريم مي‌کنيم. يک عده در داخل مي‌گويند نه! ما مي‌آييم در ميدان، ببينيم چه مي‌شود کرد. يک عده هم مي‌گويند بايد با احتياط بيشتر عمل کرد و به اصطلاح از مهره‌هاي سفيد استفاده کرد و يک تعداد از مهره‌ها را به مجلس فرستاد و بعد که به مجلس رفتند شکل و شمايل خودشان را به دست مي‌آورند. اين قاعدتا يکي از جبهه‌هاي سنگيني است که دارند روي آن کار مي‌كنند و تدارک مي‌بينند.

جایگاه اصلاح طلبان در انتخابات آتی
وي ادامه داد: بعضي از عزيزان اصولگرا با اين تحليل که اصلاح‌طلبان ديگر قدرت و ظهور و بروزي ندارند، حتي پيشنهاد مي‌کنند که اصول‌گرايان دو گروه بشوند و با هم رقابت کنند که اين حرف خيلي ساده‌انگارانه و ساده‌لوحانه است. اولا من بارها اعلام کرده‌ام و الان هم مي‌گويم که تفکر اصلاح‌طلبي مردني نيست و زنده است و کار مي‌کند. نکته دوم اين‌که ما اصولا مدعي نيستيم که همه اصلاح‌طلبان بايد فعاليت سياسي‌شان را کنار بگذارند.

وي گفت: بارها و بارها هم اعلام کرده‌ايم کساني که مي‌خواهند تحت عنوان اصلاح‌طلبي فعاليت کنند، بايد دو کار را انجام دهند. يکي اين که موضع‌شان را در رابطه با سران فتنه مشخص کنند و صريح موضع‌گيري کنند و موضوع دوم هم اين‌که اصلاح‌طلبي را تعريف کنند. چون زمان اصلاحات، يک واژه‌هايي در جامعه بيان مي‌شد، مثل جامعه مدني. اين جامعه مدني را بعضي‌ها مي‌گفتند منظور مدينه فاضله نبي اکرم(ص) است، بعضي‌ها مي‌گفتند نه يک جامعه مدني ارسطويي است، بعضي‌ها هم مي‌گفتند يک جامعه مدني کاملا غيرايدئولوژيک است. از يک جامعه مدني تحليل‌ها و برداشت‌هاي متفاوتي وجود داشت. خود اصلاح‌طلبي هم همين‌طور بود.

اين نماينده مردم تهران در مجلس تصريح كرد: مقام معظم رهبري تحليلي داشتند به اين مضمون که از ديدگاه معارف اسلامي ما اصلا اصولگراي غير اصلاح‌طلب و اصلاح‌طلب غيراصولگرا نداريم. هر اصولگرايي بايد اصلاح‌طلب و مصلح باشد و هر مصلحي بايد اصولگرا باشد؛ بنابراين از ساختارشکنان گرفته تا کساني که واقعا به دنبال برخي از اصلاحات درست و اساسي بودند که لازمه کار مملکت بود، اصلاح‌طلب گفته مي‌شد؛ بنابراين اگر اصلاح‌طلبي را در چارچوب قانون اساسي و قوانين موضوعه کشور تعريف کنند، انتخابات شاداب‌تر و باطراوت‌تر و سنگين‌تر مي‌شود و بيايند و رقابت کنند، مشکلي هم نيست. يک عده به عنوان اصولگرا، يک عده هم به عنوان اصلاح‌طلب بيايند و در انتخابات شرکت کنند و مجلس را هم راي مردم تعيين مي‌کند.

وي ادامه داد: در نتيجه فتنه‌انگيزي‌هاي آن فتنه‌گران، 9 دي متولد شد و يک انسجام صددرصد ملي بين امت و امام به نمايش گذاشته شد که اين به يادگار خواهد ماند و من فکر مي‌کنم اين 9 دي يک حماسه‌اي است که بايد به ياد بماند و زنده نگه داشته شود.

جریان انحراف وجود دارد و کارش را انجام می دهد
وي گفت: جريان جديدي بعد از جريان فتنه توسط عده‌اي مطرح شد به نام جريان انحرافي كه اين جريان از تب و تاب نيفتاده، هم پول خرج مي‌کند و هم قدرت دارد. هنوز هم که هنوز است، آن فردي که اشتهار داشت به سر انحراف، تحت حمايت کامل هست و بحث جدي نمي‌توان کرد. جريان انحراف وجود دارد و کارش را انجام مي‌دهد و حمايت‌هايي که همچنان از اين جريان مي‌شود در ذهن بعضي از دوستان حزب اللهي جاي سوال ايجاد کرده است.
 
