کد خبر 73397
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۰ - ۰۱:۴۳

رئیس جمهور گفت:بنده اعتقاد ندارم جنگ فرهنگی در دنیا است؛فرهنگ که با فرهنگ جنگ ندارد بلکه فرهنگ فصل مشترک انسان‌ها است.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور طی سخنانی در آیین اختتامیه پنجمین جشنواره و نمایشگاه بین‌المللی رسانه‌های دیجیتال که عصر دوشنبه در تالار وحدت برگزار شد، با بیان اینکه هرجا هر بحث و موضوعی اجتماعی، سیاسی، علمی و... که مطرح می‌شود بالاخره موضوع آن انسان است گفت که همه هستی برای انسان خلق شده است.

وی تأکید کرد: تقریباً همه استعدادهای انسان بی‌پایان است و ظرفیت میل به بی‌پایان دارد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه خداوند خواسته که انسان‌ها همه مرفه و سعادتمند باشند، اظهار داشت: خداوند اینگونه نخواسته که انسانها در اختلاف، کینه‌ورزی و حقارت زندگی کنند. از همین‌رو ظرفیت و استعداد زندگی سعادتمند را نیز به انسان داده است.

احمدی‌نژاد متذکر شد: انسان از طریق اندیشه می‌تواند جز ذات الهی هر چیزی را که در این هستی است را دریافت کند.

وی خاطرنشان کرد: همه حقایق هستی و استعدادهای موجود در کل هستی در کوچکترین ذره هستی هم وجود دارد اما هرچند دستاوردهایی در این زمینه انجام شده ولی هنوز کوچکترین ذره هستی را کشف نکرده‌ایم.

رئیس جمهور به گسترش ارتباطات اشاره و خاطرنشان کرد: اگر بناست انسان طعم بزرگی را بچشد باید جهانی شده و فکرها و دل‌ها به هم نزدیک شود.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه فضا و فرصت علمی نامحدود است و ما در ابتدای کار هستیم، گفت: اگر فرصت را در اختیار ملت ایران و جوانان کشورمان قرار دهیم به سرعت همه قله‌ها را فتح خواهند کرد.

وی همچنین بحث جنگ فرهنگی را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: بنده اعتقاد ندارم جنگ فرهنگی در دنیا است. فرهنگ که با فرهنگ جنگ ندارد بلکه فرهنگ فصل مشترک انسان‌ها است.

رئیس جمهور ادامه داد: جنگ بی‌فرهنگی با فرهنگ است و تمدن با ضد تمدن والا تمدن محصول مشترک انسان‌ها است.

احمدی‌نژاد گفت: برخی‌ها نگران هستند که بی‌فرهنگی رجوع کرده در حالی که بنده نگران نیستم و یقین دارم اگر فرصت در اختیار ملت ایران قرار گیرد فرهنگ الهی این سرزمین را با منطق روشن به همه دنیا صادر می‌کنند و نیازی به جنگ ندارد چرا که جنگ مربوط به بی‌فرهنگ‌ها است.

وی در قسمت دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ما را به ترور متهم می‌کنند، تصریح کرد: کسی به دنبال ابزار تروریسم است که فرهنگ و قدرت جذب اندیشه‌ها را ندارد در حالی که تاریخ ملت ما فرهنگ‌ساز و تمدن‌ساز است.

