به گزارش مشرق به نقل از فارس، تأثیر تغییرات آب و هوایی و فرسایش زمین و اقیانوسها نقشی مهمی را در مهاجرت و زندگی مردم در آینده خواهد داشت.
دولتها باید خود را برای کنار آمدن با میلیونها نفری آماده کنند که در مناطق خطرناک اغلب به دلیل هزینه های مهاجرت گرفتار می شوند و همچنین تعداد بیشتری که در جست و جوی کار به مناطق حومه شهرها مهاجرت می کنند.
به نوشته دیلی تلگراف تحقیق جدیدی با رهبری پژوهشگران بریتانیایی که بزرگترین تحقیق انجام شده در مورد مهاجرت است هشدار داده که تا سال 2060 جمعیت جهان به حدود 9 میلیارد نفر و اوج خود خواهد رسید که منجر به تقاضای بیشتری برای منابع طبیعی و ایجاد شهرهای بزرگ جدید خواهد شد.
محققان پیش از این متمرکز بر تعداد مردمی بودند که مناطق آسیب پذیر را ترک خواهند کرد (افرادی که به پناهندگان شرایط اقلیمی معروفند) اما گزارش جدید تخمین زده که سایر فاکتورها نیز به دردسر دولتها خواهند افزود.
تعداد بیشتری از مردم از مناطق روستایی به شهری مهاجرت خواهند کرد آن هم در جهان سومی که در حال حاضر هم با مشکل کمبود آب، سیل و شرایط زندگی ناپاک روبروست.
در حالی که تخمین زده می شود تا سال 2060 حدود 192 میلیون نفر در شهرهای ساحلی و مناطق سیل گیر آفریقا و آسیا زندگی کنند به طور بالقوه تهدید یک بحران انسانی هم وجود خواهد داشت.
این تحقیق با رهبری دفتر دولتی علوم بریتانیا انجام شده و شامل کارهای 350 کارشناس و مبتنی به داده های 30 کشور بوده است که هشدار داده عواقب گرمایش زمین دست کم گرفته شده است.
این گزارش با بیان اینکه سیاستهای سبز جدید مانع وقوع مهاجرت نخواهد شد از دولتها خواسته تا سیاستهایی را برای کمک به بقای جوامع در شرایط زیست محیطی جدید در پیش گیرند و مشکل افزایش جمعیت را مهار کنند.