مدیران حتی اگر مقصر نبودند باید استعفا می دادند
دبيرکل جامعه اسلامي مهندسين با اشاره به فساد مالي اخير گفت: در اين مورد به موقع عمل شد. قوه قضاييه به موقع دنبال جرم‌هايي که اتفاق افتاده و مجرميني که در اين قضيه دست‌اندرکار بوده‌اند رفت و مجلس شوراي اسلامي هم همزمان وارد بحث صلاحيت‌ها و کفايت‌هاي مديران شد که اين دو از هم متفاوت هستند.

وي خاطرنشان کرد: البته ما از همان اول معتقد بوديم مديراني که اين اتفاق در زيرمجموعه شان اتفاق افتاده است، حتي اگر مقصر هم نباشند، حداقل بايد به افکار عمومي احترام بگذارند و همين که کفايت مديريت کار را نداشتند بايد استعفا بدهند که يک مقدار هم اين مساله طول کشيد و بعضي‌ها استعفا دادند و عده‌اي هم عزل شدند. من همين جا به شما خبر بدهم که ان‌شاءالله تا آخر هفته آينده گزارش نهايي‌مان را در خصوص علت‌ها، معلول‌ها و مقصرها و قاصرين به صحن علني مجلس ارائه خواهيم داد.

وي در ادامه با اشاره به طرح استيضاح وزير اقتصاد و با بيان اين‌كه «اين طرح را بايد روز يکشنبه آينده اعلام وصول کنيم» گفت: عزل و برکناري برخي از مديران بانکي و بعضي از مسوولان سطح بالاي بانک مرکزي هم در پيشنهادات مجلس هست که بايد پيگيري شود، از آن طرف هم قوه قضاييه به صورت جدي پيگير مجرمان هست.

نايب رييس مجلس شوراي اسلامي با اشاره به مسائل روز جريان اصولگرايي و تشكيل كميته 7+8 تصريح كرد: بعضي از نحله‌ها و جريانات اصولگرايي بحث‌شان اين است که اين مجموعه مقبول ما نيست و ما ديديم که حضور روحانيت‏‌، مثلا حضور آيت‌الله مهدوي کني و آيت‌الله يزدي در زير اين چتر که اين چتر را بلند کرده‌اند‏‌، خودش برکات زيادي دارد و بايد زير اين مجموعه جمع شد.

وي افزود: بعضي از عزيزان ما تحت عنوان جبهه‌هاي ديگر هنوز مقاومت‌هايي دارند، اما ما موضع کلي‌مان اين است که آغوش اصولگرايان براي همه کساني که مدعي اصولگرايي هستند و سوابق‌شان نشان داده که اصولگرا هستند و در مقابل جريان انحرافي و فتنه موضع دارند باز است. بيايند بنشينند تا ان‌شاءالله با هم کار کنيم.

وي درباره علل و ريشه‌هاي حرکت‌هاي بين‌المللي که ظرف يک ماه گذشته عليه ايران شکل گرفته و به عقيده وي، وارد فاز جديدي شده است، گفت: غرب و در رأس آن آمريکا در داستان بيداري اسلامي که در منطقه راه افتاده و مدت‌هاست جريان دارد و تحولات اساسي در منطقه به وجود آورده، تمام تلاش‌شان را به کار مي‌برند تا اين اتفاقات نيفتند و اگر خواست اتفاقي بيفتد، تلاش مي‌کنند تا اين اتفاق را در جهت منافع خودشان مديريت کنند تا حداقل ضرر را داشته باشند. در هر صورت اين يک موج و حرکتي است که آغاز شده و به نظر من براي آن‌ها قابل کنترل نيست.

تفاوت بیداری اسلامی منطقه با ایده های ایران
باهنر وضعيت کنوني بيداري اسلامي در کشورهاي منطقه را با مواضع، ايده‌ها و ايدئولوژي ايران متفاوت دانست و گفت: اگر وضعيت اين بيداري اسلامي را با اوائل انقلاب خودمان مقايسه کنيم، آن وقت است که مي‌بينيم حرکت، حرکت درست، پايدار و ماندگاري است و ان‌شاءالله به نتيجه هم خواهد رسيد.

وي درباره جنبش وال استريت آمريکا و ريشه آن نيز اظهار كرد: نهضت وال استريت هم يک داستان کاملا جديدي شد که بعد از فروپاشي بازارهاي مالي آمريکا و اروپا پس از جريان رکود مسکن در حدود دو سال قبل و تزريقاتي که دولت‌ها انجام دادند براي اين که بازارهاي بورس‌شان را نجات بدهند به وجود آمد. در حال حاضر اين حرکت که به نام نهضت وال استريت مشهور شده در آمريکا شروع شده و در اروپا دنبال مي‌شود به اين سادگي قابل جمع شدن نيست.

احتمال صدور قطعنامه توسط شورای امنیت
وي درباره اتهام وارد شده به ايران در ماجراي ترور سفير عربستان در آمريکا گفت: اگر قرار بود که ما ترور کنيم، جايي نزديک‌تر از آمريکا نبود؟ در حقيقت فيلمنامه، فيلمنامه بسته‌اي نيست، اما تلاش، يک تلاش عمومي است. بلافاصله هم اين مساله را به شوراي امنيت ارجاع دادند و امکان اين‌که شوراي امنيت هم وارد ميدان شود و مثلا يک قطعنامه چهارم يا پنجمي را هم عليه ما صادر کند منتفي نيست و به احتمال زياد اين اتفاق مي‌افتد.

وي ادامه داد: در هر صورت اين يک زد و خورد جدي و سنگين بين دو طرز تفکر در جهان معاصر است و تحقيقا اين‌ها هم خيلي از مسائل را از خاورميانه و جريان مقاومت با محوريت ايران مي‌بينند و هر جا که هر خبري مي‌شود مي‌خواهند گردن ايران بيندازند. يک نبرد جدي سياسي در حال غليظ شدن مي‌باشد، اين است که دوستان در جريان باشند.

دبيرکل جامعه اسلامي مهندسين با بيان اين‌که «بايد تهديدها و فرصت هاي موجود با هم مقايسه شوند» فرصت‌هاي موجود را بيشتر از تهديدها ارزيابي و خاطرنشان کرد: ما احساس مي‌کنيم که در اين درگيري، فرصت‌هايي که براي ما و خيلي از ملت‌ها به وجود مي‌آيد، بسيار سنگين‌تر و بهتر و نوظهورتر از تهديدهايي است که عليه ما انجام مي‌شود. بالاخره تهديدها حرف جديدي نيست و در گذشته هم با وجود انواع تهديدها کار کرده‌ايم، اما فرصت‌ها، فرصت‌هاي خوبي است که بايد ان‌شاءالله استفاده کنيم.

علت عدم سوال از رئیس جمهور
وي در پاسخ به پرسشي مبني بر اين‌كه «چرا هيات رييسه مجلس تا به حال سوال از رييس‌جمهور را اعلام وصول نکرده است» گفت: سوالي که از آقاي احمدي‌نژاد شده طبق اصل 88 قانون اساسي است. اين اصل مي‌گويد هرگاه نمايندگان از وزيري در رابطه با يکي از وظايفش سوال داشته باشند، يا يک چهارم از کل نمايندگان از رييس‌جمهور سوال داشته باشند، اين سوال‌شان را طبق يک مکانيزم تحويل هيات رييسه مي‌دهند و وزير ظرف يک روز و رييس‌جمهور ظرف يک ماه موظف هستند که در مجلس حضور پيدا کنند و به سوال پاسخ دهند.

وي ادامه داد: از حدود دو سال قبل که آقاي مطهري اين سوال را مطرح کرد دوستان دنبال بودند که سوال از رييس‌جمهور را مطرح کنند. مدت‌ها حد نصاب 73 امضاي اين سوال به حد مطلوب نمي‌رسيد تا زماني که داستان جريان وزارت اطلاعات پيش آمد. بعد از اين جريان يک عده ديگر از همکاران ما هم امضاء کردند و حد نصاب به بيش از صد امضاء رسيد. تا روزي که دوستان اين طرح را تحويل هيات رييسه دادند داستان تمام شد و توصيه‌اي هم که به ما شد اين بود که سعي کنيد اين مساله را دنبال نکنيد و کارتان را با هم انجام دهيد. البته اين اتفاق يک سري آثار وضعي داشت، اما اين‌که موضوع را کش بدهيم و اين تبديل به يک دعواي جدي بين قوه مجريه و مقننه و گروکشي و ... شود را بزرگان نظام مصلحت نمي‌دانستند و ما هم فکر مي‌کرديم و همچنان فکر مي‌کنيم که بايد تلاش کرد تا کار اين دولت به صورت طبيعي و عادي تمام بشود و يک کار پرهزينه غيرمعمول انجام نشود.

باهنر افزود: سوال که مطرح شد و ما خواستيم آن را اعلام وصول کنيم، اولا گفتيم که اين در راستاي مصلحت نظام نيست و دوباره يک کشمکش جدي را به وجود مي‌آورد و نکته دوم هم اين که يک تعدادي از سوال کننده‌ها آمدند و اين موضوع را مطرح کردند که ما اين سوال را در شرايط زماني امضا کرديم و الان که جمع شده ما خيلي علاقه‌اي به ادامه سوال نداريم.

وي خاطرنشان کرد: ما تا زماني که اعلام وصول نکرده‌ايم، اسامي مخفي است و قابل انتشار نيست، اما وقتي سوال را رسما اعلام وصول کنيم، اسامي به رسانه‌ها مي‌رود و همه مطلع مي‌شوند. آن وقت است که يک سري فعاليت‌ها از طرف دولت و بزرگان کشور و ... شروع مي‌شود تا از نماينده خواهش کنند که بيا و امضايت را پس بگير و خط بزن و فشارها هم زياد مي‌شود که اين‌ها داستان‌هايي است که ما هميشه درگيرش هستيم؛ بنابراين ما گفتيم که به صلاح نيست اين سوال مطرح شود، اگر هم مي‌خواهيد مطرح شود، طوري نباشد که اگر اعلام وصول شد، بيست روز بعد بگويند کم شد و زياد شد. محکم بايستند و بگويند ما مي‌خواهيم سوال مطرح شود و ما هم طبق قانون اساسي موظفيم که اعلام کنيم.

وي گفت: اگر تا هفته آينده حد نصاب سوال حفظ شود، حتما اعلام وصول خواهيم کرد که 15، 16 نفر از نمايندگان امضاي خود را پس گرفته‌اند. البته باز هم تاکيد مي‌کنم که خود من سوال از رييس‌جمهور را مصلحت نمي‌دانم، اما اگر حد نصاب بماند ما موظفيم که اعلام وصول کنيم. اين را هم بگويم که ما هيچ تلاشي نکرده و با احدي صحبت نکرديم که بيا و سوالت را پس بگير. اگر به طور طبيعي عدد ماند، ما هفته آينده اعلام وصول خواهيم کرد.

 
اين عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به سوال دانشجويي درباره جبهه پايداري گفت: من گفته‌ام که جبهه پايداري و همه گروه‌هاي اصولگرايي که مي‌خواهند در کميته وحدت شرکت کنند، بايد موضع‌شان روشن باشد. آيت الله مصباح يزدي که موضع‌شان را نسبت به جريان انحرافي روشن و اعلام برائت کردند اما بعضي از عزيزان مي‌گويند که ما چون هنوز مي‌خواهيم با بخش‌هايي از دولت کار کنيم و ممکن است دولتي‌ها ناراحت بشوند، موضع روشني را در اين زمينه اتخاذ نکرده‌اند. ما خواهش‌مان اين است که موضع‌شان را روشن و شفاف کنند.
 
خطر پیروزی اصلاح طلبان و جریان انحرافی در صورت عدم وحدت
وي در پاسخ به پرسشي مبني بر اين‌كه در صورت عدم وحدت اصولگرايان و شکست ائتلاف آن‌ها، چه ميزان شانس براي به دست آوردن کرسي‌هاي مجلس و رياست جمهوري براي ديگر جريان‌هاي موجود قائل مي‌شويد؟ گفت: اگر اصولگرايان با هم وحدت نکنند، خطر حضور اصلاح طلب‌ها و جريان انحرافي بالا مي‌رود؛ بنابراين ما مي‌گوييم بدون سهم‌خواهي، عزيزان محبت کرده و بيايند وحدت کنند. بالاخره چتري را جامعتين بلند کردند، کسي هم در اصولگرا بودن آيت‌الله مهدوي‌کني و آيت‌الله يزدي شک ندارد. آيت‌الله مصباح يزدي هم فرمودند که احترام آيات عظام را بايد داشت؛ بنابراين عدم پيوستن به اين وحدت قاعدتا آب به آسياب ريختن اصلاح‌طلبان هست که اين مصلحت نيست.

وي ادامه داد: تعدادي از عزيزان هستند که فقط خودشان را اصولگرا مي‌دانند. اين‌ها تعدادشان کم است و در مجلس هم بارها آمده‌اند ايستاده‌اند و کانديد شده‌اند و 20-30 راي بيشتر نياورده‌اند و اين‌ها مي‌گويند که ما بايد باشيم و بقيه نبايد باشند. ما مي‌گوييم که اين انحصارطلبي و زياده طلبي است. باز هم تاکيد مي‌کنم اگر اصولگراها با هم تفاهم نکنند، حتما خطر اصلاح طلب‌ها و انحرافي‌ها زيادتر خواهد شد.

مقایسه کارنامه مجلس هشتم و هفتم
اين نماينده تهران درباره مقايسه کارنامه مجلس هشتم و هفتم گفت: من فکر مي‌کنم که مجلس هفتم و مجلس هشتم هر دو در مجموع يک جريان معتدل اصولگرايي بودند و رفتار و حرکتي که داشتند را قابل دفاع مي‌دانم. در هر دو مجلس هم بنده مسووليت داشتم و در مجلس هفتم نايب رييس دکتر حداد عادل بودم و در مجلس هشتم نايب رييس دکتر لاريجاني و هر دو نفر را هم افراد لايقي مي‌دانم، البته تفاوت‌هايي هم با هم دارند که طبيعي است. بعضي‌ها آن‌قدر در فضاي تنگي فکر مي‌کنند که اصولا مجلس هشتم را اصولگرا نمي‌دانند. ما مي‌گوييم که اين هم ظلم به مجلس است و هم ظلم به انقلاب.

وي ادامه داد: در جريان فتنه هم ما فکر مي‌کنيم مجلس هشتم خوب مديريت شد. بعضي از دوستان معتقد بودند خوب است که مجلس هشتم بگردد، 15-20 نفر اصلاح طلب مجلس را پيدا کرده و تحت فشار قرار بدهد و از مجلس بيرون کند. ما مي‌گفتيم که اين ظلم است. درست است که در مجلس هشتم ما اصلاح طلب هم داريم، ولي به اصطلاح اين‌ها گوشت تلخ نيستند و به همين دليل هم در مجلس هشتم، ما سنگين‌ترين مواضعي را که مقام معظم رهبري در طول اين دو سال مي‌گرفتند با نامه 100درصد امضاي نمايندگان حمايت کرديم. يعني نامه‌ها را که امضا مي‌کرديم، خود کساني که متهم به اصلاح‌طلبي هستند مي‌گفتند که ما از اين فتنه‌گرها بيزاريم.

 
وي در پاسخ به دانشجويي که معتقد به سكوت باهنر در برابر جريان‌هاي پس از انتخابات گفت: رييس همه اين‌ها، يعني آقاي مهندس موسوي در سال 70 از مقام معظم رهبري حکم گرفتند که عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام باشند. صلاحيت همين آقاي مهندس موسوي که بعد اين اتفاقات را پيش آورد، توسط شوراي نگهبان قانون اساسي براي انتخابات رياست جمهوري تاييد شد. ما مقتضيات زمان و مکان را هيچ موقع نبايد فراموش کنيم.
 