رئیس جمهور در پایان سخنان خود با درخواست زارع‌پور رئیس مرکز رسانه دیجیتال وزارت فرهنگ مبنی بر اختصاص ۱۲۰ میلیارد تومان بودجه به این مرکز موافقت کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 8
  • محمد ۰۶:۳۲ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۶
    0 0
    آقای احمدی‌نژاد، اعتقاد نداشتن شما به جنگ فرهنگی دال بر عدم وجود جنگ فرهنگی نیست. واژه "جنگ فرهنگی" تقریبا معادل واژه عامیانه و رایج "مخ زدن" است که همانا تغییر اندیشه، نظر و کنش شخص مخ زده شده را در پی دارد و اگر کسی یا گروهی و یا فرهنگی تلاش کند که مخ افراد یک جامعه را بزند (که البته رسانه هاي ارتباط جمعي در عصر حاضر این امکان را فراهم کرده اند)، آنگاه بکار بردن واژه "جنگ فرهنگی" الزامی است و این جنگ همه جا مشهود است.
  • مهبودي ۰۹:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۶
    0 0
    پس تهاجم فرهنگي كه مي گن يعني كشكه همش؟
  • جسین ۱۰:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۶
    0 0
    با سلام بنده خودم در تالار وحدت بودم و با این که دل پر خونی از ایشون داشتم و با عدم اطلاع از حضور ایشان در جلسه حضور یافتم،ولی باید بگم در این زمینه ایشان به دنبال تبیین مواضع قبلی خودشون بودند و چنین تقطیعی در حرفهای ایشون غیر منصفانه به نظر می یاد. ایشون بعد از گفتن این که بنده جنگ فرهنگی را قبول ندارم با این مضمون جملاتشان را ادامه دادند که "با شنیدن این حرفی عده ای سریع می گویند احمدی نژاد از دست رفت ...بلکه نظر بنده این است که الان درگیر جنگ بی فرهنگی با فرهنگ هستیم." این سخن حقی به نظر می رسد زیرا که فرهنگ مهاجم غرب در واقع عین بی فرهنگی است. هر چند بنظر می رسد شایسته است جناب ایشان از بیان مواضع غیر شفاف ابهام برانگیز که نیاز به تبیین دوباره دارد خودداری کند.
  • ۱۰:۳۵ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۶
    0 0
    این جوری تیتر زدن توهین به مخاطبه مطلب نذاری ما ناراحت نمیشیم ولی از این که بریم سر کار ناراحت میشیم!!
  • حسین ۱۰:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۶
    0 0
    البته این هم جای تامل دارد: فرهنگ های مختلف ،‌ می توانند در قبال همدیگر کنش ها و واکنش های مختلفی را داشته باشند. مانند همزیستی ، تلفیق و ادغام ، تعارض و جنگ. هنگامی که مردمانی متعلق به دو فرهنگ با حفظ احترام همدیگر ، در کنار هم زندگی کنند و آداب ، رسوم ،‌دانش ،‌باورها ، مناسک و رفتارهای مبتنی بر فرهنگ طرف مقابل را تحمل کنند و در عین حال به فرهنگ خود نیز پایبند باشند ، همزیستی فرهنگ ها متجلی می شود. مانند زندگی دوستانه اقوام و پیروان ادیان مختلف در ایران از دیرباز . مثلاً در شمال غرب ایران ترک شیعه ، کرد سنی و ارمنی مسیحی با فرهنگ ها - و خرده فرهنگ ها -ی مختلف با یکدیگر زندگی می کنند و هیچ کدام در صدد حذف فرهنگ طرف مقابل و استیلای فرهنگی خود بر دیگری نیست. اما وقتی صاحبان یک فرهنگ به هر دلیلی بخواهند فرهنگ خود را بر جامعه ای با فرهنگ دیگر تحمیل کنند و جامعه دوم نیز با آن مقابله کند ، تعارض و جنگ فرهنگی پیش می آید. این جنگ فرهنگی ، گاه از حد مباحثات و اقدامات فرهنگی مانند کتاب نویسی و فیلمسازی نیز فراتر می رود و به جایی می رسد که متعلقان دو فرهنگ ، حتی در صدد حذف فیزیکی همدگیر نیز بر می آیند ،‌کما این که در سال های گذشته شاهد درگیری های خونین بین سیک ها و مسلمان ها در هند بوده ایم که طی آن ،‌برغم این که طرفین همگی شهروندان هند و هموطنان همدیگر بودند ،‌به واسطه تعلق خاطرشان به فرهنگ های متفاوت ،‌علیه یکدیگر صف آرایی کردند. لذا این که گفته شود جنگ فرهنگی وجود ندارد ،‌ در واقع ندیدن یکی از وجوه تعاملی فرهنگ ها با یکدیگر است و مبنای علمی ندارد.
  • علی ۱۱:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۶
    0 0
    اینکه سیاسیون اسرائیلی غربی آمریکایی میگویند ایران را از طریق نفوذ فرهنگی باید شکست داد یعنی چه آقای رئیس جمهور

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس