به گزارش مشرق به نقل از فارس، علي مطهري عضو فراکسيون اصولگرايان اصولگرايان و نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي،در پاسخ به اين سوال که ارزيابي شما از نطق رئيس جمهور در نشست عمومي سازمان ملل چيست، اظهار داشت: نطق بسيار خوبي بود و احمدينژاد به مسائل اصلي دنيا پرداختند و ديدگاه انقلاب اسلامي درباره اين مسائل را بيان کردند.
وي با بيان اينکه رئيس جمهور تجليل خوبي در خصوص حادثه 11 سپتامبر و عاملان اين حادثه و سوء استفادههايي که از آن شده است، ارائه کرد به ديگر مباحث مطرح شده در نطق رئيس جمهور اشاره کرد و گفت: آقاي احمدينژاد درباره مسئله فلسطين تحليل و پيشنهاد خوبي داشتند.
مطهري با تاکيد بر اينکه احمدينژاد درباره مسئله انرژي هستهاي موضع مناسبي گرفت، خاطر نشان کرد: پيشنهاد نامگذاري سال 2011 به سال « خلع سلاح اتمي و انرژي هستهاي براي همه و سلاح هستهاي براي هيچ کس» پيشنهاد خوبي بود و ميتواند آثار عملي داشته باشد.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي به واکنش احمدينژاد به هتک حرمت قران اشاره کرد و گفت: ايشان اشاره خوبي به قرآن سوزي داشتند.
وي اضافه کرد: مسئله ضرورت تغيير ساختار ناعادلانه سازمان ملل و پيشنهاد نشست فوقالعاده مجمع عمومي سازمان ملل براي اصلاح اين ساختار را مطرح کردند که مسئله اصلي مديريت جهان امروز است و طرح آن قابل تقدير است.
مطهري يادآور شد: رئيس جمهور بيانيه تهران و موضع ايران درباره گفتوگو در خصوص انرژي هستهاي را خوب تبيين کردند. در مجموع نطق ايشان يک نطق مستدل و منطقي و عزتمندانه بود و اثري از انفعالي و ذلت در آن نبود.
عضو کميسيون فرهنگي مجلس در پاسخ به سؤال ديگري در خصوص اظهارنظر و سخنراني رئيس جمهور در مصاحبهها و اجلاسهاي مختلف، گفت: اظهارات آقاي احمدينژاد در مجموع خوب و با صلابت و متناسب با آرمانهاي انقلاب اسلامي بود.
مطهري با بيان اينکه نقاط ضعفي هم در کنار مواضع خوب احمدينژاد ديده ميشد، ادامه داد: به طور مثال، ايشان در مصاحبه با چارلي رز گفت «من با هر نوع کشتن مخالفم و اين نظر شخصي من است» به احتمال قوي ايشان سهوا اين جمله را گفتهاند و الا اين حرف لوازم خطرناکي دارد و حکم قصاص در اسلام را زير سؤال ميبرد.
نماينده مردم تهران در مجلس تصريح کرد: جبهه ملي در سالها اول انقلاب حکم قصاص را بر ضد حقوق بشر معرفي کرد و امام فرمودند که جبهه ملي محکوم به ارتداد است.
نقطه ضعف ديگر در اين مصاحبهها اعلام آمادگي براي مذاکره با آمريکا بود. در همان مصاحبههاي احمدينژاد گفتند.«ما حاضريم صحبت کنيم ولي متاسفانه دولتهاي آمريکا از فرصتها خوب استفاده نمي کنند» در حالي که پيشنهاد مذاکره با آمريکا در شرايطي که آمريکا تحريمهاي اقتصادي را افزايش داده است به صلاح نيست و به معني اثرگذاري تحريمها تلقي ميشود همان طور که شده است.
وي افزود: رهبر انقلاب نيز اخيرا فرمودند که ما اهل مذاکره هستيم اما نه با آمريکا.
نماينده مردم تهران تاکيد کرد: نقطه ضعف ديگر اين بود که ايشان در اجلاس توسعه هزاره سوم سازمان ملل، آنجا که به آينده روشن بشر اشاره کردند فرمودند اين آينده روشن «با ظهور موعود به همراه حضرت عيسي مسيح عليه السلام محقق خواهد شد» در حالي که بايد ميگفتند «با ظهور موعود اسلام که حضرت عيسي نيز همراه ايشان است» گرچه در همين اجلاس، پيشنهاد نامگذاري دهه دوم هزاره سوم به «مديريت مشترک جهان» از سوي سازمان ملل را دادند که پيشنهاد خوبي بود و در صورت عملي شدن ميتواند زمينه از بين رفتن حق و تو و ساير تبعيضاتي را که در مديريت جهان وجود دارد ايجاد نمايد.
علي مطهري ادامه داد: در مجموع نطقها و مصاحبههاي ايشان خوب بود و زحمات رئيس جمهور محترم قابل تقدير فراوان است و اصل اين تفکر ايشان که بايد از فرصت مجامع جهاني نهايت استفاده را براي ابلاغ پيام انقلاب اسلامي برد، به رغم برخي مخالفتها، تفکر درست و قابل تحسيني است.
نماينده مردم تهران در مجلس در خصوص نطق رئيس جمهور در نشست سالانه مجمع عمومي سازمان ملل، گفت: اظهارات آقاي احمدينژاد در مجموع خوب و با صلابت و متناسب با آرمانهاي انقلاب اسلامي بود.