خاطره ای از قطب زاده
وي در ادامه به بيان خاطره‌اي پرداخت و گفت: اول انقلاب بود و امام(ره) فردي به نام قطب‌زاده را گذاشتند رييس صدا و سيما جمهوري اسلامي ايران. ما در کرمان با منافقين کلي همديگر را مي‌زديم که آن‌ها به قطب‌زاده فحش مي‌دادند و ما دفاع مي‌کرديم. بعد از سه، چهار سال قطب‌زاده در جريان کودتاي نوژه و کودتايي که مي‌خواستند عليه امام کنند دستگير و محکوم به اعدام شد. منافقين آمدند و به ما گفتند ديديد، ما مي گفتيم که قطب‌زاده مشکل دارد و شما دفاع مي‌کرديد. من آن موقع گفتم و الان هم مي‌گويم، مواضع ما بر اساس زمان ممکن است تغيير کند. من هنوز از دفاعي که اول انقلاب در مقابل منافقين از قطب‌زاده مي‌کردم، افتخار مي‌کنم و هيچ موقع نمي‌گويم اشتباه کردم. امام(ره) به قطب زاده حکم داده بودند و منافقين هو مي‌کردند و ما دفاع مي‌کرديم. مرحوم مهندس بازرگان هم که خدا از سر تقصيراتش بگذرد و رحمتش کند، نخست وزير منصوب امام(ره) بود و همه از او دفاع مي‌کرديم، رهبر انقلاب دفاع مي‌کردند، آقاي هاشمي هم دفاع مي‌کردند، بنده هم همينطور. ببينيد مقتضاي زمان و مکان‌مان چيست.

باهنر در پاسخ به پرسشي درباره ديدگاه اعضاي جبهه پايداري گفت: کميته 7+8 که مشهور شده است، موسسينش جامعه روحانيت مبارز تهران و مدرسين حوزه علميه قم و دبيرکل‌هايش آيت‌الله مهدوي کني و آيت‌الله يزدي هستند؛ تعريف کردند که 7نفر، سه نفر آقايان عسگراولادي و حدادعادل و عنايتي، دو نفر از جامعه روحانيت، دو نفر هم به نمايندگي از آيت‌الله يزدي. در مورد 8نفر هم گفتند که ما چهار ذيل را اعلام مي‌کنيم، جبهه پيروان خط امام و رهبري، تحول خواهان، جبهه پايداري و آقايان لاريجاني و قاليباف. يکي از دوستاني که من اسمش را نمي‌برم پانزده روز بعد از فتنه بود، در مجلس به من مي‌گفت آقاي باهنر، اين سه نفر را بده دست من، من مي‌برم در ميدان اعدام‌شان مي‌کنم، مشکل فتنه حل مي‌شود. به او گفتم خامي شما همين است. شما فکر مي‌کنيد هنوز يک ماه از جريان فتنه نگذشته مي‌شود سه نفر را گرفت و اعدام کرد و مشکل هم حل مي‌شود، در حالي که حضرت امام(ره) بني‌صدر را مدت‌ها تحمل کردند. همه بزرگان در شوراي مرکزي حزب جمهوري اسلامي، جلسات مفصل با آقايان مي‌گذاشتند که بني‌صدر اين کار را کرده و آن کار را کرده، اما امام مي‌گفتند برويد و با او کار کنيد، يک روز صبح هم امام گفتند که بني‌صدر ديگر فرمانده کل قوا نيست و تمام شد. آقايان نشستند و فکر کردند و گفتند اين سه نفر را بدهيد دست ما، در حالي که من خودم به آقايان گفتم اين‌که هيچي! شما هنوز نمي‌دانيد که تا همين اواخر بالاترين مقام نظام اجازه بازداشت اين سران فتنه را هم نمي‌دادند، اين‌ها مي‌گفتند بگذاريد ما اعدام‌شان کنيم! ما مي‌گفتيم اين عقل نيست. اين ناپختگي است. اين افراطيگري است.

وي در پاسخ به سوالي در بيان موضع خود در مورد هاشمي رفسنجاني نيز گفت: من موضعم را در مورد ايشان گفته‌ام و هشدارهايم را داده‌ام. صريح هم به خودشان گفته‌ام، در رسانه‌ها هم اعلام کرده‌ام و فکر مي‌كنم مواضع روشن، شفاف، صريح و تندي را در مورد ايشان داشته‌ام که صلاح نمي‌دانم هر روز در روزنامه‌ها نوشته شود. برويد و از روزنامه‌ها پيدا کنيد و بخوانيد.

وي در پاسخ به سوالي درباره استعفاي علي مطهري نيز گفت: وضعيت استعفاي ايشان منوط به بررسي و مطرح شدن طرح سوال از رييس‌جمهور است که در هفته آينده مشخص خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • ۱۲:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۹
    0 0
    انتخابات آزاد مشخص میکنه که مردم طرفدار کی هستن ؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس